Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi aksamlar canım bizde 2 senedir uğraşıyoruz yakın zamanlarda batlarımız insAllah güzel haberler veririz birbirimize

Insallah canim sen tedavi oluyormusun ne asamadasin. Benim 4.klomen kullanisim bu ay asilama oldu.bakalim kismetse olur

Insallah canim sen tedavi oluyormusun ne asamadasin. Benim 4.klomen kullanisim bu ay asilama oldu.bakalim kismetse olur

Ben bikaç doktora gittim canm hep sorun yok diyolardi en son 3 ay boyunca aynı doktora gittim Hsg istedi 3. ayda ve tüpler tıkalı dedi ve rapor yazıp cerrahpaşa tüp bebek merkezine yönlendirdi, o an dünya başıma yıkıldı resmen. Orda da tanıdık biri çıktı burda da bi doktor görsün dedi ve o doktorumda H.s/L.s ameliyatına alalım bakalım dedi meğer tüplerde sorun yokmuş da doğuştan rahim küçüklüğü varmış o yüzden de ilaç geçmeyince tüpler tıkalı demiş diğer doktor. Ameliyat sonrası için bi ilaç verdi en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz bu ilacı 2 sene sonra olmazsa tüp bebek deneyelim dedi Şuan 5. aydayım ilacımda bakalım artık.

Canim benim rabbim yüzünü güldürsün en kisa zamanda

Ovulasyon testi ve gebelik testi siparişi vereceğim. İlk defa ovulasyon testi kullanıcam. Marka önerisi olan var mı ?

http://www.keremkucuk39.com/innovit...ovulasyon-testi-4-adet-innovita-gebelik-testi

Bu linkten alabilirsin canm referans yazan yere BIRGEBENINGUNLUGU yaz canm. Fiyatı 55 tl ama icinde 30-35 tane ovulasyon, 6 tane felan gebelik ve 1 tane erken gebelik testi + Kargo 55 tl. Çubuk test ama kullanamam dersen kaset testler de var N11 de felan 30 tane ovulasyon 4 tanr gebelik 1 tane erken gebelik + kargo 30 tl felan.

annemin de rahim küçüklüğü varmış ama ben 30 yaşındayım abim var benden 1 yaş büyük o zamanki tedaviyle 3 çocuk doğurmuş.. 9. Ay abim olmuş abimi doğurmuş hemen bana hamile kalmış ve 10 sene sonra kız kardeşim hiç ümitsizlenme

Yok ümitsiz değilim Allah yardım eder nasip eder hayırlısıyla inşAllah. Zaman gerektiren bişey biliyorum. En kötü ihtimal tüp bebek deneriz tabi inşAllah gerek kalmadan nasip olurda. 2 sene olunca insan takıp üzülüyor ama yapcak bişeyim yok.

Herşey sebep Allah ol diyecek olacak

Of rahim filmi olmzsa bu ay bndende istenio korkuyrum cok

Korkma canm, anestezili iste istersen aç gidince yapmaları lazım. Ben aç gidilceğini bilmediğim için normal yapıldı kendini de kasınca can acıyo ister istemez ama yapcak bisey yok. Allah yardımcı olsun insAllah hic hissetmezsin bile ve herhangi bi problem yoktur insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…