Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim canım sağol seni buralarda görmek güzel :) bende bu aydan sonra yine bu sayfalardayim dusukten sonra yine başlıyoruz
Kuzum acele etme bende çok acele ettim biraz 3 4 ay topla saglikli gebelik için bende kurtajdan 1 ay sonra hamile kalmıştım acele etmek iyi değil rahim biraz toplasin balım inşallah bera er yola gireriz♥

Inşallah güzel haberle gel kuzum allaha teslim ol dua et bol bol.
Merhaba kizlar bende 2019 a hamile girmek istiyorum dilerim Allahtan hepimiz bebis sahibi oluruz...
Aminn canım hoşgeldin aramıza♥
çok teşekkür ederim yaptırdık ama sonuçları cuma günü doktorumuza göstereceğiz Allah'ım inşallah kötü bir şey çıkmaz
Sonucu bekliyorum kuzum hayirla gel

Kuzum acele etme bende çok acele ettim biraz 3 4 ay topla saglikli gebelik için bende kurtajdan 1 ay sonra hamile kalmıştım acele etmek iyi değil rahim biraz toplasin balım inşallah bera er yola gireriz♥
Bebegim çok kucuk olduğu için doktor gerek duymadı çünkü ben zaten çok geç gebe kalıyorum .
1 buçuk yıldır korunmadigim halde olmadı.
Bütün gebeliklerim in arasında bir iki yıl var ..

Bebegim çok kucuk olduğu için doktor gerek duymadı çünkü ben zaten çok geç gebe kalıyorum .
1 buçuk yıldır korunmadigim halde olmadı.
Bütün gebeliklerim in arasında bir iki yıl var ..
Anladım ozaman inşallah hayırlisiyla saglikla kalirsin bittigin kanaman ozaman ardindan kalırsın hemen ins

Inşallah güzel haberle gel kuzum allaha teslim ol dua et bol bol.

Aminn canım hoşgeldin aramıza♥

Sonucu bekliyorum kuzum hayirla gel
Herhangi bir sorun yok klomen verdi 5 gün kullan ara verip 2 gün sonra muyaneye gel dedi adet bitimini takip eden 29'uncu gün progesteron testi yaptırmamı istedi. Olmaması için bir neden yok bana kalsa 6 ay daha bekleyelim ama siz isteklisiniz dedi hayatımda ilk defa ilaç kullanacağım umarım yararlı olur

Canım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdim
Benimde 3 gün gecikti yarin idrar testi yapmayi düşünüyorum sabah ama negatif cıkmasindan korkuyorum

Kızlar ovulasyon testinde sadece iki çizgide olunca mı şans var diğer günler yok mu yani 2 gün öncesi yada hemen ertesi gün falan

Kızlar yumurtlama günüm geçeli 3 gün oldu benim göğüslerim şimdiden ağırıyor adetime 13 gün var daha niye olur ki

Benim de sorum olacak ben Ekim ayında düşük yaptım kürtaj olmadı çok yeni olduğu için dusuk kanamam bittikten 16 gün sonra tekrar adet oldum ve 10 gün sürdü ben onu nirkan adet olarak düşündüm ve şimdi adetim gecikti 2 gün ister istemez acaba gebelik olur mu diye düşünüyorum bana tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…