Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim dusmanima yadatmazsin insallah bol bol dua et namaz kil ancak Rabbim acini hafifletir
 
Kac yasindasin her kesin yeri farkli bu acinda kalicak yureginde ama insallah birgun mutlulukla dolar o yuregin hafifler acin
 
23 bebeğimi kaybettikten birgün sonrası doğum günümdü. Kendimi 40 50 yaşında hissediyorum
Gercekten cok gencsin annem abimin ismini kardesime takti insallah seninde cok yakin zamanda oglun olur ve sende ona bu ismi koyarsin. 40 ta degilsin 50 de vardir Rabbimin bir bildigi emin ol bize farkinda olmazsakta Rabbim bizim icin her zaman hayirli seyleri yapiyor biz goremiyoruz ama Rabbim bizden cok daha iyi biliyor herseyi
 

Çok üzüldüm allah bir daha evlat acısı ile sınamaz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza tez zamanda
 
yani şaşırtıcı diyemicem poliple ilgilenip çok da geride değildiyse farkedilmemiştir.. hani film çekerek gördü diğer dr da. inşallah sağlıkla tutunur miniğin de sağlıcakla alırsın kucağınaa:)
 
Mcz09 selam canım hoş geldin.. bıraktığım yerdesin demek.. kuzum yazdığına bir şey demem tabi ki. aynı durumda olduğuna hayıflanıyorum daha çok gençsin... elbet unutlmuycak ama artık önüne bakma zamanı kalbinin bir köşesine beyninin bir köşesine almalı ve artık sağlıklı bir gebelik için yapabileceklerine bakmalısın...
 
Bazen insan çok doluyo kuzum ve engel olamıyo kendine. Ağlama demiycem sana ağla ki hem psikolojik hem fizyolojik rahatla. Sonra daha güçlü daha canlı oluyosun. İnşallah Rabbim gözyaşlarının mükafatını vericektir
 
Ahahahahah biliyorum kız yumurtlama testini de yapmadığımı belli etmek için öyle dedim
 
Günaydın kızlar
Bir şeyler soracağım, sizi darlama vaktim geldi

Öncelikle reglim bugün yarın bitecek. Yasmin kullanıyordum ben, yasminden sonraki ilk adetim 10 gün gecikmeli geldi hapı içerken döngüm 28'di. Şimdi haptan sonra ne olur bilmiyorum. Düzene oturana kadar ovü testini reglden 5 gün sonra yapmaya başlasam olur mu yoksa testleri ziyan mı etmiş olurum?

Testin kullanımında 15:00-16:00 gibi yapın diyor ama çalışıyorum küçükte bir yer akşamları yapsam olur mu?

Su hormonu inceltir içmeyin dediler buna diğer sıvılar da dahil mi?

 
Ben aksam is cikisi evde 6 7 gibi yapiyordum canim.. siviya corba dahil degil diyorlar:) bu ay ziyan edebilirsin d.kontrol hapindan sonra 10 gun gecikmeli geldi dedin ya sonrasina da bakarsin duruma gore.. agrilarindan anlamaz misin peki?
 
Bildiğim sorudan baslayayim canım.Benim yasminden sonra döngüm 30-31 gün oldu.Heyecanima yenik düşerek regl ertesi hemen testlere başladım.Ama pik olayını yani ovulasyon testlerinde adetle birlikte 17.gunde gördüm.
Adeti saymazsakta 11.gunde benim testler amacına ulasti.Bence adetten 5 gün sonra da testlere baslasan olur.
Bende öğretmenim,testleri yanıma da alıyorum öğle arası 12 de testi uygulayıp kendi kabına koyup saklıyorum.Eve gidince üstüne gün tarih belirtiyorum kıyaslama için.
Testleri sabah ilk idrarla yapmamak lazımmış.Cok geç saatlerde de onerilmiyor pek.2-3 saat sıvı tüketmeden uygulamak gerekiyor ve beklemiş idrarla.
Benden bu kadar galiba:)
 
Ben aksam is cikisi evde 6 7 gibi yapiyordum canim.. siviya corba dahil degil diyorlar:) bu ay ziyan edebilirsin d.kontrol hapindan sonra 10 gun gecikmeli geldi dedin ya sonrasina da bakarsin duruma gore.. agrilarindan anlamaz misin peki?
6-7 benim içinde çok uygun canım, ay ne bileyim çay kahve soda içerim ben de acaba dedim onlarda dahil mi. Suyu da çok içerim ama testten 3-4 saat öncesinde kesmek lazım sanırım. Hiç bilmiyorum ki kuzum anlarım aslında ama şansa bırakmak istemiyorum işte birazcık heyecanlıyım da :) Günde 1 kez testi yapsam yeterli olur değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…