• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Günaydıın gözünüzaydın :nazar::nazar::nazar:

Sabah bulantılarına ayvayla çare bulma peşindeyim :anneadayı: sizlerde durum nasıll
Saol canim hepimizin gozuaydin benim bulantim yok denecek kadar az ama basim cok donuyor hersey surekli hareket halinde :( basim donunce midem.bulaniyor ondada kraker yiyorum napayim :)

Merhaba hanımlar benimde 15 temmuz doğumum inşallah 12 haftalik hamileyim 3.gebeligim bebek hareketlerini hisseden varmi
Ben tam 16. Haftamdaym bugün. Yaklaşık bir aydır hissediyorm ben çok hafifti baslarda smdi çok rahat ve şiddetli hissediyorum :). İkinci hamileliğin benimde

İlk gebelikte geç hissedilirmis ama ikincide daha erken oluyormuş. Ben hissettgm şeyi doktora anlattigmda bebegmn hakeretleri olduğunu ve 3 aydan snra hissetmemin normal oldgnu söylemişti

Bakın benim miniğim:anneadayı::KK200:

Eklentiler

• CD6D4C93-7E13-4A81-B5E0-091CA12AC72C.jpeg
    CD6D4C93-7E13-4A81-B5E0-091CA12AC72C.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 64
Çok kotu bir görüntü oldu ya :KK43:
Valla hiç düşünmüyorum hic üzülmüyorum. Annem dediki hamile bazı kadınların yüzünü is (karalik) basar doğum teriyle silerlerki çıksın diye. Cok sukur bende oyle birsey olmadi, benim sadece karnimda birazda goguslerimde tuylenme oldu o kadarcık olsun. Ben kuzumu 2 yıl beklemişim

Back