Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben üniversite hastanesinde yaptıriyorum. Sen onceden sperm tahlili esin yaptirsa sen de hormon tahlili vs yaptirsan da yine de onlar yeniden yaptırıyor. Ben once kadin doguma gittim. Tahlik vs yaptı. Hormonlar. Yumurtalar bakti. Esin de üroloji ye gitsin dedi. Sperm tahlilu yaptirsin dedi. Ve problem sperm sayisi morfoloji hep düşük.Arkadaşlar tüp bebek masrafını dusurmek icin devlet hastanesinde yaptırmak gereken neler var tedaviye gitmeden önce
Sıkma canını lütfen yedi çok erken beta hcg 30/40 olmadan idrar testine düşme ve daha yeni salgılanmaya başlamıştırKizlar 7. Gün bugun. Ve idrar testi yaptım fakat cikmadi. Insallah 7. Gun diyr cikmamistir. Bebeklerim benledir insallah
İnşaallah canım erken yapmışsın biraz daha sabır lütfen Bebişlerin seninle konuş onlarla ve birkaç gün sonra tekrar yap ama sabret o zamana kadarKizlar 7. Gün bugun. Ve idrar testi yaptım fakat cikmadi. Insallah 7. Gun diyr cikmamistir. Bebeklerim benledir insallah
Insallah canim insallah. Cumartesi test gunum. Cuma kanda gözükür mu acaba kan testinde. Insallah benimledir bebislerim. 2 tane bide. Insallah.Kizlar cidden cok zor bir surec. Hergun 2 igne bi kalca bi göbek. Hersey guzel 2 meleklerim için. Insallaj benimledirler.Sıkma canını lütfen yedi çok erken beta hcg 30/40 olmadan idrar testine düşme ve daha yeni salgılanmaya başlamıştır
Canim sagol valla siz yazinca kendimi iyi hissediyorum. Ilk üzüldüm ama sonra geçti. Bu arada 27 si test günüm. Cumartesi ye geliyo. Ayni zamanda 26 aksami yada 27 si adet günüm. Bebis varsa adet olmazsin dedi hemsire. Insallah bu sefer hasta olmam da bebisim vardir insallah.İnşaallah canım erken yapmışsın biraz daha sabır lütfen Bebişlerin seninle konuş onlarla ve birkaç gün sonra tekrar yap ama sabret o zamana kadar
Canım 2. Gunse 31 cok erken degilmi. Bak ben geçen hafta sali transfer oldum. Bu sali yani 2 gun once idrar testi yaptim bisey cikmadi. Simdi test gunumu bekliyorum. Yani 31 i cok erken sankibenimde transferimin 2. günü bugün, doktor 31 inde belli olur dedi. Çok heyecanlıyım, benimde 2 embriyo kondu, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :) Günler geçmiyor ama şükürler olsun bugünlerimize. Stresli 1 yılın ardından Rabbim mutluluk nasip etti. İnşaallah devamı olur. Çok duygusala bağladım özellikle onlarla konuşurken tutamıyorum kendimi :)
Benimde transfer günümle birlikte 10.gün olmuş oluyo ama doktor o tarihte çağırmış sebebini bilemiyorum yani 12. Gün diye biliyordum bende benimde 31 i adet günüm. Tuhaf bi durum oldu demekki 10. Gündede birşeyler belli oluyorKızlar transfer gününü saymadan 12. Gün test günü deniliyor ya . Bana 27 ekim test günü dediler ama 11. GÜN olmus oluyo. Bu arada adet olacakmis ginigibi agrilarim var. Test gunum ayni zamanda adet donemime geliyo. Insallah adet olmam da bebisim vardir. Kizlar cok cok zor beklemesi insallah tutunmustir bebisler
Tek embriyomuydu? İdrarda erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal gebelik testi mi?Benim de 10. günü test günümdü pozitif çıkmıştı(55) . İdrarda da 7. Gün silik pozitif çıkmıştı.
Malesef ben bugunki kazadan sonra test yaptırdım negatif cikriBenimde transfer günümle birlikte 10.gün olmuş oluyo ama doktor o tarihte çağırmış sebebini bilemiyorum yani 12. Gün diye biliyordum bende benimde 31 i adet günüm. Tuhaf bi durum oldu demekki 10. Gündede birşeyler belli oluyor
Çok üzüldüm ama nasip hyırlı zamanı şuan değilmiş demekki, Olsun hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar denemenizde nasip etsin Rabbim Şimdi birazcık dinlenin, kaza içinde çok çok geçmişler olsun Rabbim beterinden korusunMalesef ben bugunki kazadan sonra test yaptırdım negatif cikri
Sagol canim. Cok tesekkurlerÇok üzüldüm ama nasip hyırlı zamanı şuan değilmiş demekki, Olsun hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar denemenizde nasip etsin Rabbim Şimdi birazcık dinlenin, kaza içinde çok çok geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun
Tek embriyo 5. Gün embriyosuydu. Normal kaset gebelik testiydi. Hatta sabah idrarı bile değildiTek embriyomuydu? İdrarda erken gebelik testi mi yaptınız yoksa normal gebelik testi mi?