2018'in sonuna doğru tüp bebek süreci

Çarşamba test günüm aynı zamanda yarın öbürgün adet günüm sanırım, belirtiler öyle aynı ki korkuyorum, dilime almak istemiyorum ama korkuyorum, adet günlerimde hep derdim ki birazdan adet olucam öyle bir his sancı geliyordu bugün o hisleri yaşanaya başladım ve bu bemi aşıı tedirgin ediyor, dua edip atlatmaya çalışıyorum 3 gün kaldı inşaallah geçer bu belirtiler, yada inşaallah regl belirtileri değildir. Minik fasulyelerim tutunmuştur umarım. Dün transferden sonra 6. Günümdü, kaset test aldım meraktan bekleyemedim, negatif çıktı şaşırmadım tabiki çok erken oldugunun farkındaydım, ama yinede korkuyorum işte, bu belirtilerin birbiriyle aynı oldugunu söyleyenlere ihtiyacım var sanırım, rahat olmam lazım stres olmamam lazım, şu son günler geçmiyor. Sizler ne durumdasınız yazsanıza biraz? Aynı belirtiler dimi? Umarım lütfen öyle olsun
Canm benim hiç stres yapma bebeklerin seninle beniç içimden gelen bu herşey çok güzel cıkcak içşni ferah tut

Canim hayirlisi boyleymis. Benimde negatifti. Bugün adetin 2. Günü. Yeniden muayene oldum. Doğum kontrol hapi folik asit ve omepa diye bir vitamin var yine bu 3 unu verdi. Onumuzdeki adette gel dedi. 8 gun bisey 5 günde baska birsey kullancakmis7m. 3 tane dondurulmusum vardi da. Hayirlusu rabbim 2. Ye nasip eder inşallah bakalim.

Kızlar merhaba, bana 5. gün embriyosu transfer oldu, ve testi 9 gün sonra yapmam söylendi o şekilde yaptım sonuç negatif çıktı. Ama herkes diyor ki 12. günde test yapman lazım vs. Kafam çok karışık tek 1 tane aynı durumu yaşayan birini öğrendim. Negatif alıp 15. günde pozitifi gören birini okudum burda. Böyle birşey olabilir mi başına gelen yazabilir mi? Hepimizin ihtiyacı umut, Hala regl olmadım ilaçlardan kaynaklandığı söyleniyor. Ancak hala hiç bir belirti yok. dün olmam gerekiyordu. Hatta 2 gün önce olmam gerekiyordu. Bu ilaçlar ne kadar geciktirir, başınıza geliyorsa lütfen bildirir misiniz?

Kızlar merhaba, bana 5. gün embriyosu transfer oldu, ve testi 9 gün sonra yapmam söylendi o şekilde yaptım sonuç negatif çıktı. Ama herkes diyor ki 12. günde test yapman lazım vs. Kafam çok karışık tek 1 tane aynı durumu yaşayan birini öğrendim. Negatif alıp 15. günde pozitifi gören birini okudum burda. Böyle birşey olabilir mi başına gelen yazabilir mi? Hepimizin ihtiyacı umut, Hala regl olmadım ilaçlardan kaynaklandığı söyleniyor. Ancak hala hiç bir belirti yok. dün olmam gerekiyordu. Hatta 2 gün önce olmam gerekiyordu. Bu ilaçlar ne kadar geciktirir, başınıza geliyorsa lütfen bildirir misiniz?
Canim ümidini kirmak istemem ama bendede ayni oldu. Ben transfer gunuyle birlikte 11. Gün trafik kazasi gecirdim ve kan tahlili yaptırdım negatif cikti. Benim de adet dongum 26 gunde oluyoken 30. Gün oldum. Ultrasonda falan temiz cikti kaza ile alakasi yokmus. Acildeki kan testi yaptı negatif ama 2 gun sonra bak yükselir dedi heyecab yaptım. Bi ihtimal dedim. Ama tüp bebebk merkezini aradim. Direk dediki olmamis. Sen kullandigin tüm ilaclari bırak dedi. Yikildim ilk ama cok şükür yasiyorum. 5 gun sonra adet oldum. Ilk 2 gun toz kadar lrkeleke geldi ama adet gibi degil. Sonta da adet oldum. Hatta olmadan evde idrar testi vardi onu bile yaptım bi ihtimal diyr. Çarşamba yeniden dr a gittim. Suan folik asit ve dogum kontrol hapi verdi. Bide omepa diye bi vitamin. Önümüzdeki adet dondurulmuş embriyo transferi olcak nasipse

Canim ümidini kirmak istemem ama bendede ayni oldu. Ben transfer gunuyle birlikte 11. Gün trafik kazasi gecirdim ve kan tahlili yaptırdım negatif cikti. Benim de adet dongum 26 gunde oluyoken 30. Gün oldum. Ultrasonda falan temiz cikti kaza ile alakasi yokmus. Acildeki kan testi yaptı negatif ama 2 gun sonra bak yükselir dedi heyecab yaptım. Bi ihtimal dedim. Ama tüp bebebk merkezini aradim. Direk dediki olmamis. Sen kullandigin tüm ilaclari bırak dedi. Yikildim ilk ama cok şükür yasiyorum. 5 gun sonra adet oldum. Ilk 2 gun toz kadar lrkeleke geldi ama adet gibi degil. Sonta da adet oldum. Hatta olmadan evde idrar testi vardi onu bile yaptım bi ihtimal diyr. Çarşamba yeniden dr a gittim. Suan folik asit ve dogum kontrol hapi verdi. Bide omepa diye bi vitamin. Önümüzdeki adet dondurulmuş embriyo transferi olcak nasipse
Çok bi ğnidim yoktu zaten sanırım adet olacagım bende ama ben biraz vücudumu dinlendirmek istiyorum. Ufak bi çikolata kşsti vardı bende 1.89 mm kadar. Belki o yapılıklık yapmış olabilir doktor, şimdi dondurulmuşları kullanmadan önce knda karyotip analizi yaptıracağım, rahim filmi çektireceğim ve o kistle ilgili ne yapabilirim ona bakacağım ikaçları tamamen vücuttan attıktan sonra tekrar deneyeceğiz kısmetse

Çok bi ğnidim yoktu zaten sanırım adet olacagım bende ama ben biraz vücudumu dinlendirmek istiyorum. Ufak bi çikolata kşsti vardı bende 1.89 mm kadar. Belki o yapılıklık yapmış olabilir doktor, şimdi dondurulmuşları kullanmadan önce knda karyotip analizi yaptıracağım, rahim filmi çektireceğim ve o kistle ilgili ne yapabilirim ona bakacağım ikaçları tamamen vücuttan attıktan sonra tekrar deneyeceğiz kısmetse
Canim bende 27 ekimde negatif sonuçlandı. Hatta 26 si bir kaza gecirdim ve onun sonucunda negatif olduğunu ogrendim. Nasip degilmis. Agrilara takilma. Adet agrisi gibi bende de oluyodu ama normal adet zamanindan 3 4 gün sonra adet oldum. Ilaclarin etkisi imis. Illa hasta olacan diye bisey yok agri olur ilaclarin etkisiyle ama nasip insallah tutunur. Hayal kirikligu yasamazsin.

Bende de ilk baslamadan bana doğum kontrol hapi verdiler. Solda küçük bir kist var dediler. 1 aya geçmişti. Suan yine var. Bu arada olur gecermis. Yine dogum kontrol hapi folik asit bide omepa diye vitamin verdiler. Ilk bastada bunlari kullanmıştım. Nasip bakalim. Adetten ssonra gel dedi. 8 gun bi ilac 5 gun baska bisey. Isimlerini bilmiyorum adetle berabwr bunlari kulanip pesine transfer olacakmis. Dondurulmuş embriyolar

2. Tedaviye baslayacak olan varmi kizlar. Dr bana 1 ay dinlen dedi. Hemde hazirlikmis bu. Onumizdeki adet gel dedi

Keşke vücudunun ilaçları atmasını bekleseydin 1-2 ay, yumurta büyütme ilaçları için konuluyorum, vücudun eski haline döndüpünde transfer düşünseydin diyorum ama tabi beklemek te ypruyor insanı, ben de adet oldum 3. Regl de gitmeyi düşünüyorum. Ozamana kadar da rahim filmi ve kanda karyotip analizi yaptıracağım, o kisti yok etme imkanınız yok ama soğan kürüyle biraz daha küçültmeye çalışıcam umarım başarılı olurum. Sonrasında hepimiz olumlu sonuç alırız umarım, sende haberdar etmeye devam et inşaallah bu kez olur. Bu arada berde yaptırıyordun, doktorun ismi neydi? Çikolata kisti için alalım vs birşey önerdi mi benim doktorum aşırsak yumurtalar zarar görür dedi amelyattan yana değil çünkü kist küçük dedi

Keşke vücudunun ilaçları atmasını bekleseydin 1-2 ay, yumurta büyütme ilaçları için konuluyorum, vücudun eski haline döndüpünde transfer düşünseydin diyorum ama tabi beklemek te ypruyor insanı, ben de adet oldum 3. Regl de gitmeyi düşünüyorum. Ozamana kadar da rahim filmi ve kanda karyotip analizi yaptıracağım, o kisti yok etme imkanınız yok ama soğan kürüyle biraz daha küçültmeye çalışıcam umarım başarılı olurum. Sonrasında hepimiz olumlu sonuç alırız umarım, sende haberdar etmeye devam et inşaallah bu kez olur. Bu arada berde yaptırıyordun, doktorun ismi neydi? Çikolata kisti için alalım vs birşey önerdi mi benim doktorum aşırsak yumurtalar zarar görür dedi amelyattan yana değil çünkü kist küçük dedi
Canim bu kist cok küçükmus dogum kontrol hapi ile kaybolur dedi. Ilk tedaviye başladım da da yoktu 2. Ay gittim var dedi. Normalde yoktu boyle bisey. Daha sonra dogum kontrol hapi ile gecti. Dr onemli degil dedi.
Ben samsun üniversite hastanesi omü de yaptıriyorum. Davut güven hoca. Hoca cok iyi herkes cok iyi ordaki. Nasip degilmis tutmadi. Benim yumurta toplanirken ttansfet olan kizlardan 2 si tutmus mesela. Nasip.

Bu arada ben olumsuz sonucun pesine dr a gittim ama dedim siz ne zaman derseniz 3 5 ay fark etmez. Cunku tekrar olumsuz sonuc almaktansa bekleye bilirim. O da dedi bu ay su ilaclari kullan. Onumuzdeki ay adetin pesine gel dedi. Yani 1 ay beklemis olcam. Pesine 13 gunluk ilac vs kullanimi olcak ona da 8 gun ve 5 gunluk dedi. Pesine transfer olcak. Benim dondurulmuş var 3 tane. Onlar kullanilcak. Yani yeniden yumurta toplama olayı olmayacak canim. Belki ondan dedi.

Sana da gecmis olsun canim. Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere inşallah. Bu yolda olan herkese nasip etsin.

X