- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
Merhaba ben de cuma günü transfer oldum nötr duygular içerisinde bekliyorum umarım hayırlısıyla pozitif olur sonuclarimizKızlar benden Baska kimse yokmu test gunu bekleyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de cuma günü transfer oldum nötr duygular içerisinde bekliyorum umarım hayırlısıyla pozitif olur sonuclarimizKızlar benden Baska kimse yokmu test gunu bekleyen
Ayy aminnn inşallah.. Rabbım kucagimizı doldurur. Cok heyecanla bende bekliyorum. Ruyamda test yaparken görüyorum kendimi Persembe ye test gunumMerhaba ben de cuma günü transfer oldum nötr duygular içerisinde bekliyorum umarım hayırlısıyla pozitif olur sonuclarimiz
Kendine dikkat et. Hep yatma ama otur kalk uzan evin ıcınde gez.. Arada yat kalk. Agır kaldırmaMerhaba ben de cuma günü transfer oldum nötr duygular içerisinde bekliyorum umarım hayırlısıyla pozitif olur sonuclarimiz
Aynen canım dün full yattım bugün biraz ayaklandim artık öğretmenim salı günü başlıcam mecburen ama o zamana artık risk kalmaz sanirimKendine dikkat et. Hep yatma ama otur kalk uzan evin ıcınde gez.. Arada yat kalk. Agır kaldırma
Belirti hissetmen ilaçlarla alakalı. Bıde psikolojik. Kimi hissettim dıyo ayno seylerı hisseden Baskası pozitif alamıyor.bunun bir belirtisi yok yanıSenin az kalmış ne güzel hafif böcek ısırığı gibi seyl3r hissediyorum sen de var mı arkadaşım belirtiler
Çok teşekkür ederim bugün klinikten aradılar 5i döllenmiş çok heyecanlıyımHayırlısı olsun İnsallahhhh guzel sonuclar alırsınız.
Ohh ohh hadi gözün aydın. 5. Güne kadar gider inşallahÇok teşekkür ederim bugün klinikten aradılar 5i döllenmiş çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim inşallah gider. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunOhh ohh hadi gözün aydın. 5. Güne kadar gider inşallah
Çok şukur canım. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah güzel haberlerini alirizNe güzel hamilesiniz. Eski yazıları okuyorumda. Benimkiler tutmadı. 2. Yo deniyoruz suan.
İnsallah cok tesekkur ediyorum. Cok az kaldı test gunum e inşallahÇok şukur canım. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah güzel haberlerini aliriz