- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Esra_Babies
Kizlar ben bugun 7+4 olduk sukur sizinde gogus agrilariniz hafifledimi yoksa korkmalimiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde oyle disardaki kanamayi durdurduk 2 hastanede yattim ama smdi ec haric kalkmiom evde de icerdeki kanama alani cok yogun ve malesef keseye baski yaparak sekli bozuluyormus senin durumun duzeldi mi suan nasil oldunİyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın
12+1'de ikili test için gittiğimde erkek olduğunu öğrendim! Çok erken bence de;ama yüksek çözünürlüklü ultrasonda görüyorlar sanırım. Hayırlı olsun..Bugün ikili test yaptırdım bende 10 güne çıkar dedi doktor bide cinsiyeti için tahminde bulundu erkek olabilir dedi bunu kemik yapısına bakarak söyledi sanirim sizden öğrenenler varmı acaba
Bana doktor surup vermişti o biraz hafifletiyordu ama gerçekten kotu oluyor9+2 deyim yemin ediyorum bittim mide yanmasından. Reflum resmen azdı ilaç kullanamıyorum,bisey yiyip içemiyorum, ne uyku kaldi ne bisey.Bugunlerime de hamdolsun isyan olmasın asla gel gör ki can cok tatlı analık cok meşakkatli
Çok teşekkür ederim :)sizin için de hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah12+1'de ikili test için gittiğimde erkek olduğunu öğrendim! Çok erken bence de;ama yüksek çözünürlüklü ultrasonda görüyorlar sanırım. Hayırlı olsun..
Bende yaptırdım sonuçlar pazartesi çıkacak çok merak ediyorumKızlar ikili test sonucunu alan varmı acaba
Bu cumartesi kontrolüm var isteyeceğim birşey dayanamiyorum artık.Bana doktor surup vermişti o biraz hafifletiyordu ama gerçekten kotu oluyor
Sol tarafa yatınca ne oluyor canim benim bir bilgim yokArkadaşlar, sol tarafınıza yatmaya dikkat ediyor musunuz yoksa henüz(ilk üç ayda) bunun bir önceki önemi yok mu
Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa , bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak!mış, doktorlarda böyle öneriyormuş ama hangi aylarda önemi var bilemedimSol tarafa yatınca ne oluyor canim benim bir bilgim yok
Temiz benimKızlar ikili test sonucunu alan varmı acaba
Ben istem disi sola veya saga yatyrmArkadaşlar, sol tarafınıza yatmaya dikkat ediyor musunuz yoksa henüz(ilk üç ayda) bunun bir önceki önemi yok mu