Bebeği olup heyecanı olan anneler

gamgammmmmmmm40405040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
79
33
3
30
Merhabalar ben bebeğim doğduğundan beri cok ama cok mutluyum içim içime sığmıyor . Gece uyuduğunda onu izliyorum cok uykum olsa bile saçlarına dokunmak izlemek müthiş birşey ya. Etrafı dağıtmış üstünü kirletmiş bunlar bile bana çok güzel geliyor sevgim cok cok büyük . Böyle bir duygu olduğunu bilseydim 10 yıl önce evlenirdim . Benim gibi anneler var mı aranızda . İyiki varsın meleğim 👼
Sevincimi sizinle paylaşmak istedim

Rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin 😊 yoruculugundan şikayet ediyoruz da güzelliklerini konuşmaya başlasak bitiremeyiz 🥰
Amin sizinde :) . Aslında çocuk yormuyor ev kusursuz olsun misafiri kusursuz ağırlamak işe gitmek vs bunları mükemmel yapmaya çalışınca kadınlar cok yıpranıyor yani kadının üzerindeki yük cok fazla

Ay çok özendim temmuzda inşAllah bende anne olacağım ❤️❤️❤️ her güzel şeyi oğlumla yaşamak istiyorum onu çok seviyorum ❤️

Merhabalar ben bebeğim doğduğundan beri cok ama cok mutluyum içim içime sığmıyor . Gece uyuduğunda onu izliyorum cok uykum olsa bile saçlarına dokunmak izlemek müthiş birşey ya. Etrafı dağıtmış üstünü kirletmiş bunlar bile bana çok güzel geliyor sevgim cok cok büyük . Böyle bir duygu olduğunu bilseydim 10 yıl önce evlenirdim . Benim gibi anneler var mı aranızda . İyiki varsın meleğim 👼
Sevincimi sizinle paylaşmak istedim
Yaaa masallah ne güzel annesin sen rabbim uzun ömürler versin inşallah banada rabbim bu duyguyu yaşatır inşallah

Back
X