- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Esra_Babies
Gunaydin kizlar Allaha sukurler olsun bende hamile kaldim ve agustos annesi olacagim nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıın gözünüzaydınGunaydin kizlar Allaha sukurler olsun bende hamile kaldim ve agustos annesi olacagim nasilsiniz
Saol canim hepimizin gozuaydin benim bulantim yok denecek kadar az ama basim cok donuyor hersey surekli hareket halinde basim donunce midem.bulaniyor ondada kraker yiyorum napayim :)Günaydıın gözünüzaydın
Sabah bulantılarına ayvayla çare bulma peşindeyim sizlerde durum nasıll
Ben tam 16. Haftamdaym bugün. Yaklaşık bir aydır hissediyorm ben çok hafifti baslarda smdi çok rahat ve şiddetli hissediyorum :). İkinci hamileliğin benimdeMerhaba hanımlar benimde 15 temmuz doğumum inşallah 12 haftalik hamileyim 3.gebeligim bebek hareketlerini hisseden varmi
Ayu 16. Haftada hissediliyormu ya bazilari 20 falan yazmisti :)Ben tam 16. Haftamdaym bugün. Yaklaşık bir aydır hissediyorm ben çok hafifti baslarda smdi çok rahat ve şiddetli hissediyorum :). İkinci hamileliğin benimde
Iyi iyi masallah :) hepimiz hhissederiz insallahİlk gebelikte geç hissedilirmis ama ikincide daha erken oluyormuş. Ben hissettgm şeyi doktora anlattigmda bebegmn hakeretleri olduğunu ve 3 aydan snra hissetmemin normal oldgnu söylemişti
Benimde ilk baslarda atma gibiydi şimdi oturdugumda bariz hareket hissediyorumBen tam 16. Haftamdaym bugün. Yaklaşık bir aydır hissediyorm ben çok hafifti baslarda smdi çok rahat ve şiddetli hissediyorum :). İkinci hamileliğin benimde
Ben baslarda sanki karnında yılan dolaşıyormuş gbi hissediyordum çok hafifti ama şuan gayet net hele ki yatinca cosuyor :)Benimde ilk baslarda atma gibiydi şimdi oturdugumda bariz hareket hissediyorum
Ben henüz yaşamadım ancak yaşayan arkadasım var be gebelikte bu cok rastlanan birseymişArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Karnımda aşırı tuylenme oldu. Ayni şeyi yasayanlar var mi?
Hafif olmuştu ilk bebegomde çizgi halinde ama simdi çok fazla vr yaygın olarak gobegmdeBen henüz yaşamadım ancak yaşayan arkadasım var be gebelikte bu cok rastlanan birseymiş
BennnArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Karnımda aşırı tuylenme oldu. Ayni şeyi yasayanlar var mi?
Çok kotu bir görüntü oldu ya
Maşallah canımBakın benim miniğim
Valla hiç düşünmüyorum hic üzülmüyorum. Annem dediki hamile bazı kadınların yüzünü is (karalik) basar doğum teriyle silerlerki çıksın diye. Cok sukur bende oyle birsey olmadi, benim sadece karnimda birazda goguslerimde tuylenme oldu o kadarcık olsun. Ben kuzumu 2 yıl beklemişimÇok kotu bir görüntü oldu ya