- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
GeldimHeyecanlı oluyorda 400 mesajı okumaya baslarsak yenileri gelecek onları da kaçıracağız .:)
Ahanda biri daha geldi .d
ben genelde her sayfayı okumadan cevap yazmam üzgün üyeyi bile farkettim hemen olayları kaçırmamaya çalışıyorum şuan sadece bu konuda takılıyorum :)Bende simdi okuyamadim. Ama boyle de olaylari kaciriyorum.Bazen roman okuyor gibi oluyorum. Test sonuclari kismi cok heyecanli oluyor
Hoşbulduk Canım inşallah öylesine denediğiniz bile tutar. Folik asite 3 ay önce başlamak lazımmış ama ben 1 haftadır kullanıyorum
Şu an öyle oldu.Heyecanlı oluyorda 400 mesajı okumaya baslarsak yenileri gelecek onları da kaçıracağız .:)
Ahanda biri daha geldi .d
Hoşgeldin ins hayırlı haberini alırız :)Geldim
ben genelde her sayfayı okumadan cevap yazmam üzgün üyeyi bile farkettim hemen olayları kaçırmamaya çalışıyorum şuan sadece bu konuda takılıyorum :)
Az önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn banaHoşgeldin ins hayırlı haberini alırız :)
Kız tek konuda takilsanbile biraz iş yapsak hemen çoğalıyor .d
Biri mi atilmis. Okumaya calistim ama yeni mesajlar geliyor.ben genelde her sayfayı okumadan cevap yazmam üzgün üyeyi bile farkettim hemen olayları kaçırmamaya çalışıyorum şuan sadece bu konuda takılıyorum :)
Az önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn banaHoşgeldin ins hayırlı haberini alırız :)
Kız tek konuda takilsanbile biraz iş yapsak hemen çoğalıyor .d
3 e kadar catlayalim simdiAz önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn bana
Ayy inş ilk sizle paylaşmış oluyorum bu arada burasında ailem gibi oldu daha kimseye demedimmm aynen saat 3 e3 e kadar catlayalim simdi
Insallah hamilesindir canim. Biraz canlanalım
Az önce kan verdimmm inş ya inşş Allah hepimize versinn saat 3 ye çıkar dediler başkent Hastanesine gittim dua edinnn bana
böyle bekleyebilenlere hayranım ben 50 kere test yapmıştım şimdiyeSLM kızlarrr adetim 3 gün gecikti benimmdeee
Ayy inş ilk sizle paylaşmış oluyorum bu arada burasında ailem gibi oldu daha kimseye demedimmm aynen saat 3 ekadar ne yapcaz şimdiii
böyle bekleyebilenlere hayranım ben 50 kere test yapmıştım şimdiye
Teste silik cıktııı adetim sadece 3 gün gecikti hep de düzenlidir günü gününe ondan bende kan vereyim dedim bu Arada Gazi mezunuyum Çankaya Ünvde yüksek lisansım ve öğretim görevlisiyimNickin çok tanıdık geldi Ankara'da üni okurken yurttan bir kız kullanıyordu :)
İns canım 3 kdr bakalım ne olacak ama ben bekleyemezdim gidip test alırdım .d
aynen genede okuyorum :)Kız tek konuda takilsanbile biraz iş yapsak hemen çoğalıyor .d
Bilmiyorumda atılmış gibi geldi reklam falan yaptıysa ondan olabilir araştırmadım :)Biri mi atilmis. Okumaya calistim ama yeni mesajlar geliyor.
Kuzum silik çıktı 2 gün önce bende ondan bi bakayım dedim daha adetim 3 gün geçtiEczaneden test al ben yaptım onu hem kan verdim hem test almıştım
Kuzum silik çıktı 2 gün önce bende ondan bi bakayım dedim daha adetim 3 gün geçtiEczaneden test al ben yaptım onu hem kan verdim hem test almıştım
bata 11 gün var şimdiden siparişini verdim bugün gelir o derece sabırsızımBende ilk defa erken gebelik testi almadım 4 gün var .d