canım benim allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın çok sevindim =)Selam kızlar benim bayram şekerim bayramda geldi çok şükürikimizde iyiyiz elhamdulillah yazamadım sezaryen olduğu için yeni yeni kendime geliyorum:)
aslımmm zamanın geldi esasında dimi ya bebecik nazlı çıktı hee :) doğum şekli nasıl olacak belli mi, son anda mı şekillenecek? heyecan durumları nasıl kuşum :)Kuzum iyiyim. Simay hanımı bekliyoruzdaha doğum yapmadım.
Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
canım benim kanamaların bitiyor olmasına çok sevindim. hayırlısıyla atlat şu durumu da tadını çıkar artık beybim.. öyle böyle derken zaman da geçiyor yahuu.. bende tık yok. ama tüp müp o işlere girecek bir psikolojim de yok doğrusu.. saldım bakalım ovu testleri de heyecanlandırmıştı başta da hiç içimden gelmiyor onları yapmak bile..Cok sukur cnm bnmm..aklima dustun bi anda :) bi soraym dedm..vakitlice gelsin prenses insallah Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin bidenemm..guzel haberlerini bekliyrz insallahZeyah3917 kurtuldu sira sende kuzumm :)
Bende iyiyim yavrm bugunumuze sukurr..16+4 olduk zamn cabuk gecsin saglikla alaym yavruyu kucagima diye dualardaym bnde :) kahve lekelerde baya azalma oldu ama bi yere cikaym artis oluyr napicaz boyle bilmem hayirlisi bakalim Allahtann..bizde durumlar boyle kuzucuk geliyrz pesnizden insallah:)