• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

Aynen bende merak ettim arastirdim daha sonra.bu bilgileri edindim.yurt dışında yapılıyormus sanirim test.daha doğrusu tahliliniz oradaki laboratuar a gonderiliyor.aslinda çok güzel bir testmis. diğer tarama testlerine gerek kalmıyor hiç.
Ben bu hafta yaptıracağım testi.
Kesin kararımı verdim randevularımı aldım.
Bakalım hayırlısı.

27 sinde ikili tarama var cok heycanliyim. acaba cinsiyetide ogrenebilir miyiz o sirada.
11. haftada gorduk kıpır kıpırdı. eli kolu durmuyordu hiç.
aramızda hareketleri hissetmeye başlayan varmı kızlar

27 sinde ikili tarama var cok heycanliyim. acaba cinsiyetide ogrenebilir miyiz o sirada.
Hayatım ben 10+3 te usg de erkek olarak gördük. Sanirim bebegin durus sekli etkiliyor ve bir de erkek bebek daha erken belli oluyor. Benim ki de kıpır kıpırdı doktor 12.haftadan sonra cok dikkat edersem hissedebilecegimi söyledi. Ilk çocuk olduğu için hareketleri hissetsek bile anlayamazmışız ;)

Hayatım ben 10+3 te usg de erkek olarak gördük. Sanirim bebegin durus sekli etkiliyor ve bir de erkek bebek daha erken belli oluyor. Benim ki de kıpır kıpırdı doktor 12.haftadan sonra cok dikkat edersem hissedebilecegimi söyledi. Ilk çocuk olduğu için hareketleri hissetsek bile anlayamazmışız :KK66:
Bende bugun gittim kontrole 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdı ama yapip yapmama konusunda kararsizim yardimci olur musunuz

Valla cnm ben hareket hissetmiyorum ama bazen boyle damar atiyormus gibi birsey hissediyorum

20180118_170855.png
Hamile annişler bebeğinizin ultrason fotoğrafı ile sizin tarihlerinizi bu şekilde hazırlayıp size yollayabilirim:)

Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır

Back