• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Hayi

Hayir canm sezaryen oldm miyomum vardi zaten sezaryen istiyodm doktor normali yine onerdi ama yanasmadm sezaryen icn gun aldm gunume 1 hafta kala dogum sancilarm suyum nisanm geldi aniden sezaryene alindm zaten doktorm sezaryen sirasnda miyomumun bi kisminida temizledi zaten normal dogm yapamazmissn miyom yerin skıntılymıs dogru karar sezaryen oldu dedi. Bi sekilde oldu yani :)
anladım canım bebekte sende sağlıklıysan en önemlisi o zaten doktorun en doğru kararı vermiştir muhakkak senin için bakalım bizde nelere olacak merakla bekliyoruz :dua:

Kızlar nasıl geçiyor hamilelikleriniz son 20 gündür çok zorlanıyorum ben sıcaklardan dolayı Allah yardım etsin bize

aynen canım sıcaklar beni de mahvediyor ve daha 2 ay var tam yazı atlatınca gelecek minikler bakıyorum herkes normal ben terliyorum :KK12: birde kuyruk sokumu ağrısı berbat yatınca diğer tarafa dönemiyorum ya da sırt üstü yatınca kalkamıyorum :KK12: bu kadar da olacak herhalde buna da şükür tabi :dua: sağlıcakla zamanında gelsinler de dayanacağız artık :KK49:

aynen canım sıcaklar beni de mahvediyor ve daha 2 ay var tam yazı atlatınca gelecek minikler bakıyorum herkes normal ben terliyorum :KK12: birde kuyruk sokumu ağrısı berbat yatınca diğer tarafa dönemiyorum ya da sırt üstü yatınca kalkamıyorum :KK12: bu kadar da olacak herhalde buna da şükür tabi :dua: sağlıcakla zamanında gelsinler de dayanacağız artık :KK49:
Kuyruk sokumu ağrısı çok oturunca bende de oluyor Bebişin kilosu boyu nasıl?

valla canım 27+4 de gittim en son 1200 gr 39 cm di haftaya gidicem bakalım bende çok heyecanla bekliyorum :dua: senin nasıl boy kilo durumu bebeğin ve senin ? ben 10 kilo aldım :KK12:

bende burdayımmm
ya kızlar benım 40 gunum falan kaldı bebişime kavusmama. Sıcakklar bi yana zaten mahfoluyoruzzzz
benim bi de sabah yataktan kalktıgımda kollarımda uyusma bacaklarımda acılar hıssedıyorum sızın de oluyo muu

bende burdayımmm
ya kızlar benım 40 gunum falan kaldı bebişime kavusmama. Sıcakklar bi yana zaten mahfoluyoruzzzz
benim bi de sabah yataktan kalktıgımda kollarımda uyusma bacaklarımda acılar hıssedıyorum sızın de oluyo muu

Evet canım oluyor normal magnezyum kullan

Kizlar
16+5 hamileyim ultrason kagidinda
DC-7
B1
FH3.8 /D13.5 /G68
FR14 /IP7 /DR70
Yaziyo netten baktim ama boyle degerleri goremedim bunlar ne demek doktora bebek nasil diye sordugumda gayet iyi diyor ama merak ediyorum bu degerleri biliyomusunuz kizlar

Hergun kullaniyorum ama bu bacak kramplarina ve ellerimin uyusmasina bi faydasi olmadi acikcasi. Zaten o bebek erken gelmesin diye kullaniliyo diye biliyorum :) onlem aliyoruz yani magnezyumla kasilmayaa

Yok kız bana doktor kraplar için bel ağrısı için verdi kasılma için değil ben kullanınca bel aşrım vs olmuyor krap girmiyor

Yok kız bana doktor kraplar için bel ağrısı için verdi kasılma için değil ben kullanınca bel aşrım vs olmuyor krap girmiyor

Allah allah bana olr visey demedi doktorum ama yine de faydasini gormuyorum agrilar icin :) kasilmada gordum ama o ayrii belki farkli magnezyunlardir bizim kullandiklarimizzz seninle

Allah allah bana olr visey demedi doktorum ama yine de faydasini gormuyorum agrilar icin :) kasilmada gordum ama o ayrii belki farkli magnezyunlardir bizim kullandiklarimizzz seninle

Olabilir. Hatta ben 2 günüdür kullanmıyorum dün gece bacağıma kramp girdi mesela

Back