- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.713
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Hazırlıkların ne durumda başladın mıBende 2019 geliniyim :) geçen hafta sözlendim
Bu arada mutluluklar tabiki:)Hazırlıkların ne durumda başladın mı
Çok teşekkür ederim.Aralık ayında nişanım var inşallah. Mayısın ilk haftası düğününümüz var malum ramazan ayı mayısın 6 sında başlıyor ramazandan önce yapalım dedik.Bu arada mutluluklar tabiki:)
İyi düşünmüşsun canım herşey gönlünce olsun inşalllahÇok teşekkür ederim.Aralık ayında nişanım var inşallah. Mayısın ilk haftası düğününümüz var malum ramazan ayı mayısın 6 sında başlıyor ramazandan önce yapalım dedik.
Eminönunde aleyna gelinlikten aldim gelinligimi ve kına bindallimi ikisni 3000 aldim ve gelinligim senin dedigin gibi kabarik değildi minik kuyrukluydu ve 3 boyutlu kelebekli ve cicekliydiMerhaba !
2019 Eylül gelini olacağımKına için organizasyon firmasını ve mekanı ayarladım.Hatta hediyelik fikirlerim ve nedimeler için özel hediyelerim dahi hazır.Bknz.Başak burcu olmak
Nikah törenimiz için İstanbul Avrupa yakasında ulaşımı kolay ve güzel bir Nikah Salonu arıyorum aklımda şu anda Fatih Çatladıkapı var. Gelinlik içinde nikah tarzına uygun kabarık olmayan sade az kuyruklu bir gelinlik arıyorum.
Mekan ve Gelinlikçiler hakkında bilgisi olan varsa bilgi almak için sabırsızlanıyorum.Herkesin işi rast gitsin
arçeliğin eski kalitesi yok diyorlar ama bende kararsızımaynen ben bakmaya başladım arçeliğin ürünlerine bakıyorum .
Ben vestel urunlerine bakiyorum yerli urun ve iddali birde yorumlari cok iyi en azindan fiyat performans olarak dusununce piyasa degerlerinin baay altinda acaba kullananlar yada alip bi koseye koyanlar varmiarçeliğin eski kalitesi yok diyorlar ama bende kararsızım