• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Selam kizlaaarr:KK54: Allah nasip eder de sureci sorunsuz atlatabilirsem ben de agustosta kucagima alacagim bebegimi. Hepimiz icin guzel keyifli bir surec ve deneyim olur Insallah:nazar:

Merhaba. Ben de Allah nasip ederse ağıstosta anne olacağım inşallah. Yalnız kızlar bu gün peçeteye küçük bir damla kan geldi. Sizce endişelenmeli miyim? Yerleşme kanaması dedikleri şey mi acaba ?
Doktora Danis canim kesin bilgi olsun.

Korkma tatlım ama ara söyle tabi yerleşme kanaması gibi
5 haftalık olan anneler doktor sizlere neler dedi, vitamin başladı mı ? Kan uyuşmazlığı için bir şey yapıyorlar mı yoksa sadece kanlara bakıp mı geçtiler

Haftalar kaç oldu :)
Şikayetler yaşanan şeyler neler kızlar bu arada en az 1,5 lt su mutlaka içiyorsunuz degıl mi

valla 1.5 litre ne 3 bardak su icebilirsem ve icimde tutabilirsem ne ala bana. Kusmaktan iligim kemigim kurudu resmen.

Rabbim butun hamilelere kolaylik versin

Merhabalar Hanımlar, muhtemel doğum tarihim Temmuz 29, 2018 , 5+5' im ve hiç bir şey hissetmiyorum.
İlk gebelik aşamalarımda bu sitede çok aktiftim, bi gelip bakıyım dedim bu gebelikte de..
Herkese hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar..

• Beğen
Reactions: spe
Kizlar merhaba ben de Allah nasip ederse 25 temmuzda kavusuyorum bebisime. Suan 5. Haftadayim ama sol kasigimda iki gundur surekli batma var, dayanilmicak gibi degil ama insanin sinirini bozuyor. sizce normal mi bu durum?

Kızlar ben yıllardır sevmediğim için hiç süt içmem şimdi bebek için bari iceyim diyorum ama kesinlikle icemiyorum çok fena bulantı yapıyor kokusuna dahi dayanamıyorum sizce ne yapmam lazım

Kızlar ben yıllardır sevmediğim için hiç süt içmem şimdi bebek için bari iceyim diyorum ama kesinlikle icemiyorum çok fena bulantı yapıyor kokusuna dahi dayanamıyorum sizce ne yapmam lazım
Tarcin seversen uzerine serpip ic kan sekerini de duzenler hem. Muzla beraber icebilirsin blenderdan muz ve sutü karistir

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım cok fazla yorumlari takip ediyordum ee artik 4+2 haftalik oluncada uye olayim dedim :halay: bu kasık ağrıları normal mi bu haftalarda ozellikle sol kasıkta oluyor daha fazla ara ara sabahlari daha baskin bide bulantilarim basladi ufak ufak erken mi sizce
Normal Canım kız olabilir hatttaaaa :)))

Back