-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.661
:)))))Eşime msj attim dedim ki harçlığını bitirmek zorunda değilsin 20 - 30 ne kalırsa gonderirsin bana döviz altın alirim dedim. Adam şoka girdi hasta mısın sana ne oldu diyor
:))) iyi fikirAlisacaklar:)
Ben de maaş zamanı kendime komik bir rakam ayırıp birikime atıyorum kalanı, eşimden harcligim yok diye para alıyorum.
Bu sabah adam dayanamadı artık ben bütün parayı sana veriyim de sen harçlık ver istersen diyor
Benimki birkaç ay dayanabildi. Bu ay para vermeye yanaşmadı :)yakında eşleri çileden cikarcaZ
Bi yerde sıkılır seninkide canım. Ondan yapabildiğin kadar yap şimdilik. Sonra biraz daha gevşetirsin. Ben şimdi bi süre pek bişey demicem sonra yine zorlarım biraz :)çok mu abarttık acaba. ama bir süre sıkarsak ev borcuna başlarsak o zaman rahat ederiz sabit öderiz diye sikiyorum
canım tüm ödemeleri yapıp mutfak masrafını da karşılıyorsa sen de seninkini birikim yaparsınBi yerde sıkılır seninkide canım. Ondan yapabildiğin kadar yap şimdilik. Sonra biraz daha gevşetirsin. Ben şimdi bi süre pek bişey demicem sonra yine zorlarım biraz :)
Bütün ödemeleri yapıyor zaten. Eve gelirken ne lazımsa alır. Onun için çok üstelemedim.
Evet canım bende birikim yapan tarafım. Arada market pazar yapıyorum. Onun haricinde bi harcamam olmuyor ekstra şeyler çıkmazsa.canım tüm ödemeleri yapıp mutfak masrafını da karşılıyorsa sen de seninkini birikim yaparsın
Hahahha aman aman maaşallah diyelim.israf olmamalı insanın hayatında. Aldıkça alınıyor sonu yok malesef. Yarını düşünmek güzel şey.Amaaaaaan bu eslerde sanki sadece kendimiz için yapıyoruz:)
Az önce konuştuk bütçe mevzularini, harcligimi aldim tabi:) diyor ki evi alsak da rahatlasak artık
Artık benim yaşam tarzımin birikim olduğunun farkında değil canım ya
Eskiden de yaşıyorduk şimdi de yaşıyoruz değişen tek şey harcanan paraHahahha aman aman maaşallah diyelim.israf olmamalı insanın hayatında. Aldıkça alınıyor sonu yok malesef. Yarını düşünmek güzel şey.
Hahhaha ay çok hoşsunuz :)Benim eşim de sağolsun faturaları öder ne lazımsa alır gelir.. Uzun zamandır kişisel alışveriş yapmadıkk bile aldıklarımızı kullanıyoruz. Eşim esnaf her akşam harçlık da harçlık diye adamın başının etini yediğim için sıkıldı harçlık verirken pazarlık yapmaya başladı artıksurat ifademden harçlık isteyeceğimi anlayınca imdaat seküritiii soyguncu var diye bağırıyo falan... Bazen bayılma bazen sarhoş bazen deli takliti yaparak kurtulmaya çalışıyo
Adamın ayarları bozuldu
Estella- sanirim uzatmalari oynuyoruz iyi de degiliz kotuyuz kabulde etmiyor hic bir sorun yok gibi devam edelim istiyor artik benimde ruh sagligim bozuldu galiba okadar bagirdim ki bu gun bogazim aciyor ne olacaksa olsun artık yoruldum .