- 26 Şubat 2015
- 1.908
- 4.422
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.701
Ekliyorum :)2 bin tl
Tamamdir :)Şubat ayı 2 bin tl :)
Tamamdir canimson durum subat birikim 250 dolar+1 gram altın+500 tl M Maleficent2012
Bnm bu ayda birikimim yok hatta kumbaradaki paradanda harcadimmart ayindan umutluyum
M Maleficent2012 canım benim şubat birikimimi 2 ata altın olarak yeniler misin
Evet canim yarin subat bildirimleri kapatip mart hedefleri acarizmart ayı hedeflerini yazacak miyiz
kredi kartını açtırdım.Yine birikimim azaldı.Ama kararlıyım mart ayında 4.000 hedefim
Sagol canim <3M Maleficent2012 canın umarım sevgilinle işler düzelir :/
Bu arada benimde mart ayı hedefim 700 euro :)
canım eksıgım yok ama bırıkımlerin toplamı yaklasık 10gram yapıyo gibi kupa alabılırmıyımSagol canim <3
Tamamdir
Kızlar bu arada eksiklik yanlislik vs olduysa bana bildirin duzenleyim olur mu ?
Mart hedeflerini alabilirim kizlar
Hemencecik verdim :))canım eksıgım yok ama bırıkımlerin toplamı yaklasık 10gram yapıyo gibi kupa alabılırmıyım
Sagol canim <3
Tamamdir
Kızlar bu arada eksiklik yanlislik vs olduysa bana bildirin duzenleyim olur mu ?
Marta yaz canımSagol canim <3
Tamamdi
4 gr altın almayı hedefliyorum. Ama daha fazlası için uğraşıcam tabi
Nisanda açıköğretim sınavım var çok masrflı oluyo bizim için. İki gün boyunca araba kiralayıp merkeze gidip geliyoruz. En fazla 1 gr alabilirim nisanda
kredi kartı kullanmayıp borçlar azaldı hedefi büyük tutup
28 gr 20 euro diyorum
Marta yaz canım
Ev almak
2.500 TL 2 gram 25 usd
Aaaaaaa kızlar hepiniz burda toplanmışsınız yaM Maleficent2012 canım bu topiğe katılmamısım nasıl olur son bikaç aydır borç ödemeye ve ziynet altın takı almaya kendimi verince birikim yapmakta zorlandım ama bu aydan itibaren sahalara hızlı bir dönüş yapıyorum nasipse en az 10 gr lık bir bilezik alma hedefim var canım benide eklersen sevinirim bu arada geçmiş sayfalarda erkek arkadaşınla yaşadığın sorunu okumuştum herşey olacağına varır canım yasın çok genç anladığım kadarıyla hakkında hayırlısıyla gönlündeki aynı olur inşallah
Tamam canim :) gormemisim kusuruma bakmaCnm benim bu ayda birikimim yok demistim. Ama gozden kacti sanirim