- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 42
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
çok teşekkür ederim yaptırdık ama sonuçları cuma günü doktorumuza göstereceğiz Allah'ım inşallah kötü bir şey çıkmazAmin insallah canim. Umarim yarin ki testlerde de hicbir sorun cikmaz
Insallah canim guzel dusun ki guzel olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinbirakmasinçok teşekkür ederim yaptırdık ama sonuçları cuma günü doktorumuza göstereceğiz Allah'ım inşallah kötü bir şey çıkmaz
Kuzum acele etme bende çok acele ettim biraz 3 4 ay topla saglikli gebelik için bende kurtajdan 1 ay sonra hamile kalmıştım acele etmek iyi değil rahim biraz toplasin balım inşallah bera er yola gireriz♥İyiyim canım sağol seni buralarda görmek güzel :) bende bu aydan sonra yine bu sayfalardayim dusukten sonra yine başlıyoruz
Inşallah güzel haberle gel kuzum allaha teslim ol dua et bol bol.tek temennim bu yönde yarın hormon testleri için doktora gidicem eşime bugün hastaneye gitmek istemiyorum diyip ağlamaya başladım ama hastaneye gitmeden de olmadı olamadı..
şu alttan muyane durumu beni kaskatı yapıyor her seferinde sürecek mi bu böyle?
Allah bekletmesin, evlat hasretiyle sınamasın
Aminn canım hoşgeldin aramıza♥Merhaba kizlar bende 2019 a hamile girmek istiyorum dilerim Allahtan hepimiz bebis sahibi oluruz...
Sonucu bekliyorum kuzum hayirla gelçok teşekkür ederim yaptırdık ama sonuçları cuma günü doktorumuza göstereceğiz Allah'ım inşallah kötü bir şey çıkmaz
Bebegim çok kucuk olduğu için doktor gerek duymadı çünkü ben zaten çok geç gebe kalıyorum .Kuzum acele etme bende çok acele ettim biraz 3 4 ay topla saglikli gebelik için bende kurtajdan 1 ay sonra hamile kalmıştım acele etmek iyi değil rahim biraz toplasin balım inşallah bera er yola gireriz♥
Anladım ozaman inşallah hayırlisiyla saglikla kalirsin bittigin kanaman ozaman ardindan kalırsın hemen insBebegim çok kucuk olduğu için doktor gerek duymadı çünkü ben zaten çok geç gebe kalıyorum .
1 buçuk yıldır korunmadigim halde olmadı.
Bütün gebeliklerim in arasında bir iki yıl var ..
Anladım ozaman inşallah hayırlisiyla saglikla kalirsin bittigin kanaman ozaman ardindan kalırsın hemen ins
Herhangi bir sorun yok klomen verdi 5 gün kullan ara verip 2 gün sonra muyaneye gel dedi adet bitimini takip eden 29'uncu gün progesteron testi yaptırmamı istedi. Olmaması için bir neden yok bana kalsa 6 ay daha bekleyelim ama siz isteklisiniz dedi hayatımda ilk defa ilaç kullanacağım umarım yararlı olurInşallah güzel haberle gel kuzum allaha teslim ol dua et bol bol.
Aminn canım hoşgeldin aramıza♥
Sonucu bekliyorum kuzum hayirla gel
2019 yılı hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşallah Bat 10 aralık beklemedeyim
Benimde 3 gün gecikti yarin idrar testi yapmayi düşünüyorum sabah ama negatif cıkmasindan korkuyorumCanım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdim
hoşgeldin canımBeni de alır mısınız aranıza bana da yer var mı :)
Yumurtlama günü sonrasında da goguste hassasiyet ve kasik ağrısı olabiliyorKızlar yumurtlama günüm geçeli 3 gün oldu benim göğüslerim şimdiden ağırıyor adetime 13 gün var daha niye olur ki
Kasık ağrım oluyordu ama ilk kez göğüslerimde oldu her ay yeni şeyler ekleniyorYumurtlama günü sonrasında da goguste hassasiyet ve kasik ağrısı olabiliyor
Kasık ağrım oluyordu ama ilk kez göğüslerimde oldu her ay yeni şeyler ekleniyor[/QUOT anlıyorum canım kendimizi çok dinliyoruz ister istemez indallin güzel haber verirsin bu ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?