2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

7 eylül 2019 ben de varım:) Şimdilik beyaz eşyalarımızı aldık sadece bir de önümüzdeki günlerde salon tutulacak inşallah. beyaz eşya tercihimi bekodan yana kullandım zaman yaklaşırken dolar diye düşünüyorum buralar

Canlar bende 2018 mayıs gelini olmak istiyorum ama sanırım 2019 mayısa kalacak
2014 ten beri birlikteyiz zaten uzadıkça uzadı valla.
Mutfağa dair her şeyim tamam fazla fazla , mutfağa aşığım 12li 12li değil her şeyimi 30 lu 30 lu yaptım ben :)
nevresimler süs eşyaları havlular her şey tamam
yavaş yavaş aldım 13.000 ₺ lik ürün almışım gerçekten bir anda evlenmeye kalksan zor ya çeyiz en temizi valla :)

Merhaba kk’nın sevimli minnoş gelinleri bende sonunda gelin oluyorum bu imkansız gibi geliyordu bana ama imkansız diye bişey yokmuş 2019 Ağustos geliniyim bende nasip olursa yer bakmaya başladık hepimize en hayırlısı olur inşallah

Ben 2018 haziran geliniyim yani şuan yaklaşık 6 aylık evliyim tecrübelerime dayanarak soracağınız sorulara açığım bildiğim konularda fikir verebilmek açısından yardımcı olmaya çalışırım Allah şimdiden hepinizin hayırlı işini tamamına erdirsin çok mutlu olun, olalım

Sadece çeyiz takımımı. aldım iki tane günlük , bir tane misafir yemek takımı çelik granit tencereler, çaydanlık, çatal bıçak takımım var içinde. ıvır zıvırlarım çok evde borcam saklama kapları baharatlıklar fincanlar bardaklar nevresimler yorganlar vs. Beyaz eşyalarımzııda bu ay alıcaz inşallah. Ama sadece bunlar cok küçük başlangıçlar çok eksiğimiz var 2020 geliniyim malesef 2019a yetiştiremeyrceğiz. sizlerin nasıl gidiyor

Benim mutfak eşyalarım nerdeyse tamam büyük ev aletlerim kaldı sadece ama bekliyorum illa eksik çıkıcak nasılsa elime para geçtikçe mutfak için bişeyler alıyorum
Ben zaten set almıştım kahvaltı takımı yemek takımı 2 set olarak çatal bıçak takımım var nevresim battaniye yorgan vs hepsini ayarladım
Elektrikli süpürge, ekmek kızartma mak. Kahve Makinesi, ütü, mini fırın başka da kalmadı

Evet canım benim teşekkür ederim bu provasız hali ilk defa giydim cuk oturdu hep sade vardı hayalimde ama kır düğünü için olur mu bilemiyorum pek yaaaa ne güzel aramızda 1 ay var demek hadi hayırlısı inşallah

gayet uygun bir model seçmişsin tatlım bayıldım fiziğine cuk oturmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…