- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Sonuc neBenimde 3 gün gecikti yarin idrar testi yapmayi düşünüyorum sabah ama negatif cıkmasindan korkuyorum
Bilemiyoruz vakiti zamani gelince beklenmedik zamanda geliyo bazen inşallah çok beklemeden hepimiz kavuşuruz meleklerimize bu ara ne kadardır evlisin ne zamandir tedavi goruyosunİnşallah canım ama sanmıyorum kendimi HSG ye hazırladım o yüzden bu ay düşünmüyorum bile
15 aylık evliyim ilk iki ay tayinim çıkmadığı için korundum. Sonra eşimin yanına gelince bıraktım 1 sene oldu ama gelişme yok. Sorun yok diyor doktor bir tek HSG kaldı onu çekelim dediBilemiyoruz vakiti zamani gelince beklenmedik zamanda geliyo bazen inşallah çok beklemeden hepimiz kavuşuruz meleklerimize bu ara ne kadardır evlisin ne zamandir tedavi goruyosun
Regl oldum malesefSonuc ne
Bende kullanmıştım klomen insanı allak bullak ediyorKlomenin 3. Gün hapını da içtim ama deli gibi uyku yaptı bende gözümü açamıyorum
Daha yeniymis stres de çok etkiliyor zor sakin kalmak her ay umutla beklerken hsg sonrası hamile kalan çok fazla insan var15 aylık evliyim ilk iki ay tayinim çıkmadığı için korundum. Sonra eşimin yanına gelince bıraktım 1 sene oldu ama gelişme yok. Sorun yok diyor doktor bir tek HSG kaldı onu çekelim dedi
anladım canım daha yeni senin stres çok etkiliyor ne yazık ki her ay umutla beklerken sakin olamiyoruz hsg sonrası hamile kalan da oluyormuş belki vesile olur bende kac yıl sorun yok deyip bekledim sonrada bir çok şey çıktı artık doktora gitmeye korkar oldum ne çıkacak diye15 aylık evliyim ilk iki ay tayinim çıkmadığı için korundum. Sonra eşimin yanına gelince bıraktım 1 sene oldu ama gelişme yok. Sorun yok diyor doktor bir tek HSG kaldı onu çekelim dedi
İnşallah canım ama sanmıyorum kendimi HSG ye hazırladım o yüzden bu ay düşünmüyorum bile
Çok fena oldum ya sigara içmeyeyim diyorum ama olmuyor yani baş ağrısı da yaptıBende kullanmıştım klomen insanı allak bullak ediyor
Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zorinşallah Hsg de de sorun çıkmaz da sonrasında gebe kalırsın hayırlısıyla Hsg sonrası kalan çok kişi var bende daha tık yok ama olsun.
3 defa cektirdim ben :) Ilk 2 sini 1 gün arayla çektirdim ikisi de tıkalı çıktı ameluyat gecirdim sonrasında 2 3 ay önce çektirdim ilaç gitti ona bile sevindim ilk 2 de gitmemişti çünkü. Allah kimseye o durumu yaşatmasın.
Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor
Evet hamileliğe dair tüm belirtileri yaşatıyor karnım patlayacak gibi olmuştu benim.Çok fena oldum ya sigara içmeyeyim diyorum ama olmuyor yani baş ağrısı da yaptı
Bende şimdi onun stresini yaşıyorum panik atağım var doktoruma eşimde girsin diyecem inşallah kabul ederinşallah Hsg de de sorun çıkmaz da sonrasında gebe kalırsın hayırlısıyla Hsg sonrası kalan çok kişi var bende daha tık yok ama olsun.
3 defa cektirdim ben :) Ilk 2 sini 1 gün arayla çektirdim ikisi de tıkalı çıktı ameluyat gecirdim sonrasında 2 3 ay önce çektirdim ilaç gitti ona bile sevindim ilk 2 de gitmemişti çünkü. Allah kimseye o durumu yaşatmasın.
Daha yeniymis stres de çok etkiliyor zor sakin kalmak her ay umutla beklerken hsg sonrası hamile kalan çok fazla insan var
anladım canım daha yeni senin stres çok etkiliyor ne yazık ki her ay umutla beklerken sakin olamiyoruz hsg sonrası hamile kalan da oluyormuş belki vesile olur bende kac yıl sorun yok deyip bekledim sonrada bir çok şey çıktı artık doktora gitmeye korkar oldum ne çıkacak diye
Profesöre gittim en son tahlillerin temiz dedi o da HSG yi önerdi. Panik atak önemli bir etken dedi ama ben psikiyatriste gitmek istemiyorum. Ataklarımı kendimce atlatmaya çalışıyorum
Direk psikiyatriye yönlendiriyor atak olduğu için canımİnşallah hsg de temiz çıkar canım panik atak için de psikiyatri değilde psikolog dan destek alabilirsin ilaç kullAnimi olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?