- 24 Kasım 2017
- 199
- 65
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
9kg 12 prog 1550 camasir mak. GibiVestel hakkında bi bilgim yok. Fiyatları nasıl ki?
Bizde bosch düşünüyoruz
Baya iyiymiş fiyatları9kg 12 prog 1550 camasir mak. Gibi
2019 Mart geliniyim :) Eksikler bitmek bilmiyor :)Merhaba güzel gelin adayları,
Uzun zamandır böyle bir konu arıyordum.
Ben de 2019 Ocak geliniyim inşallah.
Neler yapıyorsunuz çeyiz işleri ev işleri tamam mı? Çok az kaldı 2019 başı gelinleri için.
çok güzel canım fotoğraftaki sen misin? aramızda 1 ay var düğün tarihleri arasında, ben sadece kafamda model oluşturmaya çalışıyorum şuanEki Görüntüle 2214802 Kızlar buda benim gelinliğim nasıl sizce?
Evet canım benim teşekkür ederim bu provasız hali ilk defa giydim cuk oturdu hep sade vardı hayalimde ama kır düğünü için olur mu bilemiyorum pekçok güzel canım fotoğraftaki sen misin? aramızda 1 ay var düğün tarihleri arasında, ben sadece kafamda model oluşturmaya çalışıyorum şuanbenimde beyaz eşyalarım tamam,çeyiz olarak da büyükler tamam.(yemek takımı vs)
ne aldın ütünü canım? ben philips azur tercih ettim.Bu arada Kızlar ütüyü bugün A101 de buldum indirimli fiyat diye aldımm beğenmezsem ilerde değişirim artık..
gayet uygun bir model seçmişsin tatlım bayıldım fiziğine cuk oturmuşEvet canım benim teşekkür ederim bu provasız hali ilk defa giydim cuk oturdu hep sade vardı hayalimde ama kır düğünü için olur mu bilemiyorum pekyaaaa ne güzel aramızda 1 ay var demek hadi hayırlısı inşallah
Ya şu ara dükkan açtım ben kuruş param kalmadığı için arzumdan bi seri aldım seramik tabanlı klasik bi ütü yani belki ilerde farklı bişey alırım canımne aldın ütünü canım? ben philips azur tercih ettim.