• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Arkadaşlar pazartesi günü beta hcg yaptırdım 11.63 çıktı acaba gebelik var mıdır adet 3 gün gecıkmıstı ve hala adet olmadım sadece belim agrıyor
Evet bebek var anlamına geliyor canım ama testi tekrarla ve sonucu doktora göster yorumlasın normalmi değerin diye

Bel ağrısı yaşayan var mı hanımlar? Benim birazcık yürüyeyim hemen bel ağrısı yapıyo 9+2 olduk belimin bi yeri takılıyo :110:

bende varımm nasip olursa temmuz annesi olucam İnşallah ❤ :) rabbim tüm hasret çekenlere ve bizlere hayırlısını nasip etsin İnşallah ❤

Allahım sorunsuz sağlıklı günler versin herkese de bana da Cok cok yeni olmakla birlikte ben de sizleyimve bügüne şükürler olsun

Merhaba ben de temmuzda anne oluyorum.5+2 haftalik bebegim. Hic bulantim yok ama kasik agrisi ve halsizlik cok fazla endişeleniyorum

Bizde nasipse haziranın son haftaları :KK200: kızlar kasık ağrılarınız var mı? Benim ara sıra sızlanmalarım oluyordu ama dün bugün sızlanmalar gitti sizde de var mı böyle birşey tedirgin oldum:110:

Ben de yasiyorum bu kasik agrilarini cok korkuyorum ona bisey olacak diye.

Merhaba ben de 8+2 deyim. Muhtemel doğum tarihi 5.7.2018 allahım inşallah hayırlısyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder

merhaba bende ağustos annesiyim inşl..bata 3 gün kala 33.47 çıktı..kan takibindeyiz..hayırlısıyla kucağımıza alırız inş..

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım cok fazla yorumlari takip ediyordum ee artik 4+2 haftalik oluncada uye olayim dedim :halay: bu kasık ağrıları normal mi bu haftalarda ozellikle sol kasıkta oluyor daha fazla ara ara sabahlari daha baskin bide bulantilarim basladi ufak ufak erken mi sizce

Ben mayisda doğuracam. 3 aylık hamilelym ilk defa. Ama çooook ağır geçiyor. Nefes kesene kadar kusmalar kusunca çişi tutamamalar, stres ağlamak alınmak. Hiiç koku alamyorm. Istırab çekyorm resmen. Yardm edin doktr normaldır diyo. Ama ekşi kokan sarı su kusmak ac karına anormal bence.saçım dökelyo. Dişm ilthab olmş. Göbeym sivilce basms. Bu ne ya her bok beni bulmş. Ben de hayal edyordm tatlı göbek foto fln amakendime gelemyorm

Back