• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Merhaba kızlar bende ağustos annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse :anneadayı:

• Beğen
Reactions: spe
Kızlar merhaba bugün 4+6 haftalık dr illa karından göreceğim diye uğraştı ama göremedik vajinadan baktı 4,5 mm kese gördü ama böyle bana da herturlu kötü olasılıkları anlattı neden yaptı anlamadım şuan değerim 4binlerde çok erken değil mi sizce de karından keseyi görmek için

Kızlar merhaba bugün 4+6 haftalık dr illa karından göreceğim diye uğraştı ama göremedik vajinadan baktı 4,5 mm kese gördü ama böyle bana da herturlu kötü olasılıkları anlattı neden yaptı anlamadım şuan değerim 4binlerde çok erken değil mi sizce de karından keseyi görmek için
Doktorum kese 7000 lerde gozukuyor genelde demisti benim 4+1 de gozuktu suan 4+2 deyim haftaya doktorum kalp atisi icin gel dedi kesem 9mm di belki döllenme gec olmustur canim ama sen yinede bekle cok alttan muayne yaptirma. Cok sabirsizlaniyoruz biz bayanlar ama inan hamile olmadan once ilk zamanlarin bu kadar yavas oldugunu bilmiyordum bende Hoppa

Merhabalarr bende dün kan tahlili verdim 2340 çıktı. Yarın doktor cagirdi keseyi görmek için. Karından görmek için yeterli bi değer mi sizce? Vaginal ultrasonla baktirmak istemiyorum bide

Doktorum kese 7000 lerde gozukuyor genelde demisti benim 4+1 de gozuktu suan 4+2 deyim haftaya doktorum kalp atisi icin gel dedi kesem 9mm di belki döllenme gec olmustur canim ama sen yinede bekle cok alttan muayne yaptirma. Cok sabirsizlaniyoruz biz bayanlar ama inan hamile olmadan once ilk zamanlarin bu kadar yavas oldugunu bilmiyordum bende Hoppa
Ben istemedim ama dr keseyi görmeliyiz diye çok taktı beni de strese soktu daha çok yeni aslında adetim geçeli daha çok olmadı ki değerim daha 4 bin ancak belki vajinadan baktı gördü 4.5 m dedi ama yine de karından göremedik diye tatmin olmadı

Ben istemedim ama dr keseyi görmeliyiz diye çok taktı beni de strese soktu daha çok yeni aslında adetim geçeli daha çok olmadı ki değerim daha 4 bin ancak belki vajinadan baktı gördü 4.5 m dedi ama yine de karından göremedik diye tatmin olmadı
İnan doktordan doktora bile cok fark var yani bak benimki diyot 7000 lerde gozukuyor o zaman gel dedi gittik gozuktu yani ve ben ilk hcg degerimi soyledim kendi hesapladi 2 gun arayla su kadar olsa su gun gel diye zaten stresli oluyoruz iyice strese sokuyorlar biz kadinlari valla erkek doktorlar daha iyi ben hafif kanamam olunca aksam gitmistim nobetci erkek doktor soylemisti onu cidden enteresan doktorlar var :110:

Merhaba kizlar bende araniza yeni katilldim:) ben de haziran annesi oluyorum rabbim nasip ederse. 10+6 yiz suanda sag salim dogarlar insallah:)

Merhaba hanımlar Benim de doğumum Ağustos’ta olacak Allah nasip ederse :nazar: hepimize sağlıklı güzel bi hamilelik dilerim :dua::anneadayı::anneadayı:

Haftalar kaç oldu :)
Şikayetler yaşanan şeyler neler kızlar bu arada en az 1,5 lt su mutlaka içiyorsunuz degıl mi

Ben suyu sadece ilac icerken iciyorum. Belkide gunde 1 bardaktir :( kizlar ben bulantilarim boyunca sudan cok tiksindim icemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ama ilaclardam sudan oyle tiksindmki yapamiyorum :(

Kızlar ben de çok içemiyorum. Bebegim için şu içmeye zorluyorum kendimi resmen. Bir de kış vakti insanın canım pek su içmek istemiyor. Ama bebek için mecburuz, hap içerken biraz fazla su içmeye gayret ediyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Merhaba. Ben de Allah nasip ederse ağıstosta anne olacağım inşallah. Yalnız kızlar bu gün peçeteye küçük bir damla kan geldi. Sizce endişelenmeli miyim? Yerleşme kanaması dedikleri şey mi acaba ?

Back