2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

çok mu abarttık acaba. ama bir süre sıkarsak ev borcuna başlarsak o zaman rahat ederiz sabit öderiz diye sikiyorum
Bi yerde sıkılır seninkide canım. Ondan yapabildiğin kadar yap şimdilik. Sonra biraz daha gevşetirsin. Ben şimdi bi süre pek bişey demicem sonra yine zorlarım biraz :)
Bütün ödemeleri yapıyor zaten. Eve gelirken ne lazımsa alır. Onun için çok üstelemedim.

canım tüm ödemeleri yapıp mutfak masrafını da karşılıyorsa sen de seninkini birikim yaparsın

Hahahha aman aman maaşallah diyelim.israf olmamalı insanın hayatında. Aldıkça alınıyor sonu yok malesef. Yarını düşünmek güzel şey.

Hahahha aman aman maaşallah diyelim.israf olmamalı insanın hayatında. Aldıkça alınıyor sonu yok malesef. Yarını düşünmek güzel şey.
Eskiden de yaşıyorduk şimdi de yaşıyoruz değişen tek şey harcanan para
Almanın, harcamanın sonu yok ki
Her zaman yarını düşünmek zorundayız

Benim eşim de sağolsun faturaları öder ne lazımsa alır gelir.. Uzun zamandır kişisel alışveriş yapmadıkk bile aldıklarımızı kullanıyoruz. Eşim esnaf her akşam harçlık da harçlık diye adamın başının etini yediğim için sıkıldı harçlık verirken pazarlık yapmaya başladı artık surat ifademden harçlık isteyeceğimi anlayınca imdaat seküritiii soyguncu var diye bağırıyo falan... Bazen bayılma bazen sarhoş bazen deli takliti yaparak kurtulmaya çalışıyo

Adamın ayarları bozuldu

Hahhaha ay çok hoşsunuz :)

Kızlar bende eskiden kozmetik alırdım o alışkanlığımı bıraktım şindi bu ay kuaföre 300tl verdim zorla sampuan ve saç kremi sattı basımın etini yedi hiçde haz etmem öyle şeylerden... bide bizde post cihazınyok diyip baska esnaftan çekiyor onada komisyonu alıyodur benim ödediğim paradan bazı esnaflar dolandırıcı olmuş cidden artık..

Kizlaaaar biraz sorunlarim var bu sira giremedim internetim de bitmisti simdi herkesin birikimini yazacagim yanlış olursa size zahmet uyarin beni olurmu :) ayin 28 inde de subat birikimlerini kapatip mart hedeflerini yazicam

Estella- sanirim uzatmalari oynuyoruz iyi de degiliz kotuyuz kabulde etmiyor hic bir sorun yok gibi devam edelim istiyor artik benimde ruh sagligim bozuldu galiba okadar bagirdim ki bu gun bogazim aciyor ne olacaksa olsun artık yoruldum .

Sorun ilgizilikle ilgili bi şey mi
bazrn biz kadınlar her şeyi çok kafaya takıyoruz erkekler gibi düz mantık yaşamak lazım galiba
Sen de kendi hayatını normal yaşamaya devam etsen işe yaramaz mı acaba

Kendini yıpratma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…