2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Kizlaaaar biraz sorunlarim var bu sira giremedim internetim de bitmisti simdi herkesin birikimini yazacagim yanlış olursa size zahmet uyarin beni olurmu :) ayin 28 inde de subat birikimlerini kapatip mart hedeflerini yazicam
ne yaptınız herşey yoluna girmiştir umarım. Hayırlısı olsun inanki gelecek daha zor. Alllah kolaylaştırıcı halden anlayan birken biz olabilen eş adayları çıkarsın karşına da sen gönlünce seç bacım.....

Şubat 2 gram ve 1 ceyrek

Sorun ilgizilikle ilgili bi şey mi
bazrn biz kadınlar her şeyi çok kafaya takıyoruz erkekler gibi düz mantık yaşamak lazım galiba
Sen de kendi hayatını normal yaşamaya devam etsen işe yaramaz mı acaba

Kendini yıpratma bu kadar :KK19:
Ilgide vs sorun yokta ayrildigimiz bi donem olmustu konsamatris bi bayanla iliski yasamis ve sevgili olmuslar kız mesaj atmaya ve aramaya basladi biraz aklim karisti bunu kendime yediremiyorum uzuldum kendimi cok yiprattim senle ayriyken olan biseydi diyor oda hakli ama onu baskalariyla paylasmak bile ağırken boyle biseyle karsilasmak canimi cok yakti . Ilgisinde , sevgisinde sadikliginda hic sorun yok aksine defalarca kızların ona laf attigina rastladim hic orali olmadi cogu kez ben mudahale ettim etraftaki bazi bayanları gercekten anlamiyorum sasiriyorum ben kiz oldugum halde erkekler yeltenim bana laf atmazken onun yanında benim yanimda tanımadığımız insanlar ona laf atiyor konuşmak istiyor buna sok oluyorum oyle eli ayagi oynayan bir tipte degil kafasini kaldirmaz kimseye benle sevgili iken sadiktir ama son zamanlarda bu gibi seyler yasiyoruz onada kizamiyorum onla alakali değil cunku of bilmiyorum hakkımızda hayirlisini versin rabbim sadece kendimi uzup hircinlasiyorum kafamda kuruyorum insallah düzeliriz yada hayirli degilse rabbim bi belirti verir su akar yolunu bulur

Ilgide vs sorun yokta ayrildigimiz bi donem olmustu konsamatris bi bayanla iliski yasamis ve sevgili olmuslar kız mesaj atmaya ve aramaya basladi biraz aklim karisti bunu kendime yediremiyorum uzuldum kendimi cok yiprattim senle ayriyken olan biseydi diyor oda hakli ama onu baskalariyla paylasmak bile ağırken boyle biseyle karsilasmak canimi cok yakti . Ilgisinde , sevgisinde sadikliginda hic sorun yok aksine defalarca kızların ona laf attigina rastladim hic orali olmadi cogu kez ben mudahale ettim etraftaki bazi bayanları gercekten anlamiyorum sasiriyorum ben kiz oldugum halde erkekler yeltenim bana laf atmazken onun yanında benim yanimda tanımadığımız insanlar ona laf atiyor konuşmak istiyor buna sok oluyorum oyle eli ayagi oynayan bir tipte degil kafasini kaldirmaz kimseye benle sevgili iken sadiktir ama son zamanlarda bu gibi seyler yasiyoruz onada kizamiyorum onla alakali değil cunku of bilmiyorum hakkımızda hayirlisini versin rabbim sadece kendimi uzup hircinlasiyorum kafamda kuruyorum insallah düzeliriz yada hayirli degilse rabbim bi belirti verir su akar yolunu bulur
Canm seni uzmek istemem.hatta benim ne haddime ama yinede soylemeden gecemeyecegm. Senden ayriyken sacma sapan kizlarla iliski yasayacak potansiyeli varsa bana pek guvenilir biri gibi gelmedi. Bir de ne bilim cok cok mu yakisikli ki kizlar ona laf atiyor. esimle 8 yillik bir gecmisimiz var. Daha bir kizin laf attigina sahit olmadim. Esim yakisiklidirda yani.
Erkek arkadasin bir sekilde bakiyodur ki kizlarda kendilerinde o cesareti bulabiliyorlardir.
Seni uzmek istemem ama yazdiklarindan ben boyle anladim

M Maleficent2012
şu an sevgilisiniz sanirim inan evlilik çok daha zor kararlarını ıyi ver

M Maleficent2012 cnm umrm sorunlrnzi çözebilirsnz birbrnzi yipratmadan biz de evlenmeden önce böyleydik yıprtci oluo :KK43: bn subat hedefimi gercekleştirdim cnm mart hedefim 300 tl

ne yaptınız herşey yoluna girmiştir umarım. Hayırlısı olsun inanki gelecek daha zor. Alllah kolaylaştırıcı halden anlayan birken biz olabilen eş adayları çıkarsın karşına da sen gönlünce seç bacım.....

Şubat 2 gram ve 1 ceyrek

Biz aliskanligiz birbirimizi yipratiyoruz diyerek ayrılmak istedi gecen sene kabul ettim ayrildik cok agladim cok yiprandim ama toparlandim bu donemde o da kendini kuluplere vs atti rahat bi hayat yasadi etrafında kizlar vs arkadaslarima videolar atti vs baska kizlarla bakin ben maleficent i unuttum diye sonrasinda bende bi iliskiye basladim fakat şiddet gordum ölumle tehtid edildim kapima dayandi yeni olan cocuk tehtidler hakaretler babami oldurmekle tehtidler beni oldurmekle silahla tehtid denize atmaya kalkti bogmaya kalkti polise şikayet edince hic birsey olmuyor maalesef güçlü aile cocuklari olunca cikiyorlar geri o iliskimi tehtidler içerisinde bitirdim korka korka disari cikmaya hayatima devam etmege basladigim asamada eski erkrk arkadasim karsima cikti sozler verdi beni cok sevdigini herseyin düzeleceğini evlenmemize ailelerimiz karsi gelse bile rest cekecegini soyledi biz baristik ve 5 6 ay oluyor simdi de onun benle ayri oldugu donemde konsamatris bir sevgilisi olmus o yazmaya aramaya basladi ve bu olay beni uzdu aklim karisti ama onla ayrıldığım donemde oldugunu söylüyor ve hakli diye dusunuyorim sadece kucumsemek asla haddime değil ama boyle bayanlari hep eleştirirdi boyle bisey yasamasi ağırıma gitti bunları yasamak icinmi benden ayrıldı diye cok sorguladim ama ben yiprandim ayrilmak istedim kabul etmedi ben seni seviyorim gecmiste oldu seninde ilişkin oldu uzatmayalim vs dedi su an kafamdan atip herseyi mutlu olmaya calisiyorum nereye kadar gidersek

Son düzenleme:
Canm seni uzmek istemem.hatta benim ne haddime ama yinede soylemeden gecemeyecegm. Senden ayriyken sacma sapan kizlarla iliski yasayacak potansiyeli varsa bana pek guvenilir biri gibi gelmedi. Bir de ne bilim cok cok mu yakisikli ki kizlar ona laf atiyor. esimle 8 yillik bir gecmisimiz var. Daha bir kizin laf attigina sahit olmadim. Esim yakisiklidirda yani.
Erkek arkadasin bir sekilde bakiyodur ki kizlarda kendilerinde o cesareti bulabiliyorlardir.
Seni uzmek istemem ama yazdiklarindan ben boyle anladim
Sana birsey soyleyimmi gozlerine bakiyorum erkek arkadasimin bakiyormu diye kiza bakıyorum kiz kendini yere firlatacak neredeyse erkek arkadasim onu gorsun diye kiz bakti bi turlu kendini gösteremiyor yanına gelip birseyler teklif etti bende istemez canim istemez yaninda sevgilisi esi olan insanlara neden musallat olursunuz anlamamki dedim kiz dondu benimki dedi bak bunun icin bana kizmayacaksin dimi asla muhattap bile olmadim sen cevabini ver diye . Ya bend3 anlamadim benim elimin tersi ile ittigime millet köle oluyor gercekten disaridaki bazi insanlarin kalitesi cok dusuk su aralar bu tarz olaylar ust uste geldi . Dun otoparkta ucret odeyecegiz erkek arkadasim adam ile konuşuyor baska bir bayan musteri agzina girecek ben bilerek girmedim bile iceri uzaktan seyrediyorum hic kendimi kucuk dusuremem koluna yapisip edip neyse bekledim kadin hala devam ediyor bakmaya baksin diye dibine girdi bizimki adama bisey dedi kadin kahkahayı patlatti bizimki döndü cikiyor kadin hala gulerek dondu arkasindan bakiyor ya bu kadar mi ac insanlar bu kadar mi dustu insanlar valla saskinim oyle asiri kiskanc biri de degilim kendimi kucuk dusurmemek icin el kol temas yakin konusma vs olaylarinq girmediği surece mudahale etmrm ama bir araba bir guzel giyim maalesef bazi kızlarımızın aklini aliyor yanindaki kizi da gormemeye başlıyorlar

Neyse birikim topigini ozel sorunlarim ile dağıtmayım kizlar . Duzelirsek yada biterse kisaca yazarim size simdilik kafamdan atmaya calisiyorum olanlari Belki de bizimkindede vardir biseyler dediginiz gibi yoksa nasil cesaret etsinler . Allah bir yol gösterir elbet.

Sana birsey soyleyimmi gozlerine bakiyorum erkek arkadasimin bakiyormu diye kiza bakıyorum kiz kendini yere firlatacak neredeyse erkek arkadasim onu gorsun diye kiz bakti bi turlu kendini gösteremiyor yanına gelip birseyler teklif etti bende istemez canim istemez yaninda sevgilisi esi olan insanlara neden musallat olursunuz anlamamki dedim kiz dondu benimki dedi bak bunun icin bana kizmayacaksin dimi asla muhattap bile olmadim sen cevabini ver diye . Ya bend3 anlamadim benim elimin tersi ile ittigime millet köle oluyor gercekten disaridaki bazi insanlarin kalitesi cok dusuk su aralar bu tarz olaylar ust uste geldi . Dun otoparkta ucret odeyecegiz erkek arkadasim adam ile konuşuyor baska bir bayan musteri agzina girecek ben bilerek girmedim bile iceri uzaktan seyrediyorum hic kendimi kucuk dusuremem koluna yapisip edip neyse bekledim kadin hala devam ediyor bakmaya baksin diye dibine girdi bizimki adama bisey dedi kadin kahkahayı patlatti bizimki döndü cikiyor kadin hala gulerek dondu arkasindan bakiyor ya bu kadar mi ac insanlar bu kadar mi dustu insanlar valla saskinim oyle asiri kiskanc biri de degilim kendimi kucuk dusurmemek icin el kol temas yakin konusma vs olaylarinq girmediği surece mudahale etmrm ama bir araba bir guzel giyim maalesef bazi kızlarımızın aklini aliyor yanindaki kizi da gormemeye başlıyorlar
Sen erkek arkadasini herkesten iyi tanirsin. ben sadece yazdiklarina gore yorum yaptim. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Ben seni çok iyi anladım canım.
Öncelikle kalbinin sesini dinle derim .
Bazı kızlar /kadınlar heyecan arıyor başka hiçbirşey değil .
Yapı olarak bende aşırı kıskancım, eşimle severek evlendik. Sadık olduğuna da eminim. Öyle birşey olmuş olsaydı anlardım mutlaka hissederdim.
Çünkü detaycıyım ben. Dibini dipçiğini ararım.
Biz evliydik büyük oğlum 3 yaşındaydı. Eski bir kız arkadaşı ile ortak bir arkadaşımızın düğününde denk geldik. O kadından nasıl bir negatif enerji almıştım anlatamam. Kızı da vardı o zaman onun da 3 yaşlarında ,kadın evli .memleketine döndüğünde eşimin msn vardı o zamanlar, bulmuş birinden eklemiş ama kendi ismiyle değil

Eşim ilk gördüğünde bana sordu tanıyor musun diye .
Ben dedim biliyorum onun kim olduğunu ve ortaya çıkaracağım.
Buldum, çıkardım, rezil ettim.
Ama ya eşim bana söylemeseydi?
Ya ayrılsaydık?

Eşim uzun bir zaman sonra söyledi bana o olduğunu anladım o yüzden hemen sana söyledim dedi. Dertsiz başıma dert, gül gibi yuvamı da bozmayı istemiyorum dedi. Haklıydı ama ya karşılık vereydi aman allahım..Düşünmesi bile kötü.
Kadının amacı neydi? Acaba yem atsam yer mi? Yada biraz heyecan olsun mu?

Diyeceğim o ki, kadınlar bazıları böyle.
Erkek arkadaşın sana güven veriyor mu ?
Sonuna kadar sana sadık kalır mı?
Bunların cevabını ara canım .

Son düzenleme:
Neyse birikim topigini ozel sorunlarim ile dağıtmayım kizlar . Duzelirsek yada biterse kisaca yazarim size simdilik kafamdan atmaya calisiyorum olanlari Belki de bizimkindede vardir biseyler dediginiz gibi yoksa nasil cesaret etsinler . Allah bir yol gösterir elbet.
Normalde çapkınlığı varmı ?
Kaşı gözü oynayan biri mi .
Sanmıyorum canım.
Kadınlar garip kadınlar .
Utanma arlanma yok .

M Maleficent2012 bana bu ay kimse para yatırmaz demiştim ama promosyonlar yattı. aylık hedefimi revize etmem gerekti çünkü şu anda altın da dolar da isteğim fiyatta değil.
şubat ayı için bana: 153 dolar, 3 gram altın ve 1100 tl nakit yazıp kenarına bir kupa iliştirir misin? :)

Ben seni çok iyi anladım canım.
Öncelikle kalbinin sesini dinle derim .
Bazı kızlar /kadınlar heyecan arıyor başka hiçbirşey değil .
Yapı olarak bende aşırı kıskancım, eşimle severek evlendik. Sadık olduğuna da eminim. Öyle birşey olmuş olsaydı anlardım mutlaka hissederdim.
Çünkü detaycıyım ben. Dibini dipçiğini ararım.
Biz evliydik büyük oğlum 3 yaşındaydı. Eski bir kız arkadaşı ile ortak bir arkadaşımızın düğününde denk geldik. O kadından nasıl bir negatif enerji almıştım anlatamam. Kızı da vardı o zaman onun da 3 yaşlarında ,kadın evli .memleketine döndüğünde eşimin msn vardı o zamanlar, bulmuş birinden eklemiş ama kendi ismiyle değil

Eşim ilk gördüğünde bana sordu tanıyor musun diye .
Ben dedim biliyorum onun kim olduğunu ve ortaya çıkaracağım.
Buldum, çıkardım, rezil ettim.
Ama ya eşim bana söylemeseydi?
Ya ayrılsaydık?

Eşim uzun bir zaman sonra söyledi bana o olduğunu anladım o yüzden hemen sana söyledim dedi. Dertsiz başıma dert, gül gibi yuvamı da bozmayı istemiyorum dedi. Haklıydı ama ya karşılık vereydi aman allahım..Düşünmesi bile kötü.
Kadının amacı neydi? Acaba yem atsam yer mi? Yada biraz heyecan olsun mu?

Diyeceğim o ki, kadınlar bazıları böyle.
Erkek arkadaşın sana güven veriyor mu ?
Sonuna kadar sana sadık kalır mı?
Bunların cevabını ara canım .

Normalde çapkınlığı varmı ?
Kaşı gözü oynayan biri mi .
Sanmıyorum canım.
Kadınlar garip kadınlar .
Utanma arlanma yok .

Yok oyle bir hareketini gormedim kasi gozu oynamaz gerektigi gibi davranir asiri samimi davranmaz kimseye . Lise yillarimda kıskanç bi kizdim universitede de öyle ama artik oyle asiri kiskancligim yok fakat cidden bazi kisilerde problem var ornek : fotograf makinamizi aldik fotograf cekilecegiz o gun hemde gezecegiz erkek arkadasim beni cekecek ben cekilecegim yere dogru yurumeye basladim kizin teki gelip heyy yakisiklii benim de fotograflarimi ceksene demesinmi :)))) simdi ben bunu duymazdan gelemem ki tuttum kizi diyorki ben sirinlik olsun diye söylemiştim bende dedom ki bizim orada bu harekete sirinlik degil baska birsey diyorlar erkek arkadasim boyle durumlarda asla korumaz karsi tarafi mudahale de etmez bana askim bosver düşme seviyelerine der ahahhaha ya vallahi ben soktayim bu siralar bana yanimda erkek arkadasim varken hiç laf atilmadi bu kizlar ne kadar da cesur :)))

Kalite meselesi cnm bu işler basit düşük kaliteli insanlar bunları yapar ancak zaten onların da dogru düzgün bir hayatları oldugunu da görmedim hep sacma düzensizdir hayatları bence eşin uzak duruosa sıkıntı yok havlayp havlayp dururlar

Kesinlikle katiliyorum Allahim bizlerden uzak etsin .

M Maleficent2012 bana bu ay kimse para yatırmaz demiştim ama promosyonlar yattı. aylık hedefimi revize etmem gerekti çünkü şu anda altın da dolar da isteğim fiyatta değil.
şubat ayı için bana: 153 dolar, 3 gram altın ve 1100 tl nakit yazıp kenarına bir kupa iliştirir misin? :)

Hemeeeeeen :)) paraciklaaar paraciklaaar katlansin hep paraciklar :)

X