- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Benimde 6 ocak hadi hayırlısı
Iyi aksamlar kizlar benimde dün aşılamam oldu bat 5 ocak 2 yildir ugrasiyorum insallah bu ay yüzüm güler
iyi aksamlar canım bizde 2 senedir uğraşıyoruz yakın zamanlarda batlarımız insAllah güzel haberler veririz birbirimize
Insallah canim sen tedavi oluyormusun ne asamadasin. Benim 4.klomen kullanisim bu ay asilama oldu.bakalim kismetse olur
Ben bikaç doktora gittim canm hep sorun yok diyolardi en son 3 ay boyunca aynı doktora gittim Hsg istedi 3. ayda ve tüpler tıkalı dedi ve rapor yazıp cerrahpaşa tüp bebek merkezine yönlendirdi, o an dünya başıma yıkıldı resmen. Orda da tanıdık biri çıktı burda da bi doktor görsün dedi ve o doktorumda H.s/L.s ameliyatına alalım bakalım dedi meğer tüplerde sorun yokmuş da doğuştan rahim küçüklüğü varmış o yüzden de ilaç geçmeyince tüpler tıkalı demiş diğer doktor. Ameliyat sonrası için bi ilaç verdi en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz bu ilacı 2 sene sonra olmazsa tüp bebek deneyelim dediŞuan 5. aydayım ilacımda bakalım artık.
Canim benim rabbim yüzünü güldürsün en kisa zamanda
Ovulasyon testi ve gebelik testi siparişi vereceğim. İlk defa ovulasyon testi kullanıcam. Marka önerisi olan var mı ?
Ay ins olsak hamile hepimiz❤
annemin de rahim küçüklüğü varmış ama ben 30 yaşındayım abim var benden 1 yaş büyük o zamanki tedaviyle 3 çocuk doğurmuş.. 9. Ay abim olmuş abimi doğurmuş hemen bana hamile kalmış ve 10 sene sonra kız kardeşim hiç ümitsizlenmeBen bikaç doktora gittim canm hep sorun yok diyolardi en son 3 ay boyunca aynı doktora gittim Hsg istedi 3. ayda ve tüpler tıkalı dedi ve rapor yazıp cerrahpaşa tüp bebek merkezine yönlendirdi, o an dünya başıma yıkıldı resmen. Orda da tanıdık biri çıktı burda da bi doktor görsün dedi ve o doktorumda H.s/L.s ameliyatına alalım bakalım dedi meğer tüplerde sorun yokmuş da doğuştan rahim küçüklüğü varmış o yüzden de ilaç geçmeyince tüpler tıkalı demiş diğer doktor. Ameliyat sonrası için bi ilaç verdi en az 6 ay en fazla 2 sene kullandırıyoruz bu ilacı 2 sene sonra olmazsa tüp bebek deneyelim dediŞuan 5. aydayım ilacımda bakalım artık.
benimde 6 ocak Allah yüzümüzü güldürsün çok stresliyimİyi geceler kızlar bat 7 ocak insallah güzel haberler alırız
11 gunum ignenin gecen ay 14.gun olmustum uc gn var yine ole olursaminşAllahhh canm :) Bat ne zaman senin
annemin de rahim küçüklüğü varmış ama ben 30 yaşındayım abim var benden 1 yaş büyük o zamanki tedaviyle 3 çocuk doğurmuş.. 9. Ay abim olmuş abimi doğurmuş hemen bana hamile kalmış ve 10 sene sonra kız kardeşim hiç ümitsizlenme
Herşey sebep Allah ol diyecek olacakYok ümitsiz değilim Allah yardım eder nasip eder hayırlısıyla inşAllah. Zaman gerektiren bişey biliyorum. En kötü ihtimal tüp bebek deneriz tabi inşAllah gerek kalmadan nasip olurda. 2 sene olunca insan takıp üzülüyor ama yapcak bişeyim yok.
Of rahim filmi olmzsa bu ay bndende istenio korkuyrum cok
Herşey sebep Allah ol diyecek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?