-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.981
Euro ne kadar ki hesap yapamayan ben500 Euro çok ciddi bir rakam
Birkaç ay aldığın herşeyi yazabilirsen eğer nereye gittiğini daha iyi görürsünEvet nereye gittigide belli değil boşa harcananlar artık çok dikkate alcam çoğuda çocuklara alınan oyuncaklar galiba
4,80 civarı bu aralarEuro ne kadar ki hesap yapamayan ben
Ben bir de şöyle yapiyorum, ay başında her gider için ortalama bir rakam belirliyorum. Mesela mutfak için diyelim bu ay XXX TL ayırdım. Harcamalarım o rakamin yarısını geçtiğinde ya da yaklastiginda ayın bitmesine daha varsa daha dikkatli harcayıp evdekilerden, dondurucudan faydalanıyorum. Belki işine yarar senin deBu ayın sonunda maaşı alir almaz bütün harcamaları yazcam bakalım ne kalcak tuhaf 500 e çok yakın bir miktar arada kaynıyo resmen
Tesekur ederim güzel önerin için bende şimdiye kadar ay sonu yaklaşınca para yetmicek gibi olunca eşime borç al icerden diyodum yazdıklarınızı mutlaka uygulucamBen bir de şöyle yapiyorum, ay başında her gider için ortalama bir rakam belirliyorum. Mesela mutfak için diyelim bu ay XXX TL ayırdım. Harcamalarım o rakamin yarısını geçtiğinde ya da yaklastiginda ayın bitmesine daha varsa daha dikkatli harcayıp evdekilerden, dondurucudan faydalanıyorum. Belki işine yarar senin de
Tamam artık öyle yapicaz giden gitti olmuşun çaresi yokyeni gelen arkadaşlar önce umutsuzluğu kenara bırakıp zorunlu giderleri belirleyip istekleri mümkün olduğunca azaltmak gerekli basarabilirsiniz
Hayırlı olsun canım. Çok sevindim.Günaydın herkese
Altınları bozdurmak zorunda kalmıştım. 3000 tutmuştu. 1400ünü bugün birikim hesabına attım.
Yen'i işe girdim bakalım hayırlı olur inşallah
yeni isinle beraber en güzel gunler de başlasın şu an ailenin yanında misinGünaydın herkese
Altınları bozdurmak zorunda kalmıştım. 3000 tutmuştu. 1400ünü bugün birikim hesabına attım.
Yen'i işe girdim bakalım hayırlı olur inşallah
Evet canım ailemin yanındayım Bizim evlilik işleri karışık biraz bu konuda hiç iyi değilim artık bakalım ne olacakyeni isinle beraber en güzel gunler de başlasın şu an ailenin yanında misin
boşanmayı mi düşünüyorsun sakinles çalışmana bak cnmEvet canım ailemin yanındayım Bizim evlilik işleri karışık biraz bu konuda hiç iyi değilim artık bakalım ne olacak
buraya gore daha uygun oluyo euro burda yaklasık 4tl yani siz tam altını 960tl civarına almıs olacaksınız burda 1100 falanGünaydın herkese bütün gelir giderleri hesapladım bu ayın sonunda 1 tam altin alıcam ilk alisim olcak 240 euro tam altin oraya gore pahaliyami geliyo normalmi fiyat bilen varmı acaba?
tam altın ve cumhurıyet altını farklıymıs farkını bende pek bılmıyorum ama cumhurıyettır daha pahalıysaBirde benim anlamadığım çeyrekte 55 dediler 4 çeyrek bir tam olmuyormu öyleyse 4 çeyrek 220 de neden tam altin 240