Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükür ikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Gözün aydın gülüm Allah bağışlasın prensesini, güle güle büyütün aklımdaydın acaba sancısı geldi mi diye.. girip yazamadım.. geçmiş olsun sana da, acil şifalar diliyorum ❤

Gözün aydın gülüm Allah bağışlasın prensesini, güle güle büyütün aklımdaydın acaba sancısı geldi mi diye.. girip yazamadım.. geçmiş olsun sana da, acil şifalar diliyorum ❤
Amiin inşaallah abla Sancım geliyodu açıklık devam ediyodu ama dr uyku sersemi olunca uğraşmak istemedi herhalde direkt sezaryene aldı

Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükür ikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün :)

Kuzum iyiyim. Simay hanımı bekliyoruz daha doğum yapmadım.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Cok sukur cnm bnmm..aklima dustun bi anda :) bi soraym dedm..vakitlice gelsin prenses insallah Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bidenemm..guzel haberlerini bekliyrz insallah Zeyah3917 kurtuldu sira sende kuzumm :)

Bende iyiyim yavrm bugunumuze sukurr..16+4 olduk zamn cabuk gecsin saglikla alaym yavruyu kucagima diye dualardaym bnde :) kahve lekelerde baya azalma oldu ama bi yere cikaym artis oluyr napicaz boyle bilmem hayirlisi bakalim Allahtann..bizde durumlar boyle kuzucuk geliyrz pesnizden insallah:)

Amin insallah canım benim❤
Bizimkinin pek gelesi yok gibi

Maşallah yolu yarılayacaksın nerdeyse.
Bol bol dinlen kuzum. Allah yardımcın olsun.
Sağlıkla bi kucağımiza alsak rahatlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…