- 24 Kasım 2011
- 277
- 359
- 303
- Konu Sahibi Esra_Babies
Rabbim nasip ederse bende temmuz annesiyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı kızlar belli oldumu sonuçları, Ağustos olarak görünce şaşırdım :)Kızlar sayfaniz hayırlı olsun @Elifim0 le birlikte bizde yaz annesi olucaz belki aynı gün doğum yaparız çünkü aynı gün birliktelikte bulunduk . Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin huzuurla kucağına alsın.
Amin.
Evet yaptık çok şükür hamişiz.Test yaptınız mı kızlar belli oldumu sonuçları, Ağustos olarak görünce şaşırdım :)
Son adet tarihiniz neydi :)Evet yaptık çok şükür hamişiz.
Canım ya aslında ben sat değilde döllenme tarihi yazdım tek ilişkide bulundum onun için aşağı yukarı biliyorum yoksa sat mi yazsam yaSon adet tarihiniz neydi :)
Takviminizde bile bugun hamile kalcaksınız dio hiçbişey anlamadım :))))
Anladım canım da bu tarih olayını anlaman için küçük anlaşılır bir örnek vereyim. Şimdi dışardan geldin diyelimki yemek yapıcaksın. Mutfaga tam saat 1 de girdin. Başladın sebzeleri yıkamaya kesmeye felan. Ocagı aç yağı koy soğanı kavur felan derken bi yarım saat öyle geçti en son hepsini tamamladın kapağı kapadın yemeğin olmasını bekliyorsun, yemeğin pişme süresi tarifte yarım saat yazıyor. Sonra sofraya oturdun herşey tamam yemeği yiceksiniz saat 2 oldu. Şimdi sen bu yemeği yarım saattemi yapmış oldun 1 saattemi :) toplam 1 saat sürdü yarım saat hazırlık yarım saat pişme süresi. Yani bizim hamilelik sürecimizede adet olduğum tarihi değilde ilişki tarihinden hesaplarsan eksik olur yani bu 9 aylık sürede adetten sonraki yumurtlama zamanımızdan önceside var o arada adet olarak vucut kendini hamileliğe hazırlıyor kanı temizliyor aslında yani bu durumda son adet tarihini dikkate almanda fayda var. Biraz uzun oldu ama aklıma bu örnek geldi bende bu örnekten yola çıkarak mantıklı bi cevap oldum kafamdaki sorulara :) bebişleriniz şimdiden hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah :)Canım ya aslında ben sat değilde döllenme tarihi yazdım tek ilişkide bulundum onun için aşağı yukarı biliyorum yoksa sat mi yazsam ya
Eki Görüntüle 2067634 . buna göre su an 2 haftalık hamileyim sat değilde dollenmeye göre .
Doğum yaparken kesin tarihim belli olsun istiyorum. İlk cocugumda ne zaman hamile kaldım hatırlamıyorum doktorların söylediği tarihten 10 gün önce normal doğum yaptim gelisimide gayet iyiydi. Simdi bunda tek ilişkide tuttuğu için ne zaman olduğunu biliyorum dollenmeye göre 2 haftalik sata göre 5 haftalık . anlatabildim mi bilmiyorum.
Tamam canım bende uzuncana düşündükten sonra düzelttik zaten. SaolAnladım canım da bu tarih olayını anlaman için küçük anlaşılır bir örnek vereyim. Şimdi dışardan geldin diyelimki yemek yapıcaksın. Mutfaga tam saat 1 de girdin. Başladın sebzeleri yıkamaya kesmeye felan. Ocagı aç yağı koy soğanı kavur felan derken bi yarım saat öyle geçti en son hepsini tamamladın kapağı kapadın yemeğin olmasını bekliyorsun, yemeğin pişme süresi tarifte yarım saat yazıyor. Sonra sofraya oturdun herşey tamam yemeği yiceksiniz saat 2 oldu. Şimdi sen bu yemeği yarım saattemi yapmış oldun 1 saattemi :) toplam 1 saat sürdü yarım saat hazırlık yarım saat pişme süresi. Yani bizim hamilelik sürecimizede adet olduğum tarihi değilde ilişki tarihinden hesaplarsan eksik olur yani bu 9 aylık sürede adetten sonraki yumurtlama zamanımızdan önceside var o arada adet olarak vucut kendini hamileliğe hazırlıyor kanı temizliyor aslında yani bu durumda son adet tarihini dikkate almanda fayda var. Biraz uzun oldu ama aklıma bu örnek geldi bende bu örnekten yola çıkarak mantıklı bi cevap oldum kafamdaki sorulara :) bebişleriniz şimdiden hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah :)
Canım daha çok erken değil mi kalp atışlarını duydun mu pekiBugün kontrolüm vardı
Kese büyümüş ama bebişi göremedik yine
10 gün sonra gidicem tekrar
Herşey normal diyor dr ama içim sıkılmıyor değil
DuymadıkCanım daha çok erken değil mi kalp atışlarını duydun mu peki
Yok canım evham yapma 7 8 hafta da duyulması normal bende 7.hafta da duymuştum ilk çocuğum da.Duymadık
Bi dahaki sefer duymamız lazımmış ama
Birde burda boş gebelik konusu falan okudum
Nerden okudum ya kabusum oldu yemin ederim
Taktım kafaya
Duysamda rahatlasam bi
İşte bu yüzden bende gitmiyorum doktora. Biraz vakit geçsin öyle gideceğimDuymadık
Bi dahaki sefer duymamız lazımmış ama
Birde burda boş gebelik konusu falan okudum
Nerden okudum ya kabusum oldu yemin ederim
Taktım kafaya
Duysamda rahatlasam bi