Çok erken yapmışsın canım testi negatif çıkması doğal benımde bugün 7.günüm ama ben son güne kadar bekleyip kan testi yaptırma taraftarıyımHatta ben dayanamadım bugün gebelik testi yaptım sonuc tabiki negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken yapmışsın canım testi negatif çıkması doğal benımde bugün 7.günüm ama ben son güne kadar bekleyip kan testi yaptırma taraftarıyımHatta ben dayanamadım bugün gebelik testi yaptım sonuc tabiki negatif
Hepimiz güzel haberler veririz inşÇok erken yapmışsın canım testi negatif çıkması doğal benımde bugün 7.günüm ama ben son güne kadar bekleyip kan testi yaptırma taraftarıyım
Canim cok cok erken yapmissin. Bu arada transfer gunu sayilmiyomus. Bende sali oldum bugün 4. Gün. 7. Veya 8. Gunu en erken bekle. Negatif olsa bile sabretmen gerektiğini dusun ve moralin bozulmasin. Bende bugun disari ciktim. Biraz yurudum. Ban öyle seyler demediler. 2. Günden kalkabilirsin dediler. Ben bugun kalktım.Transgerin oldu mu canım . Inşallah tutar bebisler tutunurlar bana 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi bugün 4. Günüm yatak istirahatindeym kalkmiyorum sürekli yatıyorum merdiven inip çıkmak yasak. Inşallah sonucu buraya yazacağım 29 ekimde
Inşallah canım inşallahHepimiz güzel haberler veririz inş
En güzeli ama dayanmak cok zor sen daha cok dayanmissin bizden canim. Sabir bakalim insallah pozitif haberler aliriz birbirimizdenÇok erken yapmışsın canım testi negatif çıkması doğal benımde bugün 7.günüm ama ben son güne kadar bekleyip kan testi yaptırma taraftarıyım
Daha çok erken bitanem daha test gününe 9 gün var umutsuz olma lütfen daha 4 gün olmadimiHatta ben dayanamadım bugün gebelik testi yaptım sonuc tabiki negatif
Belirtilerin var mi canım nasıl hissediyorsunÇok erken yapmışsın canım testi negatif çıkması doğal benımde bugün 7.günüm ama ben son güne kadar bekleyip kan testi yaptırma taraftarıyım
Evet dayanmak zorEn güzeli ama dayanmak cok zor sen daha cok dayanmissin bizden canim. Sabir bakalim insallah pozitif haberler aliriz birbirimizden
Evet 9 gün var daha ama dayanamadım: )Daha çok erken bitanem daha test gününe 9 gün var umutsuz olma lütfen daha 4 gün olmadimi
Bende çarşamba günü oldum transfer bu atada nerelerde oldunuz kızlar ben izmirdeyim irenbede oldumCanim cok cok erken yapmissin. Bu arada transfer gunu sayilmiyomus. Bende sali oldum bugün 4. Gün. 7. Veya 8. Gunu en erken bekle. Negatif olsa bile sabretmen gerektiğini dusun ve moralin bozulmasin. Bende bugun disari ciktim. Biraz yurudum. Ban öyle seyler demediler. 2. Günden kalkabilirsin dediler. Ben bugun kalktım.
Sık dişini biraz bitanem güzel günler yakın ALLAH'IN izniyleEvet 9 gün var daha ama dayanamadım: )
Proluton depot ampül kullanıyorum. Benim sebebi belirlenemeyn infertilite aslında bende de bir sıkıntı eşimde de yoktu 4 buçuk yıldır evliyim 2 düşük yaptımİğnenin ismini yazabilir misiniz? Tüp bebek yapmanızdaki sebep sizinle mi ilgiliydi? Eşinizle mi? Hormon değerleriniz normalmiydi kist vs bi sıkıntı varmıydı ondan dolayı mı verdi acaba merak ettim