- 15 Haziran 2011
- 102
- 59
- 30
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
HosgeldinMerhabalar
Bi gün böyle bi konuya yazacağım aklıma gelmezdi. Kısmetse ben de 2019 nisanda evleniyorum. Şuraya ilişeyim de belki yeni bişeyler öğrenirim.
Zamanla her şey olur canım zaman varken yavaş yavaş biriktirelimHoşbuldukk. Açıkcası daha hiçbir şey yapmadık biz bir alyansımız var.
Gerçi ufak ufak mutfak eşyalarıma başladım yemek takımı filan alıyorum evime.
Hosgeldin canımMerhabalar..
Ben de Mart gelini olacağım inşallah. Çok uzun zaman varmış gibi geliyor önümde :)
Yaa süper hemen aynı dönemde evleniyoruz Mart Nisan filan derken. Yaa şimdii bi soru sormak istiyorumm. Şu mobilya ve beyaz eşyaların toplamdaki maliyeti hakkında ne düşünüyorsunuz
Off işte nakit yok ki o kadar. Acaba diyorum ki taksitle alsak sonra düğünden gelen parayla onu kapatsak yine daha uyguna gelir mi? Yani acaba böyle bir şey yapılıyor mudur?Canım mobilyaları çeyiz paketi olarak alırsak daha uygun olur gibime geliyo
Beyaz eşyaları da taksit değil nakit alırsak yine bir nebze düşecektir fiyatı. Hatta değil beyaz eşya birçok şey için geçerli bu
Hoşgeldin canımMerhaba güzel gelin adayları,
Uzun zamandır böyle bir konu arıyordum.
Ben de 2019 Ocak geliniyim inşallah.
Neler yapıyorsunuz çeyiz işleri ev işleri tamam mı? Çok az kaldı 2019 başı gelinleri için.
Malesef canım dolar yüzüne hersey iki katı olduBiz koltuk takımı, yemek masası ve tv ünitesini şimdiden Enza'dan sipariş verdik. Temmuz ayı fiyatlarına göre 1500 daha fazla idi.Aynı şekilde siemens 3'lü buzdolabı,ç.makinesi ve b.makinesi , aynı takımın 7.999 dan 9.200 'e çıktığını gördüm. Gittikçe her şeyin fiyatı artıyor. Bu dolar bizi çok etkileyecek gibi gözüküyor.
Hoşgeldin canım
Biz daha büyük hazırlıklara başlamadık ufak tefek ceyiz alısverişi yapıyorum simdilik
Aynen canım suan nisanlim son senesi okuyor inşallah diğer yaza beyaz eşyaları alıcaz cok varmıs gibi gözüksede zaman cabuk geciyorHoşbuldum canımm
Sizin çok varmış şu kur düşse mobilyalarla beyaz eşyalar uygun olsa şimdiden alın derdim size daha sonradan ödemesi zor oluyor çünkü düğündü eşyaydı damatlık gelinlik derken çok gider oluyor. Yavaştan başlamak gerek herşeye.
Aynen canım suan nisanlim son senesi okuyor inşallah diğer yaza beyaz eşyaları alıcaz cok varmıs gibi gözüksede zaman cabuk geciyor
Ben de 2019 mayıs gelini olucam:) Basladi mi hazirliklar?
Merhaba heyecanlı gelin adaylari ☺
Kısmetse bizde 2019 Ağustos sonu düşünüyoruz tabi çevremizdekilere kalsa ne gerek var bu kadar uzatmaya
Şuanlık daha aileler tanisti onumuzdeki ay isteme kısmı olacak kısmetse fakat biz yavaştan evin tamirat kısmına başladık sonrada mobilyalara geçeceğiz. Piyasa bu kadar yükselirken nasıl bas edecegiz bilemiyorum. Hazirliklari hızlandıran arkadaslar bizi de bilgilendirirse ne guzel olur ailelerimize evimizi kendimiz kurmak istediğimizi soyledik o yüzden yolumuz zorlu
Merhaba canım,
Hem ev tadilatı hem eşyaları siz alırsanız çok zorlanırsınız. Bizim ailelerimiz üstlendi bu masrafları ona rağmen boğuluyorum. Annem kredi çekti evin tadilatı için üstüne ne kadar paralar koyduk yine yetmedi çok bunaldım. Kendine bu kadar yük yapma derim. 19 bine aldığımız mobilyalar şuan 35 bin olmuş. Nerden baksan 20-30 bin tadilat tutar evi baştan aşağı yeniliyorsan. Ki bunu dolar çıkmadan önce yaptırmıştım. Şimdi mutfak dolabı yaptırmaya kalksan 8 bine yaptırdığım dolap 16 bini bulmuştur. Çok fırsatçı var krizi kullanan.Çeyizini yapmadıysan o da 10 bin belki de daha fazla tutar. Kaba taslak tutarlar bunlar bir de. Anlayacağın yardım almadan yapmanız çok zor.
Selam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyimgelin sohbet edelimmm