Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaarr herkese günaydıınn güzel haberler alacağımız günler diliyoruuumm
Günaydın canım günaydın kızlar sayfayı okuyayım dedim sonra sadece beğenip geçtim neşeli bir sayfadayız bugün biraz kasavet çökmüş
H E sensiz olmaz internet takviyesi yapalım hemen sana
 
Vallahi bu ay gerekirse ziyan olsun canım çünkü düzeni bilemiyorum kaçırmakta istemiyorum. Bende iş çıkışı eve gidince yapıcam testleri inşallah. diyelim ki çift çizgiyi yakaladım 24 saat içinde ilişki mi olmak durumunda?
 
Brrk ilk zamanlar yani ovalasyon gününe dek günde bir test yeterli canım.Ama çift çizgiyi çok koyu gördüğünde artık çatlama ne zaman olucak,asil onemli olay bu diye,ben o gün 4-5 saat aralıklarla test yaptım.İlk rengin açıldığı catlamanin başladığı vakitleri de böylece öğrenmiş oldum:)
Spermlerin ömrünün değişikliğine göre değişiyor iş canım.Cift çizgi öncesi de eğer sperm olursa içerde çatlama anında ilk onlar koşar,ya da çift çizgi olduğunda,çatlama öncesi diye henüz,onlarda iş görür ömürleri iyiyse.Ve catladiktan sonrası da önemli.Eger çatlama olmadan önceki spermler yaşamiyorsa çatlamadan sonraki ilişkide spermler direkt yumurtayı bulabilir.Yumurtanin da ömrü 24 saat diyorlar genelde..
 
Herkese gunaydin kizlar.Sitressiz bekleyeyim diyorum ama her ay bir sey cikiyor.Bu ay ovulasyon testi kullandim.Ayin 3 unde en koyu cizgiyi gordum sonra siliklesmeye basladi.2,3 ve 4 u degerlendirdik.Dun de test yaptim yine silik cizgi vardi.Dunu degerlendiremedik malesef.Gece yatarken sag kasigimda batma,yanma boyle kramp gibi degisik bor his oldu.Uykumdan uyandim ve bugun cok uzgunum.Acaba yumurtam dun mu catladi.Ben bu ayda mi kacirdim.Zaten 3 aydie yanlis gunleri degerlendirmisim hep.Telefonun takvimi beni yaniltmis.Beni rahatlatacak bir seyler yazin lutfen.Cok uzgunum.
 
Canımm ya Allah sana sabırlar versin ne desek asla dindiremeyiz acını ama işte biliyoruz ki veren de Allah alan da... Rabbim bi daha böyle acılar yaşatmasın sana da hiç kimseye de. İnşallah yine hamile kalıcaksın ve Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu
 
Canım benle aynı gün koyu çizgiyi görmüşsün:) ben 3 subati sabah değerlendirdim,4 Şubat'ta siliklesme başladı o günü de akşam değerlendirdim.Dunu değerlendirmedim.Bir de elde 1 subat ilişkisi var,spermler sağlıklıysa elbet bulacak yumurtayı,yok bu kadar ilişkiye rağmen olmazsa eminim ki hayırlısı budur.Yani ben de seninle aynı durumdayım.Hem 4 Şubat'ta hem 5 Şubat'ta ağrım oldu.4 Şubat'ın kaliteli spermleri 5 Şubat'ı kacirmamistir diye düşünüyorum.Ki burda kızlara sormuştum koyu pik halin rengi açılmaya başladığı an çatlama olmuştur dediler,benim içim ferahladi:)
 
Sağol kuzum birkaç defa okudum inan ki.. En koyu olduğıunda yumurtluyoruz hafif silikleştiğinde çatlıyor doğru anladım sanırım. Spermin kalitesine göre de iki türlü de tutabilir. Demek ki çalışmalara ara vermek yok
 
meryl streep en üstteki 3 Şubat.iliski oldu
Ortadaki 4 Şubat , gece ilişki oldu
En alttaki 5 Şubat,boş geçtim:)
Bir de 1 Şubat'im var ilişkide eğer çok kalitelilerse
 

Eklentiler

  • IMG_20190203_020805.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20190204_120625.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20190205_170643.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 26
Ay kesinlikle ara vermek yok canim gerci benden artık paydos,yoruldum
Ama yumurta pik olmadan öncesi,pik halı ve siliklestigi gün önemli canım:)
dombili_xl sağolsun kendisinden de örnek verdi, pik günü ve ertesi siliklestigi günü değerlendirmis,çok şükür hamile
 
Evet bir kez yeterli aynı saatlerde yapman güzel olur... 3 4 saat fazla susuz çaysız kahvesiz kalmak için mesela ben 15,30 gibi idrarı boşaltıp 16 gibi sıvı alımını kesiyordum eve gidince de yapıyordum.. bende 4 ay testle teyit ettim.. sonra kalmadı sipariş de vermedim başka :)
 
Kuzum ben buraya testleri yaptıktan sonra anlayamadıklarımı atsam yorumlarsınız değil mi? :)
 
Teşekkür ederim canım, çok bilgisizdim bu konularda siz olmasanız nasıl yapardım bilmiyorum buraya testlerimi de atacağım anlayamadıklarımı yorumlarsınız değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…