- 27 Temmuz 2017
- 51
- 31
- 3
- 41
- Konu Sahibi Esra_Babies
Kizlarrrr cinsiyetimizi öğrendik erkek 10+3 te
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun ne güzel yaa,ihtimal olarak mı dedi kesin mii konuştu, ben 12 de gittim hiç bir şey demedi çok meraktayım:)Kizlarrrr cinsiyetimizi öğrendik erkek 10+3 te
Yok yok ihtimal degil ayan beyan ortada arkadasiminda bu haftada belli olmuştu.erkek bebek erken belli oluyormuşHayırlı olsun ne güzel yaa,ihtimal olarak mı dedi kesin mii konuştu, ben 12 de gittim hiç bir şey demedi çok meraktayım:)
Çok şükür annesi gözünüz aydın :) benimde sonuçlarım çıktı ama yoğunluktan bir türlü gidemedim dahaTemiz benim
Ben bu hafta yaptıracağım testi.Aynen bende merak ettim arastirdim daha sonra.bu bilgileri edindim.yurt dışında yapılıyormus sanirim test.daha doğrusu tahliliniz oradaki laboratuar a gonderiliyor.aslinda çok güzel bir testmis. diğer tarama testlerine gerek kalmıyor hiç.
300 tl ye yaptırdım benKizlar 2li testi özel hastanede kaça yaptrdnz acaba yardmci olur msnz
Sağlıkla insaallahyaa maşallah çok erken öğrenmissiniz darısı bize inşallah ya 9. haftada gittik bişey göremedik daha 31 inde gitcez bidaha :)
Hayatım ben 10+3 te usg de erkek olarak gördük. Sanirim bebegin durus sekli etkiliyor ve bir de erkek bebek daha erken belli oluyor. Benim ki de kıpır kıpırdı doktor 12.haftadan sonra cok dikkat edersem hissedebilecegimi söyledi. Ilk çocuk olduğu için hareketleri hissetsek bile anlayamazmışız27 sinde ikili tarama var cok heycanliyim. acaba cinsiyetide ogrenebilir miyiz o sirada.
11. haftada gorduk kıpır kıpırdı. eli kolu durmuyordu hiç.
aramızda hareketleri hissetmeye başlayan varmı kızlar
Bende bugun gittim kontrole 2 hafta sonra 2li tarama için çağırdı ama yapip yapmama konusunda kararsizim yardimci olur musunuzHayatım ben 10+3 te usg de erkek olarak gördük. Sanirim bebegin durus sekli etkiliyor ve bir de erkek bebek daha erken belli oluyor. Benim ki de kıpır kıpırdı doktor 12.haftadan sonra cok dikkat edersem hissedebilecegimi söyledi. Ilk çocuk olduğu için hareketleri hissetsek bile anlayamazmışız
Valla cnm ben hareket hissetmiyorum ama bazen boyle damar atiyormus gibi birsey hissediyorum27 sinde ikili tarama var cok heycanliyim. acaba cinsiyetide ogrenebilir miyiz o sirada.
11. haftada gorduk kıpır kıpırdı. eli kolu durmuyordu hiç.
aramızda hareketleri hissetmeye başlayan varmı kızlar
Valla cnm ben hareket hissetmiyorum ama bazen boyle damar atiyormus gibi birsey hissediyorum
Sen cinsiyetini öğrendin mi cnmiste ayni sey bende de oluyor. genelde yemek yerken ve sonrasinda :)
Amin cnm rabbim herkesin gönlüne göre versinBizde 13 haftada öğrendik erkek olacağını Rabbim isteyen herkese nasip etsin.