- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Esra_Babies
Hiç doktor kontrolüne gitmesin mi .İşte bu yüzden bende gitmiyorum doktora. Biraz vakit geçsin öyle gideceğim
Filim asit falan kullanıyormusun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç doktor kontrolüne gitmesin mi .İşte bu yüzden bende gitmiyorum doktora. Biraz vakit geçsin öyle gideceğim
Olmaya çalışıyorum yaz aylarının sonuna yetiştireyim bari bebişi 2 aydır olmadı son olarak bu ayda denicem. Çatlatma iğnesi olcam yarın bat 1 aralık hadi hayırlısı inşallah dua edin bizedeTamam canım bende uzuncana düşündükten sonra düzelttik zaten. Saol
Sen hamile misin peki
Hayırlısı olsun hakkında . bak kafana çok takma oda engel olabilir. Aman olmazsa boşver diyenlerin o ay hamile kkaldigi çok insan tanıdım ben. Stres yapma aklından çıkar. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Olmaya çalışıyorum yaz aylarının sonuna yetiştireyim bari bebişi 2 aydır olmadı son olarak bu ayda denicem. Çatlatma iğnesi olcam yarın bat 1 aralık hadi hayırlısı inşallah dua edin bizede
Benim durumum farklı biraz canım, eşim işi temmuza attığı için ve kendi korundugu için o gün geldiğinde bi sorun çıkarır mı onun stresindeyim ;(Hayırlısı olsun hakkında . bak kafana çok takma oda engel olabilir. Aman olmazsa boşver diyenlerin o ay hamile kkaldigi çok insan tanıdım ben. Stres yapma aklından çıkar. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Evet benimde öyle oldu tüp bebekle bile çok zor demişti doktorum reglimi bekliyorduk tedavi için hamile kaldığımı öğrendimHayırlısı olsun hakkında . bak kafana çok takma oda engel olabilir. Aman olmazsa boşver diyenlerin o ay hamile kkaldigi çok insan tanıdım ben. Stres yapma aklından çıkar. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Allah yardimcın olsun canim11. Haftaya girdik ama bulantılara devam hergün gecsin diye dua ediyorum
Batın kaç canım. Bende ağustos annesi olmaya çalışıyorum bugun iğne oldum kısmet bakalım :)Konu sahibi merhaba canım. Bende ağustos başı gibi doğum yapıcam, yeni hamişim:)
Normalde batım 14 kasimdı ama hamile olduğum için gelmedi canım. 2 haftalık hamileyim daha. Allah sana da nasip eder inşallah gönlünden geçeni :)Batın kaç canım. Bende ağustos annesi olmaya çalışıyorum bugun iğne oldum kısmet bakalım :)
Bizde nasipse haziranın son haftaları kızlar kasık ağrılarınız var mı? Benim ara sıra sızlanmalarım oluyordu ama dün bugün sızlanmalar gitti sizde de var mı böyle birşey tedirgin oldum