- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
Merhaba kızlar bende ağustos annesi olacağım inşallah Allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum kese 7000 lerde gozukuyor genelde demisti benim 4+1 de gozuktu suan 4+2 deyim haftaya doktorum kalp atisi icin gel dedi kesem 9mm di belki döllenme gec olmustur canim ama sen yinede bekle cok alttan muayne yaptirma. Cok sabirsizlaniyoruz biz bayanlar ama inan hamile olmadan once ilk zamanlarin bu kadar yavas oldugunu bilmiyordum bendeKızlar merhaba bugün 4+6 haftalık dr illa karından göreceğim diye uğraştı ama göremedik vajinadan baktı 4,5 mm kese gördü ama böyle bana da herturlu kötü olasılıkları anlattı neden yaptı anlamadım şuan değerim 4binlerde çok erken değil mi sizce de karından keseyi görmek için
Ben istemedim ama dr keseyi görmeliyiz diye çok taktı beni de strese soktu daha çok yeni aslında adetim geçeli daha çok olmadı ki değerim daha 4 bin ancak belki vajinadan baktı gördü 4.5 m dedi ama yine de karından göremedik diye tatmin olmadıDoktorum kese 7000 lerde gozukuyor genelde demisti benim 4+1 de gozuktu suan 4+2 deyim haftaya doktorum kalp atisi icin gel dedi kesem 9mm di belki döllenme gec olmustur canim ama sen yinede bekle cok alttan muayne yaptirma. Cok sabirsizlaniyoruz biz bayanlar ama inan hamile olmadan once ilk zamanlarin bu kadar yavas oldugunu bilmiyordum bende
İnan doktordan doktora bile cok fark var yani bak benimki diyot 7000 lerde gozukuyor o zaman gel dedi gittik gozuktu yani ve ben ilk hcg degerimi soyledim kendi hesapladi 2 gun arayla su kadar olsa su gun gel diye zaten stresli oluyoruz iyice strese sokuyorlar biz kadinlari valla erkek doktorlar daha iyi ben hafif kanamam olunca aksam gitmistim nobetci erkek doktor soylemisti onu cidden enteresan doktorlar varBen istemedim ama dr keseyi görmeliyiz diye çok taktı beni de strese soktu daha çok yeni aslında adetim geçeli daha çok olmadı ki değerim daha 4 bin ancak belki vajinadan baktı gördü 4.5 m dedi ama yine de karından göremedik diye tatmin olmadı
Ben ancak 1litre içebiliyorum 10+4um be buhafta mide bulantisi beni bitirdi. Dogru duzgun yemek yiyemiyorumHaftalar kaç oldu :)
Şikayetler yaşanan şeyler neler kızlar bu arada en az 1,5 lt su mutlaka içiyorsunuz degıl mi
Malesefki aynen bende hele bu hafta resmen omrumden omur gidiyorBen suyu sadece ilac icerken iciyorum. Belkide gunde 1 bardaktir kizlar ben bulantilarim boyunca sudan cok tiksindim icemiyorum kendimi cok kotu hissediyorum ama ilaclardam sudan oyle tiksindmki yapamiyorum
Onerileriniz var mi ?Selam kzlar bende agustos baslarinda anne olucam insAllah daha 4 haftalığız:)
Canim bana doktor 5. Ya da 6.haftada kalbi atmaya baslamis demisti:)Kalp atışını kaçıncı haftada duyabiliriz arkadaşlar ?