2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Ya şu ara dükkan açtım ben kuruş param kalmadığı için arzumdan bi seri aldım seramik tabanlı klasik bi ütü yani belki ilerde farklı bişey alırım canım
olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. ben de kazanlı hevesim vardı hep ama o fiyatı karşılayamam şuan o yüzden sonraya bıraktım onu Hoppa:KK5:

olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. ben de kazanlı hevesim vardı hep ama o fiyatı karşılayamam şuan o yüzden sonraya bıraktım onu Hoppa:KK5:
Bende aldığım ütüyü bugün iade ettim denemek için fişe taktım tişörte değdirdiğim gibi delik açtı :olamaz: o kadar üzüldüm ki gittim allahtan geri aldılar ama en sevdiğim tişörtümdü yine ütüsüz kaldım :KK61:

kızlar ben ... sitesinden yardım aldım istediğiniz firmalar fırsat yayımlıyorlar ordan indirim alabilyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aldığım ütüyü bugün iade ettim denemek için fişe taktım tişörte değdirdiğim gibi delik açtı :olamaz: o kadar üzüldüm ki gittim allahtan geri aldılar ama en sevdiğim tişörtümdü yine ütüsüz kaldım :KK61:
amanın :KK57: allahtan fişe takıp denemişsin canım.. olsun can sağlığı olsun .

Merhaba ben de 28 Nisan 2019 :)
Günümüzü aldık. Düğün değil nikah istiyorum ve hayalimde bir gelinlik var. Sizce hayalimdekini dikdirebilir miyim veya bulabilir miyim? Çünkü benim begendigim yabancı bir sayfadaydı.

Önceki mesajda ekleyemedim.

Eklentiler

• Screenshot_20181210-154600.png
    Screenshot_20181210-154600.png
    790,4 KB · Görüntüleme: 88
merhaba kızlar :) allah nasip ederse bende ağustos geliniyim :KK66:

X