• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Kizlar ben bugun 7+4 olduk sukur sizinde gogus agrilariniz hafifledimi yoksa korkmalimiyim :(

Kızlar herkese merhaba... Gebeliğimin 13. Haftasındayım ve dün geceden bu yana karnımda ve kasıklarımda tuhaf bir sancı var uyku bile uyutmadı sanki adet olacakmışım gibi. İnternetten okuduğum kadarı ile 3. Ay bitiminde bebek yukarı doğru çıktığı ve Rahim büyüdüğü için ağrı olabilir diyor. Benim gibi sancısı olan var mı çok kafama taktım çünkü

İyi akşamlar hanımlar benim ikinci gebeliğim kızımda olmayan problemleri yaşıyorum suan 22 ekim son adet tarihim 3 haftadır sürekli lekelenmem oluyor hatta bir gece çok fazla kanamamda oldu 2 günde bir kan baktirdim normal seviyede yükseldi ultrason Dada normal kese ama kalp atışını henüz duyamadik Dr geç oluşmuş bir gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için gelin dedi ama çok endiseliyim lekeler baya azaldı dinleniyorum tamamen bitmedi kalp atisinida duyamadik böyle birşey yaşayan varmi içinzde uzun oldu k.bakmayın
Canim benimde oyle disardaki kanamayi durdurduk 2 hastanede yattim ama smdi ec haric kalkmiom evde de icerdeki kanama alani cok yogun ve malesef keseye baski yaparak sekli bozuluyormus senin durumun duzeldi mi suan nasil oldun

Bugün ikili test yaptırdım bende 10 güne çıkar dedi doktor bide cinsiyeti için tahminde bulundu erkek olabilir dedi bunu kemik yapısına bakarak söyledi sanirim :KK15:sizden öğrenenler varmı acaba
12+1'de ikili test için gittiğimde erkek olduğunu öğrendim! Çok erken bence de;ama yüksek çözünürlüklü ultrasonda görüyorlar sanırım. Hayırlı olsun..

Herkese merhaba,ben 13+2'deyim. Herşey yolunda giderse en geç 12 Temmuz'da maraton başlamış olacak:) Şimdi ilk hamilelikte bilmediğim için şaşırtsa da sonradan herkeste olduğunu duyduğum belirtiler şunlar:
Hamile kaldığım ay,ani kasık kramplari yaşadım(henüz bilmiyordum). İstahim aşırı açılmıştı. Halsizlik inanılmaz artmıştı,hatta bir ara bacaklarında derman yoktu resmen.. Yürüyüş sırasında yine kasık ağrıları yaşadım ve dinlenmek gerekti. Aşırı uyku hali ilk 3 ay sürdü! Bulantılar 8. Hafta yogunlasmaya başladı. 12. Hafta başağrılari sıklaştı.. ilk aydan bu yana ara ara genital kaşıntı yaşadım. vs vs... Bunların büyük bölümü sanırım ortak belirtilerdir; yine de paylaşmak istedim. Hala aniden kalkarsam basım dönüyor, gözüm kararıyor ya da kasıkta kramp yaşıyorum. Açlık hissim hiiic geçmedi, ne yesem 1 saat sonra midem kazınıyor:) Şimdilik bu kadar... Herkese bol şans!!!

9+2 deyim yemin ediyorum bittim mide yanmasından. Reflum resmen azdı ilaç kullanamıyorum,bisey yiyip içemiyorum, ne uyku kaldi ne bisey.Bugunlerime de hamdolsun isyan olmasın asla gel gör ki can cok tatlı analık cok meşakkatli
Bana doktor surup vermişti o biraz hafifletiyordu ama gerçekten kotu oluyor

İkili test sonucumda, ultrasonda herşey normal gorunuyormus; kanda risk yaşıma göre gayet iyi dendi. Şimdilik amniyosenteze gerek görülmedi,16-18. hafta arası tekrar detaylı tarama için çağrıldım.
Bu arada çok sık idrara çıktığımi söyleyince idrar kültürü yapıldı ve bakteri görüldü, antibiyotik başlandı. İdrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı bilmiyorum ama ben başka bir doktora gitmeseydim sık idrara normal gözüyle bakıyorlardı ve anlaşılmayacakti! Aklınızda bulunsun, aslında idrar kültürü hamilelikte ara ara bakilmaliymis!

Sol tarafa yatınca ne oluyor canim benim bir bilgim yok
Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa , bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak!mış, doktorlarda böyle öneriyormuş ama hangi aylarda önemi var bilemedim

Merhaba kizlar,büyük ihtimalle haziran annesiyim

Back