2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

kızlar merhaba. bizde Allah izin verirse nisan gibi düşünüyoruz. size bi sorum olacak. anneniz babanız karşı çıksa, düğüne gelmeyeceğini söylese yinede sevdiğiniz adamla evlenirmiydiniz?

Merhaba herkese
Kk'da 11. Yılım bitti çoğu zaman yazan değil okuyan oldum burada. Bir gün bunları yazacağımı hiç düşünmezdim.
Allah nasip ederse 2019 Eylül gelini olacağım. Buraya giriş yapmak istedim. Herkese mutluluklar dilerim.

kızlar merhaba. bizde Allah izin verirse nisan gibi düşünüyoruz. size bi sorum olacak. anneniz babanız karşı çıksa, düğüne gelmeyeceğini söylese yinede sevdiğiniz adamla evlenirmiydiniz?
Sence? ben bunu bir kere yaptım ve yaptığım hata 6 yılıma mal oldu. Anne baba rızası olmayan işten hayır geldiğini pek görmedim ben..

Kesinlikle evlenmem. Beni büyütüp bu yaşa getiren herşeyden sakınan anne babam hiçbir zaman kötülüğümü istemez. Olumlu değilse vardır bir bildikleri bence kimse için ailene yüz çevirme. Yaşadım ve iyiki dün tanıdığım biri için aileme haksızlık etmedim diye şükrettim.

Kızlar selam henüz ortada ne söz nisan ne düğün var ama ben pek sabirsizim şimdiden araniza katıldım yaza insallah söz nisan 2020 yaza da düğün istiyoruz hayırlısıyla ama ben hiç inanamıyorum olacağına sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…