- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
Benimde 10 kasımBat 10 kasım kızlar 25 ekimde yumurtladım o günü değerlendirdik. Belirti olarak şu an sadece sivilceler var hiç sivilce çıkarmayan ben yüzümde kocaman beş tane var tabi bu durum bebek stresi iş stresi falan onlardanda olabilir.
allahım sen sabır verYok kız hemen aynı güne vermezler randevu en erken yarın olur o da bulabilirsem :))
İnş canımmKızlaaaaarrr ben yine geldim özlediniz mi?
Sabah uyanmıştım sonra tekrar uymuşum ay bi rüya gördüm görmez olaydım yaaA çamaşır makinasının içinde tostombul bir erkek bebek.. ölmüş
Ay nasıl korkmuşum çarpıntıyla uyandım az önce.
Kafayı yedim cidden
PamukDeniz Canım senin de hayırlı olsun kan sonucun da güzel çıkar inşallah
allahım sen sabır verayni şehirde olsak valla seni zorla götürürdümmmmm çatladık şurda kendini düşünmüyosan bizi düşün ayoll
aaa demek gshdeniz miş ben kısaca deniz diyim :) gördüm birinide kimdi bulamadım. sen ayrı bombasın delfin. utanmasam bugünde gidecem sen nasıl oturuyonŞimdilikPamukDeniz in sonucuna yoğunlaşalım en yakında o var bak tahlil sonucu bekliyo ona heyecanlanalım
Kızlaaaaarrr ben yine geldim özlediniz mi?
Sabah uyanmıştım sonra tekrar uymuşum ay bi rüya gördüm görmez olaydım yaaA çamaşır makinasının içinde tostombul bir erkek bebek.. ölmüş
Ay nasıl korkmuşum çarpıntıyla uyandım az önce.
Kafayı yedim cidden
Bende çok heyecanlandımm Kuzum ay 3 e daha cokkkŞimdilikPamukDeniz in sonucuna yoğunlaşalım en yakında o var bak tahlil sonucu bekliyo ona heyecanlanalım
bekliyoruz denizzzz bize yol aç önden git inşallahİnş canımm
niye 3 ya çok var
Bende çok heyecanlandımm Kuzum ay 3 e daha cokkk
Hayır olsun inşallah canım kötüye yorma senRüya tabirine baktım sadece 1 sitede olumlu yazmışlar rüyada ölü erkek bebek görmek rüya sahibinin hamild olduğuna işarettir diye., diğer hepsi olumsuz kızlar
İnş Kuzum Allah hepimize nasip etsin bende bugün işe gitmedim evde öyle bekliyorummmbekliyoruz denizzzz bize yol aç önden git inşallah
ŞimdilikPamukDeniz in sonucuna yoğunlaşalım en yakında o var bak tahlil sonucu bekliyo ona heyecanlanalım
Saat
Saat 3 e çok var
aynen o vermiş kanını elinden geleni yapmış sen de git hadi yaaaSen şimdi bırakPamukDeniz i git doktora ya meraktan olduk burada
ben işteyimde noluyo elim ayağım tutmuyo aynı sitelere girip çıkıyorum valla bide hasta olursam projelerin altında boğulacam vallaaa