- 23 Aralık 2018
- 691
- 386
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Amin canim insallh gerek bile kalmasa❤Korkma canm, anestezili iste istersen aç gidince yapmaları lazım. Ben aç gidilceğini bilmediğim için normal yapıldı kendini de kasınca can acıyo ister istemez ama yapcak bisey yok. Allah yardımcı olsun insAllah hic hissetmezsin bile ve herhangi bi problem yoktur insAllah.
Canim merhaba adetin bitiminde arayla 1gunde 2 gunde bir yumurtlama bide adetine yakin olmasi lazim inşallah güzel haberlele gel canımanladım canım çok rahatlattın. ovulasyon takibini nasıl yapıyoruzsiz doktor kontrolünde mi deniyorsunuz canım? inşallah güzel sonuçlarımızı da burda paylaşırız
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı olur güzel haberle gel canım♥Herhangi bir sorun yok klomen verdi 5 gün kullan ara verip 2 gün sonra muyaneye gel dedi adet bitimini takip eden 29'uncu gün progesteron testi yaptırmamı istedi. Olmaması için bir neden yok bana kalsa 6 ay daha bekleyelim ama siz isteklisiniz dedi hayatımda ilk defa ilaç kullanacağım umarım yararlı olur
Hadi inşallah güzel haberle gel kuzum.Benimde 7 aralık bakalım
Hoşgeldiniz tabikide buyrun canım hayırlı olir hepimiz için de.Beni de alır mısınız aranıza bana da yer var mı :)
Sonuc ne canim.Benimde 3 gün gecikti yarin idrar testi yapmayi düşünüyorum sabah ama negatif cıkmasindan korkuyorum
Nasılsın canımBen umutsuz vakayım
Canim stres yapma regele yakin da olur her ohtimal dusuncen inşallah vardır kuzum hayırlı haberle gel.Kızlar yumurtlama günüm geçeli 3 gün oldu benim göğüslerim şimdiden ağırıyor adetime 13 gün var daha niye olur ki
Canim ben bunun tecrubesiyim benimde düşük oldu kurtaj oldum ama ben kanamam oldu ardindan adet gibi 10 güne yakın sürdü hamile kaldım Bebeğimi kaybettim ama inşallah hayırlısı olur kuzum.Benim de sorum olacak ben Ekim ayında düşük yaptım kürtaj olmadı çok yeni olduğu için dusuk kanamam bittikten 16 gün sonra tekrar adet oldum ve 10 gün sürdü ben onu nirkan adet olarak düşündüm ve şimdi adetim gecikti 2 gün ister istemez acaba gebelik olur mu diye düşünüyorum bana tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi
Hadi inşallah kuzum güzel haberle gel canım.Kızlar size bir sey sormak istiyorum ben bu yumurtlama günüdür vs hep dikkat ettim o günlerde iliskiye girmek için bu ay olmadi bu ay öyle yapmicam serbest takilicam :) Allah ne zaman nasib ederse
5 yıl olcak 3 düşük bir kayip verdim.merhaba kızlar siz ne zamandır deniyorsunuz? biz 3 aydır deniyoruz henüz tık yokendişelenmeli miyiz? 3 ay önce doktora göründüm herhangi bir sorun yok dedi aslında ama. Allah'ım hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım MerhabaMerhaba kızlar bnde katılabilir miyimm aranızaa
Aminnn kuzum aminnnnTatlışım rabbım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsın
Inşallah kuzum inşallahKizlar benimde 27 aralik bat umarim yeni yila yeni umutlarla girerim
Aminn inşallah canım hayırlısı.Iyi aksamlar kizlar benimde dün aşılamam oldu bat 5 ocak 2 yildir ugrasiyorum insallah bu ay yüzüm güler
Hayirlisi olsun inşallah naptinizOvulasyon testi ve gebelik testi siparişi vereceğim. İlk defa ovulasyon testi kullanıcam. Marka önerisi olan var mı ?
Inşallah ogunlerde olur.Ay ins olsak hamile hepimiz❤
Insallah hayırla gel kuzum .İyi geceler kızlar bat 7 ocak insallah güzel haberler alırız
Rahim flmden korkma bende oldum en azından net baksinlar strest yaoma gulum.Of rahim filmi olmzsa bu ay bndende istenio korkuyrum cok
Son 2 ve ben artık stresten patlıyorum adetim geliyorum diye bağırıyor resmen aklım kabullenmemek için direniyor :)
Amin canim insallh gerek bile kalmasa❤
Son 2 ve ben artık stresten patlıyorum adetim geliyorum diye bağırıyor resmen aklım kabullenmemek için direniyor :)
Malesef agrim var ya olurum.gibi 12.gun ovitrelle nin.test negatif erken.gebelik diil.ama ciksa.cikrdiAminn canm evet inşAllah gerek de kalmaz :)
İnşallah bende öyle dua ediyorum :)inşAllah yanıltıyodur canm :)
Yok canım tek çizgiden nefret ediyorum günüm geçmeden öyle bir hata yapmam artıkSabah ilk idrarla test yapabilirsin canim genelde regliye 2 kala cikiyor
Yok canım tek çizgiden nefret ediyorum günüm geçmeden öyle bir hata yapmam artık
Bende çift çizgi olanı bir ömür saklamayı düşünüyorum :)Haklisin canin bende cift cizgiyi gormek nasip olursa gunde 5 kere test yapicam
Bende çift çizgi olanı bir ömür saklamayı düşünüyorum :)
İyi sabretmişsin o zamana kadar aslında en güzeli bazen programı silip adet tarihlerimi unutmak istiyorumAynen canim ogluma hamileligimi 8.haftada ogrendim direkt kese vardi elimde ne idrar testi ne de kan testi var.cok ozeniyorum cift cizgiyi gormeye bende saklicam
İyi sabretmişsin o zamana kadar aslında en güzeli bazen programı silip adet tarihlerimi unutmak istiyorum
Inşallah bebisimiz gelir canım hayırlısı strets yapma o yuzden olsa bile hormonlar izin vermez.Son 2 ve ben artık stresten patlıyorum adetim geliyorum diye bağırıyor resmen aklım kabullenmemek için direniyor :)
Canim benim tanidik daha yeni konustuk doktorlar ilaclar vermis hamile kalsin diye kullanmis ama ise yaramamis baska yere gitmiş oda zayofla demiş zayıflamis ilaca gerek yok demis biside yok hamile kalmış kendiliğinden şu pkoyu yenersen inşallah hamile kalırsın kuzum.Gunaydin mutlu sabahlar bugun catlama ignesinin 6. Aşılamanin 4.günü.doktorum 5 ocakta test yapabilecegimi söyledi .zaten bat 5ocakti. Ben pko luyum yas 35 birtane 4 yasinda cocugum var kendiliginden oldu. 2.5yildir 2.icin ugrasiyoruz. Rahim filmi cekildim hormon testlerimde temiz .kist de yok .hatta d vitamini b12 ve kansizlik gebelige engel oluyor diye onlarada bakildi.96kg ydum dojtor kilo ver dedi 78kg ya düstüm.eşimin sperm testleride temiz cikti.zaman gecmiyor bu aydan pek umudum yok acikcasi.sadece asilama yapildi esim sehir disiba ciktigindan münasebet huc olmadi.nasip artik
Hemen telas yapma bende adetime yakin agrim oluyordu olmamıştım insallah tutunur melegimiz sabir.Malesef agrim var ya olurum.gibi 12.gun ovitrelle nin.test negatif erken.gebelik diil.ama ciksa.cikrdi
Inşallah bebisimiz gelir canım hayırlısı strets yapma o yuzden olsa bile hormonlar izin vermez.
Canim benim tanidik daha yeni konustuk doktorlar ilaclar vermis hamile kalsin diye kullanmis ama ise yaramamis baska yere gitmiş oda zayofla demiş zayıflamis ilaca gerek yok demis biside yok hamile kalmış kendiliğinden şu pkoyu yenersen inşallah hamile kalırsın kuzum.
Hemen telas yapma bende adetime yakin agrim oluyordu olmamıştım insallah tutunur melegimiz sabir.
Amin canım bende 3 düşük 3 ay öncede bir kayıp verdim dogum yapıp sabır diliyorum herkese bekleyip sağlıkla versin Rabbim.Insallah canim rabbim herkese saglikli sihatli evlatlar nasip etsib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?