• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Çok tesekkur ederim kafam çok karışık gerçekten. Stent takılması doğum sancısını baslatiyormus çok korkuyorim
Canim netten araştır çok korkulacak bi durum değil. Asıl stent takılmamasi erken doğumu baslatirmis.baslatirmis.local anestezi ile kolay takılır benegi zararı olmazmis.olmazmis doğumdan 1 ay sonrada alinirmis

Canim netten araştır çok korkulacak bi durum değil. Asıl stent takılmamasi erken doğumu baslatirmis.baslatirmis.local anestezi ile kolay takılır benegi zararı olmazmis.olmazmis doğumdan 1 ay sonrada alinirmis
Evet okudum bende ama verilen anestezi de erken doğuma sebep olur dedi doktor birde erken zamanda çok fazla büyüdüğü için 36 haftada alcaz yoksa bobrekler çürür dedi. 40 haftayı beklemezmis : ( umarım hepimiz sağlıkla kavusuruz

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Kızlar Bugün aile hekimliğine kan verdim geçen hafta beta hcg 75 çıkmıştı bugünkü değer 375 çıktı. çok şükür yaa, tabi doktor bayramdan sonra bir daha bakalım dedi yine kafamda soru işareti bıraktı yaa olsun azıcıkda olsa sevindim :anneadayı:

Hamile olduğumu Bugün öğrendim :anneadayı::halay::halay::halay:
Ay çok sevindim gözün aydın canım rabbim kolay hamilelek doğum nasip etsin inşallah:halay: çok sevindim böyle haberler çok mutlu ediyor beni :KK200: sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım bnim :anneadayı::-):KK36:

Hayi
maşallah canım darısı bize olsun inşallah normal mi peki?
Hayir canm sezaryen oldm miyomum vardi zaten sezaryen istiyodm doktor normali yine onerdi ama yanasmadm sezaryen icn gun aldm gunume 1 hafta kala dogum sancilarm suyum nisanm geldi aniden sezaryene alindm zaten doktorm sezaryen sirasnda miyomumun bi kisminida temizledi zaten normal dogm yapamazmissn miyom yerin skıntılymıs dogru karar sezaryen oldu dedi. Bi sekilde oldu yani :)

Back