- 24 Kasım 2017
- 199
- 65
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Çok güzel maşallahEki Görüntüle 2214802 Kızlar buda benim gelinliğim nasıl sizce?
olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. ben de kazanlı hevesim vardı hep ama o fiyatı karşılayamam şuan o yüzden sonraya bıraktım onuYa şu ara dükkan açtım ben kuruş param kalmadığı için arzumdan bi seri aldım seramik tabanlı klasik bi ütü yani belki ilerde farklı bişey alırım canım
Teşekkür ederim canım senin ne zaman düğünÇok güzel maşallah
Bende aldığım ütüyü bugün iade ettim denemek için fişe taktım tişörte değdirdiğim gibi delik açtıolsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. ben de kazanlı hevesim vardı hep ama o fiyatı karşılayamam şuan o yüzden sonraya bıraktım onu
Benim 2020 bahar gibi daha çok var:)Teşekkür ederim canım senin ne zaman düğün
amanınBende aldığım ütüyü bugün iade ettim denemek için fişe taktım tişörte değdirdiğim gibi delik açtıo kadar üzüldüm ki gittim allahtan geri aldılar ama en sevdiğim tişörtümdü yine ütüsüz kaldım
Ne konuda yardım alabiliyoruz acaba? Ben balayı için otel arıyorumkızlar ben ... sitesinden yardım aldım istediğiniz firmalar fırsat yayımlıyorlar ordan indirim alabilyorsunuz
fiziğiniz çok güzel çok iyi taşımışsınız, mutlulukla giyin.Eki Görüntüle 2214802 Kızlar buda benim gelinliğim nasıl sizce?
ben de balayı için yer arıyorum henüz bulamadım hangi şehir.Ne konuda yardım alabiliyoruz acaba? Ben balayı için otel arıyorum
Merhabalarr, 2019 Eylül geliniyim iyi geceler dilerim hepinize :))
hayırlı olsun. ben de mayıs. vakit var, rahat rahat hazırlanırsınız umarım, gönlünüze göremerhaba kızlar :) allah nasip ederse bende ağustos geliniyim