- 5 Aralık 2017
- 68
- 181
- 8
- 41
- Konu Sahibi Esra_Babies
merhabalar bende temmuz annesiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok daha benimde 9+3 karnın ciktimiHaziranda doğum yapıcak anneler bel ağrınız var mı? Az bi yürüyünce ayakta durunca başlayan bel ağrıları? 11+3 olduk ama bel ağrım var sanki kemikler birbirine giriyo sürekli değil yürüyünce dışarıda biraz dolaşınca başlıyor hemen akşamı bel tutulmalarım sızlanmalarım. Benim gibi olan var mıııı?
Çıkmadı henüz o yzden çok erken geldi bel ağrılarım uzanınca dinlenince geçiyo ama her dışarı çıkmamda zorluyo beniyok daha benimde 9+3 karnın ciktimi
Haziranda doğum yapıcak anneler bel ağrınız var mı? Az bi yürüyünce ayakta durunca başlayan bel ağrıları? 11+3 olduk ama bel ağrım var sanki kemikler birbirine giriyo sürekli değil yürüyünce dışarıda biraz dolaşınca başlıyor hemen akşamı bel tutulmalarım sızlanmalarım. Benim gibi olan var mıııı?
Haziranda doğum yapıcak anneler bel ağrınız var mı? Az bi yürüyünce ayakta durunca başlayan bel ağrıları? 11+3 olduk ama bel ağrım var sanki kemikler birbirine giriyo sürekli değil yürüyünce dışarıda biraz dolaşınca başlıyor hemen akşamı bel tutulmalarım sızlanmalarım. Benim gibi olan var mıııı?
Bende öyleyim dışarı çıkmaya korkar oldum resmen inşallah biran önce geçer zorlamazBenim yorulunca oluyo ayakda çok durursam
İnşallah benimde geçer aynı dediğin gibi canım sol kalçamın hemen üstündeki kemiğe vuruyo hareket edince sanki tutuluyo sonra bütün belime yayılıyo. Dinlenince geçiyo. İnşallah benimde ilerki haftalarda geçer zorlamaz bu arada cinsiyeti öğrendin mi benim 1 hafta sonra ikili tarama var cinsiyeti öğrenebilirim belki diyorumBen 12+3 haftalığım. 10.haftadaydı sanırım 1 hafta boyunca sol kalçamın hemen üstü ağrıyordu çok hareket ettikçe akşamları tutuluyor gibi oluyordum ama yavaş yavaş kendi kendiiliğine geçti. Şuan hiç bir sıkıntım yok.
Doktor'a sorduğumda olabileceğini söylemişti geçmezse tekrar gel demişti ama geçti
İnşallah benimde geçer aynı dediğin gibi canım sol kalçamın hemen üstündeki kemiğe vuruyo hareket edince sanki tutuluyo sonra bütün belime yayılıyo. Dinlenince geçiyo. İnşallah benimde ilerki haftalarda geçer zorlamaz bu arada cinsiyeti öğrendin mi benim 1 hafta sonra ikili tarama var cinsiyeti öğrenebilirim belki diyorum
Birbirimizi takip edelim devamlı :) benimde 24 temmuz canımmm cuma günü kalp atışlarını dinleyeceğiz. :)Aynı anda doğum yapacağız heralde benimde 24 temmuz görünüyor
Canm ne kadarlık oldun ? Evet taş gibi oluyor ya ilk zamanlar çok sızlıyor sonra bidaha sen dokunduğunda acıyor :)Kızlar sizin de göğüslerinize ara ara sancı giriyor mu benimkiler acayip hassaslaştı taş gibi dokunulmuyor ve iğneleniyor sanki
Ikılı tarama testini yaptırmayı düşünmüyorum. Ense kalınlığına baktırırım sadece.
Cinsiyetini daha öğrenmedim. Yarın kontrolum var bakalım doktor nedicek.
Benimde baş dönmem çok fazla ayağa kalkınca düşücek gibi oluyorum resmenBenim bazen belirtilerim azalıyor bazende çoğalıyor kızlarrr mide bulantım Yok şükür siz ne durumdasınız bugün 7+3 üm :)