Ilgide vs sorun yokta ayrildigimiz bi donem olmustu konsamatris bi bayanla iliski yasamis ve sevgili olmuslar kız mesaj atmaya ve aramaya basladi biraz aklim karisti bunu kendime yediremiyorum uzuldum kendimi cok yiprattim senle ayriyken olan biseydi diyor oda hakli ama onu baskalariyla paylasmak bile ağırken boyle biseyle karsilasmak canimi cok yakti . Ilgisinde , sevgisinde sadikliginda hic sorun yok aksine defalarca kızların ona laf attigina rastladim hic orali olmadi cogu kez ben mudahale ettim etraftaki bazi bayanları gercekten anlamiyorum sasiriyorum ben kiz oldugum halde erkekler yeltenim bana laf atmazken onun yanında benim yanimda tanımadığımız insanlar ona laf atiyor konuşmak istiyor buna sok oluyorum oyle eli ayagi oynayan bir tipte degil kafasini kaldirmaz kimseye benle sevgili iken sadiktir ama son zamanlarda bu gibi seyler yasiyoruz onada kizamiyorum onla alakali değil cunku of bilmiyorum hakkımızda hayirlisini versin rabbim sadece kendimi uzup hircinlasiyorum kafamda kuruyorum insallah düzeliriz yada hayirli degilse rabbim bi belirti verir su akar yolunu bulur
Ben seni çok iyi anladım canım.
Öncelikle kalbinin sesini dinle derim .
Bazı kızlar /kadınlar heyecan arıyor başka hiçbirşey değil .
Yapı olarak bende aşırı kıskancım, eşimle severek evlendik. Sadık olduğuna da eminim. Öyle birşey olmuş olsaydı anlardım mutlaka hissederdim.
Çünkü detaycıyım ben. Dibini dipçiğini ararım.
Biz evliydik büyük oğlum 3 yaşındaydı. Eski bir kız arkadaşı ile ortak bir arkadaşımızın düğününde denk geldik. O kadından nasıl bir negatif enerji almıştım anlatamam. Kızı da vardı o zaman onun da 3 yaşlarında ,kadın evli .memleketine döndüğünde eşimin msn vardı o zamanlar, bulmuş birinden eklemiş ama kendi ismiyle değil
Eşim ilk gördüğünde bana sordu tanıyor musun diye .
Ben dedim biliyorum onun kim olduğunu ve ortaya çıkaracağım.
Buldum, çıkardım, rezil ettim.
Ama ya eşim bana söylemeseydi?
Ya ayrılsaydık?
Eşim uzun bir zaman sonra söyledi bana o olduğunu anladım o yüzden hemen sana söyledim dedi. Dertsiz başıma dert, gül gibi yuvamı da bozmayı istemiyorum dedi. Haklıydı ama ya karşılık vereydi aman allahım..Düşünmesi bile kötü.
Kadının amacı neydi? Acaba yem atsam yer mi? Yada biraz heyecan olsun mu?
Diyeceğim o ki, kadınlar bazıları böyle.
Erkek arkadaşın sana güven veriyor mu ?
Sonuna kadar sana sadık kalır mı?
Bunların cevabını ara canım .