2018'in sonuna doğru tüp bebek süreci

Arkadaşlar tüp bebek masrafını dusurmek icin devlet hastanesinde yaptırmak gereken neler var tedaviye gitmeden önce
Canim ben üniversite hastanesinde yaptıriyorum. Sen onceden sperm tahlili esin yaptirsa sen de hormon tahlili vs yaptirsan da yine de onlar yeniden yaptırıyor. Ben once kadin doguma gittim. Tahlik vs yaptı. Hormonlar. Yumurtalar bakti. Esin de üroloji ye gitsin dedi. Sperm tahlilu yaptirsin dedi. Ve problem sperm sayisi morfoloji hep düşük.

Kizlar 7. Gün bugun. Ve idrar testi yaptım fakat cikmadi. Insallah 7. Gun diyr cikmamistir. Bebeklerim benledir insallah :KK43:

Kizlar 7. Gün bugun. Ve idrar testi yaptım fakat cikmadi. Insallah 7. Gun diyr cikmamistir. Bebeklerim benledir insallah :KK43:
İnşaallah canım erken yapmışsın biraz daha sabır lütfen Bebişlerin seninle konuş onlarla ve birkaç gün sonra tekrar yap ama sabret o zamana kadar

Sıkma canını lütfen yedi çok erken beta hcg 30/40 olmadan idrar testine düşme ve daha yeni salgılanmaya başlamıştır
Insallah canim insallah. Cumartesi test gunum. Cuma kanda gözükür mu acaba kan testinde. Insallah benimledir bebislerim. 2 tane bide. Insallah.Kizlar cidden cok zor bir surec. Hergun 2 igne bi kalca bi göbek. Hersey guzel 2 meleklerim için. Insallaj benimledirler.

İnşaallah canım erken yapmışsın biraz daha sabır lütfen Bebişlerin seninle konuş onlarla ve birkaç gün sonra tekrar yap ama sabret o zamana kadar
Canim sagol valla siz yazinca kendimi iyi hissediyorum. Ilk üzüldüm ama sonra geçti. Bu arada 27 si test günüm. Cumartesi ye geliyo. Ayni zamanda 26 aksami yada 27 si adet günüm. Bebis varsa adet olmazsin dedi hemsire. Insallah bu sefer hasta olmam da bebisim vardir insallah.

benimde transferimin 2. günü bugün, doktor 31 inde belli olur dedi. Çok heyecanlıyım, benimde 2 embriyo kondu, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :) Günler geçmiyor ama şükürler olsun bugünlerimize. Stresli 1 yılın ardından Rabbim mutluluk nasip etti. İnşaallah devamı olur. Çok duygusala bağladım özellikle onlarla konuşurken tutamıyorum kendimi :)

benimde transferimin 2. günü bugün, doktor 31 inde belli olur dedi. Çok heyecanlıyım, benimde 2 embriyo kondu, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah :) Günler geçmiyor ama şükürler olsun bugünlerimize. Stresli 1 yılın ardından Rabbim mutluluk nasip etti. İnşaallah devamı olur. Çok duygusala bağladım özellikle onlarla konuşurken tutamıyorum kendimi :)
Canım 2. Gunse 31 cok erken degilmi. Bak ben geçen hafta sali transfer oldum. Bu sali yani 2 gun once idrar testi yaptim bisey cikmadi. Simdi test gunumu bekliyorum. Yani 31 i cok erken sanki

Kızlar transfer gününü saymadan 12. Gün test günü deniliyor ya . Bana 27 ekim test günü dediler ama 11. GÜN olmus oluyo. Bu arada adet olacakmis ginigibi agrilarim var. Test gunum ayni zamanda adet donemime geliyo. Insallah adet olmam da bebisim vardir. Kizlar cok cok zor beklemesi insallah tutunmustir bebisler

Kızlar transfer gününü saymadan 12. Gün test günü deniliyor ya . Bana 27 ekim test günü dediler ama 11. GÜN olmus oluyo. Bu arada adet olacakmis ginigibi agrilarim var. Test gunum ayni zamanda adet donemime geliyo. Insallah adet olmam da bebisim vardir. Kizlar cok cok zor beklemesi insallah tutunmustir bebisler
Benimde transfer günümle birlikte 10.gün olmuş oluyo ama doktor o tarihte çağırmış sebebini bilemiyorum yani 12. Gün diye biliyordum bende benimde 31 i adet günüm. Tuhaf bi durum oldu demekki 10. Gündede birşeyler belli oluyor

Benim de 10. günü test günümdü pozitif çıkmıştı(55) . İdrarda da 7. Gün silik pozitif çıkmıştı.

Bu sabah kaza geçirdim. Bu sebeple dr gittim ve yarin baktiracagim kan testimi bugun yaptılar ve malesef negatif cikti. Kaza ile alakasi yokmus. 2 tane transfer etmislerdi tutmamis. Cok agladim cok korktum kazadan ucuz atlattik.hatta bi ben yaralandum. Nasip kizlar. 3 tane 5. Gun emriyosu var dondurulmus. Onlarla yola devam :KK43:

Benimde transfer günümle birlikte 10.gün olmuş oluyo ama doktor o tarihte çağırmış sebebini bilemiyorum yani 12. Gün diye biliyordum bende benimde 31 i adet günüm. Tuhaf bi durum oldu demekki 10. Gündede birşeyler belli oluyor
Malesef ben bugunki kazadan sonra test yaptırdım negatif cikri :KK43:

Malesef ben bugunki kazadan sonra test yaptırdım negatif cikri :KK43:
Çok üzüldüm ama nasip hyırlı zamanı şuan değilmiş demekki, Olsun hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar denemenizde nasip etsin Rabbim❤️ Şimdi birazcık dinlenin, kaza içinde çok çok geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun❤️

Çok üzüldüm ama nasip hyırlı zamanı şuan değilmiş demekki, Olsun hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar denemenizde nasip etsin Rabbim❤️ Şimdi birazcık dinlenin, kaza içinde çok çok geçmişler olsun Rabbim beterinden korusun❤️
Sagol canim. Cok tesekkurler

Çarşamba test günüm aynı zamanda yarın öbürgün adet günüm sanırım, belirtiler öyle aynı ki korkuyorum, dilime almak istemiyorum ama korkuyorum, adet günlerimde hep derdim ki birazdan adet olucam öyle bir his sancı geliyordu bugün o hisleri yaşanaya başladım ve bu bemi aşıı tedirgin ediyor, dua edip atlatmaya çalışıyorum 3 gün kaldı inşaallah geçer bu belirtiler, yada inşaallah regl belirtileri değildir. Minik fasulyelerim tutunmuştur umarım. Dün transferden sonra 6. Günümdü, kaset test aldım meraktan bekleyemedim, negatif çıktı şaşırmadım tabiki çok erken oldugunun farkındaydım, ama yinede korkuyorum işte, bu belirtilerin birbiriyle aynı oldugunu söyleyenlere ihtiyacım var sanırım, rahat olmam lazım stres olmamam lazım, şu son günler geçmiyor. Sizler ne durumdasınız yazsanıza biraz? Aynı belirtiler dimi? Umarım lütfen öyle olsun

X