• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Kizlarr 5 haftalik hamileyim doktor kalp atislari icin 3 hafta sonra gel dedi. Normalde 6 haftalikken belli olmuyor mu. 3 hafta coook gec..ve kasığima cok yakinmis agir kaldrma sakin dedi.Dua edin ilk bebek..

Kızlar ben yıllardır sevmediğim için hiç süt içmem şimdi bebek için bari iceyim diyorum ama kesinlikle icemiyorum çok fena bulantı yapıyor kokusuna dahi dayanamıyorum sizce ne yapmam lazım
Tatlım nesquik'in süte katmalık toz içeceği var onu katarak da içebilirsin ayrıca , gerçekten bir bardak sür bir muz bir kaşık bal biraz tarçın blendırdan geçirip içmeni tavsiye ederi şahane tadı oluyor süt koku yok

Kızlar hepinize bir tavsiyem var bilenler de vardır elbet ; YouTube da annee tv adı altında Ceyda Düvenci Ayşe Öner ile hafta hafta gebelik videoları var haftaya göre hatta hangi besinler yenmeli ona bile yer veriyorlar faydalı bir kanal

Kizlarr 5 haftalik hamileyim doktor kalp atislari icin 3 hafta sonra gel dedi. Normalde 6 haftalikken belli olmuyor mu. 3 hafta coook gec..ve kasığima cok yakinmis agir kaldrma sakin dedi.Dua edin ilk bebek..

Keseyi gördünüz mü peki? Yarın doktor randevum var benim de. Geçen hafta reglim geçtiği zaman gitmiştim haliyle ulturasyonda bir şey görememiştik. Şimdi çok merak ediyorum acaba jarın doktor ne diyecek? Keseyi görebilecek miyiz diye heyecanlıyım

Merhabalar 5 haftalik hamileyim gecen hafta ufacik keseyi gorduk. Bu aksam pembe bi akintim oldu. Cok korkuyorum. Yarin doktora gidecegim ama yarina kadar kanamam olacak diye cok korkuyorum. Boyle birsey yasayan varmi acaba?

Merhabalar 5 haftalik hamileyim gecen hafta ufacik keseyi gorduk. Bu aksam pembe bi akintim oldu. Cok korkuyorum. Yarin doktora gidecegim ama yarina kadar kanamam olacak diye cok korkuyorum. Boyle birsey yasayan varmi acaba?
Canim pembe akintım varsa doktora bunu bastıra bastıra söyle.çünkü önemsemiyorlar demeden.

Keseyi gördünüz mü peki? Yarın doktor randevum var benim de. Geçen hafta reglim geçtiği zaman gitmiştim haliyle ulturasyonda bir şey görememiştik. Şimdi çok merak ediyorum acaba jarın doktor ne diyecek? Keseyi görebilecek miyiz diye heyecanlıyım
Keseyi kesin görürsün ben geçen hafta pazartesi gördüm bu cumarteside kalp atışı için gidicez.

Kizlarrr hayırlı uğurlu olsun hepinize :) Rabbim sağlıkla hayırla kucagimiza almayı nasip etsin .. :) Bizde 23 haftalık olduk bugün hamdolsun :) aklınıza takilan sorular olursa bana sorabilirsiniz rahatlıkla cevaplarım:)

4 haftalikken gitmistim canm kese yeni olusuyordu net degildi. 1 hafta sonra gttik .buyumus dedi pirinc kadr :) cok net gozukmuyor yani biseyy. O yuzdn devlette alttan bakiyolar ben ozele gtmistm.

Doktoru aradim bu donemde olabiliyor dedi istirahat et cuma gunu yanima gel dedi. Bakalim hayirlisi olir insallah
Bende de oldu. Pembe demeye bile bin şahit lazım ama beyaz her zamanki akıntı gibi de değil. Kahve desen hiç değil. Ama beyaz çamaşırı koyulastiran bir akıntı geliyor. Doktor bana da dinlen dedi.

Back