- 20 Şubat 2012
- 268
- 231
- 303
- Konu Sahibi Esra_Babies
Selam kizlaaarr Allah nasip eder de sureci sorunsuz atlatabilirsem ben de agustosta kucagima alacagim bebegimi. Hepimiz icin guzel keyifli bir surec ve deneyim olur Insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanin rengi nasildi acik pembemiMerhaba. Ben de Allah nasip ederse ağıstosta anne olacağım inşallah. Yalnız kızlar bu gün peçeteye küçük bir damla kan geldi. Sizce endişelenmeli miyim? Yerleşme kanaması dedikleri şey mi acaba ?
Doktora Danis canim kesin bilgi olsun.Merhaba. Ben de Allah nasip ederse ağıstosta anne olacağım inşallah. Yalnız kızlar bu gün peçeteye küçük bir damla kan geldi. Sizce endişelenmeli miyim? Yerleşme kanaması dedikleri şey mi acaba ?
Kanin rengi nasildi acik pembemi
Kuzular sizin de kasığınıza ara ara kramp giriyor mu korkuyorum ben
İnşallah canım rabbim bebeklerimizi korusunBenim de oluyor. Bir de ilk hamileliğim. Çok tedirginim vallahi Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah
Haftalar kaç oldu :)
Şikayetler yaşanan şeyler neler kızlar bu arada en az 1,5 lt su mutlaka içiyorsunuz degıl mi
İnşallah canım rabbim bebeklerimizi korusun
Olmaz mi en basindan beri yasiyorum bu kramplari. Cok ürkutücu insan tedirgin oluyorKuzular sizin de kasığınıza ara ara kramp giriyor mu korkuyorum ben
Olmaz mi en basindan beri yasiyorum bu kramplari. Cok ürkutücu insan tedirgin oluyor
Evet acile gittigimde bi kızi gordüm ve dedim ki benim hiçbiseyim yok..allah göstermesin de.. ama yinede tedirgin oluyorum birden kramp girincenormal hanimler onlar rahimin genisledigi icin. Ayrica allah korusun dusuk kramplari cok fenadir yani oyle dayanilcak gibi degil dogum yapiyorum sanarsiniz.
Evet acile gittigimde bi kızi gordüm ve dedim ki benim hiçbiseyim yok..allah göstermesin de.. ama yinede tedirgin oluyorum birden kramp girince
Amin insallah Allah bizlere ve bebeklerimize saglik versinoyle canim allah korusun, rabbim kimsenin basina vermesin ama iste takdir ilahi.
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Tarcin seversen uzerine serpip ic kan sekerini de duzenler hem. Muzla beraber icebilirsin blenderdan muz ve sutü karistirKızlar ben yıllardır sevmediğim için hiç süt içmem şimdi bebek için bari iceyim diyorum ama kesinlikle icemiyorum çok fena bulantı yapıyor kokusuna dahi dayanamıyorum sizce ne yapmam lazım
Normal Canım kız olabilir hatttaaaa :)))Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım cok fazla yorumlari takip ediyordum ee artik 4+2 haftalik oluncada uye olayim dedim bu kasık ağrıları normal mi bu haftalarda ozellikle sol kasıkta oluyor daha fazla ara ara sabahlari daha baskin bide bulantilarim basladi ufak ufak erken mi sizce