• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Kızlar merhaba bu aralar göbeğimin altı sanırım bebeğin durduğu yer ağrıyor 15 haftalık hamileyim herkes bebek yukarı cikiyor olabilir o yüzden ağrıyordur diyorlar bu durumu yaşayan varmı

Kızlar merhaba bu aralar göbeğimin altı sanırım bebeğin durduğu yer ağrıyor 15 haftalık hamileyim herkes bebek yukarı cikiyor olabilir o yüzden ağrıyordur diyorlar bu durumu yaşayan varmı
Vendede altta kasıklara yakin bir yerde ara ara oluyordu progesteronum dusukmus ilaç verdi doktor sonra geçti. Simdi 20nci haftama yaklaştım ağrı yok

Kızlar renkli ultrasonlarinizi nerde cektiriceksiniz ben hala araştırıyorum ama daha tam karar veremedim. Anadolu yakasındayim bu arada ben hepimize fikir olur paylasicaklarimiz:)

Merhabalar, bende haziran annesi olacagim insallah, detayli ultrasonda fl ve hl olcumleri 2, 3 hafta gibi kisa cikiyor. Diger olcumlerde sorun gorunmuyor.Bu sekilde olan var mi baska arkadaslar?

Kızlar renkli ultrasonlarinizi nerde cektiriceksiniz ben hala araştırıyorum ama daha tam karar veremedim. Anadolu yakasındayim bu arada ben hepimize fikir olur paylasicaklarimiz:)
Ben detaylı usg icin zeynep kamilden randevu aldım doktorum amniyosentez ve genetik araştırma istedi ayrıca.kafam karışık sol ayakta içeri doğru bi eğrilik varmış. Emseyde detaylı usg 350 tl ona da gidebilirim sadece kafam çok karışık coook...

Arkwdasalar 26. Haftadaym böbrek skintisi yaşıyorum stent takılması gündemde bu tür bi sorun yasayan var mi

Arkwdasalar 26. Haftadaym böbrek skintisi yaşıyorum stent takılması gündemde bu tür bi sorun yasayan var mi
Çok geçmiş olsun canim.Allah bebeğini sağ salim almayi nasip etsin hepimize.sorunla ilgili bir bilgim yok malesef.benimde amniyon suyum fazlaymis bu konuyla da bilgisi olab arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim.

Çok tesekkur ederim kafam çok karışık gerçekten. Stent takılması doğum sancısını baslatiyormus çok korkuyorim

Back