- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- Konu Sahibi nanelilimonata
- #2.301
Satırlarınızı okurken anılarım depreştii ayhhh
bende 2019 ekim geliniydim. Ne çabuk geçiyor zaman
bende 2019 ekim geliniydim. Ne çabuk geçiyor zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten onu duyduğumda ben de çok üzüldüm yeni evlenecek çiftlere. Nasıl heyecanlı bir dönemken bu virüs kabusa çevirdi. Kocaman bir hayal kırıklığıay biri beni uyutsun ya şu corona bitince uyandırsın ne işe kendi özel hayatıma adapte olamıyorum sürekli tetikte bekliyoruz bu ne ya bizim suçumuz günahımız ne hayatımızda ilk kez 1 sefer olucak bişey için bu kadar zulüm o kadar çok bunaldım ki insanlar alay eder gibi düşüncesizce konuşuyor dalga geçilcek bi durum varmış gibi, ya da amaaan canım sizde bi nikah kıyın oturun deniyor istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum
Heycanın h'sini bile yaşamadım hep stres hep sorunGerçekten onu duyduğumda ben de çok üzüldüm yeni evlenecek çiftlere. Nasıl heyecanlı bir dönemken bu virüs kabusa çevirdi. Kocaman bir hayal kırıklığı
Beni de lütfenay biri beni uyutsun ya şu corona bitince uyandırsın ne işe kendi özel hayatıma adapte olamıyorum sürekli tetikte bekliyoruz bu ne ya bizim suçumuz günahımız ne hayatımızda ilk kez 1 sefer olucak bişey için bu kadar zulüm o kadar çok bunaldım ki insanlar alay eder gibi düşüncesizce konuşuyor dalga geçilcek bi durum varmış gibi, ya da amaaan canım sizde bi nikah kıyın oturun deniyor istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum