- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
Cok sagol kuzumm kesinlikle cinsiyet ayrimi yk sadece evlat sahibi olma bilincinde insanlariz cok sukr..ayy super iyidir annesi icini frrah tut senin kdr heyecanlidir yavru da az kaldi kavusmaniza ❤Sonucun güzel çıkmasına da çok sevindim canım❤
Sağlıklı olmaları tek isteğimiz. Çok şükür cinsiyet ayrımı yapan insanlar değiliz. Evlât sahibi olma mutluluğu yeter bize.
2 güne geliyorlar inşallah. Kızımla onları bekliyoruz.
Yarında kontrolüm var. Küçük hanım iyidir umarim
Bnmde cok sevgdigim isimler arasinda kuzumm bakalim hayirlisi saglikla gelsinde ismide gelir elbet..Ömer❤ çok severim
Masum, kibar, saygılı biri canlanır gözümde hep.
Bu arada bayramda seni görmeye gelsinler çok isteyenler. Sakin büyüklere gideyim diye yorma kendini.
Kahverengi lekelerini de telefonla bildir istersen.
Aynı doktorda devam ediyorsun dimi?
Hamilelik nazı yapBnmde cok sevgdigim isimler arasinda kuzumm bakalim hayirlisi saglikla gelsinde ismide gelir elbet..
Yk vala gidemicem dinlenmeye devam insallah artk bu sene boyle olsun..tup bebk dr.unu biraktm kuzum baska bi dr.a gittim bugun simdilik memnunda kaldm herseyi tek tek acikladi neyi neden verdigini neden tavsiye etmedigini anlattti..tam ortada kaldm derken iyi geldi dr hnm bana bakalim insallah boyle devam eder cnm
Canım sorma ya emzirmede sorun yaşıyorum. Küvezde kaldılar ya alıştılar biberona. Oğlan yine emiyo arada ama kız emmiyo hemen ağlıyo. Sütümde artmıyo ne yapacağımı şaşırdım.Kızlar ek gıda konusunda biraz dertliyim, o yüzden daha çok Ekim anneleri grubunu takip ediyorum, buraya yazma fırsatım olmuyor pek. Kızım da iyice alıştı gezmeye, ya kucakta olacak ya dışarıda. Bırakınca ağlıyor, haliyle foruma çok giremiyorum.
U Umithepvar kuzum nasıl oldun?
Simayinannesi bebiş geldi gelecek hazırlıklar tamam mı?
@sezson kuzum konuştuk zaten, tekrar sabırlar diliyorum, seviliyorsun
@whiterabbit88 davşanım, güzel haberler ver bize inşallah
@Birumuttur yasamak nasılsın gülüm? Sağlığın nasıl? Kızın nasıl?
@AsyaaAyazz sen nasılsın? Herşey yolundadır inşallah?
Zeyah3917 sıkıntı yok dimi gülüm? Bekliyor mu bebiş gününü?
@lapland test yapmadın mı?
@nalyecetemtahin kayıplarda... çok merak ediyorum
@babyloading87 bebişi bulup sırra kadem bastı :)))
@Sosyaljo nasıl gidiyor gebelik
Sessizgemi86 ikizler nasıl canım? anlaşabiliyor musunuz
@1melegimolsun var mı yeni haberler?
Kuzum su kanamalardan nazlanmaya firsatim olmadi yaw ahtim vardi yapacaktm gec saate olmadik bisi isticektm ama nasip olmadi henuz :)) insallah bundan sonrasi guzel gecer de yavrm nazlanmaya firsatm olur :))Hamilelik nazı yapdinlen bol bol. Ben hic nazlanamadim. Esim insallah lohusaligin da hamileliğin gibi geçer diyor.
Arada bir şeyler işte. Ileride anlatacak konu olur
Doktordan mennun kaldıysan süper. Çok önemli o da.
İnşallah artar canım sütünCanım sorma ya emzirmede sorun yaşıyorum. Küvezde kaldılar ya alıştılar biberona. Oğlan yine emiyo arada ama kız emmiyo hemen ağlıyo. Sütümde artmıyo ne yapacağımı şaşırdım.
Aynen canım sağıyorum veriyorum napim koz maşallah çok obur mama dayanmıyo ama çok kusuyo onunda öyle bi sorunu var ama allahtan iyi kilo alıyolarİnşallah artar canım sütünoğlanın emiyor olması da bir artı, o devam ettikçe süt de gelmeye devam eder. çocuklarla bağın güçlendikçe süt düzeni de oturur kanımca. kız emmiyorsa da sağıp biberonla verebilirsin, alabildiği kadar anne sütü almış olur. olmuyorsa da yapacak bir şey yok, mama içsin nazlı kızımız sağlıklı olsunlar da, büyürler bir şekilde
bu arada @plojovic sana bir kür önerebilir sütünü artırmak için
Oyy ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin kuzum bende hep erkek hissediyodum Rabbim hayırlı evlat eylesinKizlarrVosVos35 ablamm icime dogdu demistin daha ilk haberi verdigimdee bugun erkek olacagini ogrendim daha biraz once yavrumun..Allahtan hayirlisi saglikla gelsinler insallahh..Rabbim isteyen herkese nasip etsinn
maşallah canım öyle gider inşallahAynen canım sağıyorum veriyorum napim koz maşallah çok obur mama dayanmıyo ama çok kusuyo onunda öyle bi sorunu var ama allahtan iyi kilo alıyolar☺
ehehe senin kız da benimkindenBenim imzam kaybolmuş ama hala doğurmadım
Valla abla 1ay öncesinden sürekli yalancı sancı gerçeğini bulamadık henüzehehe senin kız da benimkindenyalancı sancılar 1 ay önceden başladı, kızım 40+4'te geldi kontrole gittin mi? normal doğum mu olacak?
ben nar yemiştim ama mevsimi değil, bulabilirsen yiyebilirsin. hurma da öneriliyor bol bol ye. ayrıca Ya Vacid, Ya Fettah tesbihlerini öneririm.Valla abla 1ay öncesinden sürekli yalancı sancı gerçeğini bulamadık henüzayy benimki de 40+4 te gelse yani yarın gidiyorum kontrollere abla şuan normal Doğum için bekliyoruz bakalım 41e kadar beklicez dedi dr sonrası suni sancı sancımın gelmesi için tavsiyelerin var mı ablacım ?
Hurma yiyorum sıcak suyla baya haşır neşirim bu esmaları bilmiyodum abla sürekli çekerim inşaallah sağolasın :)ben nar yemiştim ama mevsimi değil, bulabilirsen yiyebilirsin. hurma da öneriliyor bol bol ye. ayrıca Ya Vacid, Ya Fettah tesbihlerini öneririm.
Hayirlisi olsun kuzum insallah vatanina milletine hayirli evlat olsnn insallahOyy ne güzel cinsiyeti öğrenmişsin kuzum bende hep erkek hissediyodum Rabbim hayırlı evlat eylesin
Son hafta tesbih elimde sürekli zikrettim bu iki esmayı, doğuma giderken de, doğum anına kadar devamlı okudum.. faydasını gördüğümü düşünüyorum. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallahHurma yiyorum sıcak suyla baya haşır neşirim bu esmaları bilmiyodum abla sürekli çekerim inşaallah sağolasın :)
Amin inşaallah ablaSon hafta tesbih elimde sürekli zikrettim bu iki esmayı, doğuma giderken de, doğum anına kadar devamlı okudum.. faydasını gördüğümü düşünüyorum. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Yaa sorma kuzumm bebisi gormek daha iyi geldi inankii onu gorunce dunyalar benim oluyr her seferinde agliyrm zatn :) tutamiyrm kendimii..Allah razi olsunn..
Hamza, omer o tarz isimler var kuzum ama bunlar bnm hosuma gidenler ama hic esimle konusmadik hayal gibi hala haberi yk aksm ogrenick :) birlikte kararlastirirz insallah daha sonra :)
İnşallah artar canım sütünoğlanın emiyor olması da bir artı, o devam ettikçe süt de gelmeye devam eder. çocuklarla bağın güçlendikçe süt düzeni de oturur kanımca. kız emmiyorsa da sağıp biberonla verebilirsin, alabildiği kadar anne sütü almış olur. olmuyorsa da yapacak bir şey yok, mama içsin nazlı kızımız sağlıklı olsunlar da, büyürler bir şekilde
bu arada @plojovic sana bir kür önerebilir sütünü artırmak için
Aynen canım sağıyorum veriyorum napim koz maşallah çok obur mama dayanmıyo ama çok kusuyo onunda öyle bi sorunu var ama allahtan iyi kilo alıyolar☺
Evt bnde bayiliyrm insallah esim ucuk isimlerle cikmaz karsima :) sahabi isimleri bnm gonlumde yatan..hayirlisi bakalim..Severim Ömer :) Ali :)
Ne guzel heyecan❤
Sende daha iyisindir insallah.