2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Canlar bu gun subat hedef bildirimlerini kapatıcam ama konuyu sıkı takip eden ama hedef bildirimini yazmamis oldugum cok sayida kisi var belki ben gözden kacirmis olabilirim belki de sizler yazmayi unutmuş olabilirsiniz hedeflerinizi yerine getirdiniz mi acaba :)

E Esila09
@sererbah
Findikfaresi123 Findikfaresi123
@eegem
@Melegimm_2
@Pembegomlek
@Mery_Mery
@Combativeenemy
Kafam-karisik Kafam-karisik
@Selutbar
@All_ız_well
@kereviz salatasi
@angel51
A ay-isigi

Kızlar listede konuyu sıkı takip edip yazan kisiler var belki bildiri yaptilar ama ben gormedim bilemiyorum fakat bildiri verip hiç topige ugramayan sadece ismini yazdirip birakan arkadaslarda var bi kereye mahsus yazdim herkesi ama bildirim yapmayan ismini yazdırıp sonra ilgilenmeyen ugramayan kişileri bir daha tek tek yazmayacagim lutfen dikkat edelim buna .

Ben aslında hedefe ulaştım, ama altın olarak değil, mutfak masası olarak :KK70:
O yüzden yazmadım, bu ayki birikim 50 dolar, fakat diğer kısmı masa taksidine aktardım.

Bir tek benim hedefimin yaninda uzgun surat var ya cok utandim:olamaz:
Diger ay cok dikkat edip hedefime ulasacgm insallah :KK55:

Bir tek benim hedefimin yaninda uzgun surat var ya cok utandim:olamaz:
Diger ay cok dikkat edip hedefime ulasacgm insallah :KK55:

Ahahaha 0 vermiş öğretmen gibi hissettim yaaa :)

Sağol canım inşallah :KK52: benim 2018 yılı hedefimede 25bin tl lik altın+döviz yazar mısın canım Hoppa nasipse yıl sonuna kadarki hedefim bu bi aksilik olmazsa :dua::KK68:
Yaziyorum insallah hedefine ulasir gecersin bile
Mart hedef 2250tl

Tamamdir

Canlar bu gun subat hedef bildirimlerini kapatıcam ama konuyu sıkı takip eden ama hedef bildirimini yazmamis oldugum cok sayida kisi var belki ben gözden kacirmis olabilirim belki de sizler yazmayi unutmuş olabilirsiniz hedeflerinizi yerine getirdiniz mi acaba :)

E Esila09
@sererbah
Findikfaresi123 Findikfaresi123
@eegem
@Melegimm_2
@Pembegomlek
@Mery_Mery
@Combativeenemy
Kafam-karisik Kafam-karisik
@Selutbar
@All_ız_well
@kereviz salatasi
@angel51
A ay-isigi

Kızlar listede konuyu sıkı takip edip yazan kisiler var belki bildiri yaptilar ama ben gormedim bilemiyorum fakat bildiri verip hiç topige ugramayan sadece ismini yazdirip birakan arkadaslarda var bi kereye mahsus yazdim herkesi ama bildirim yapmayan ismini yazdırıp sonra ilgilenmeyen ugramayan kişileri bir daha tek tek yazmayacagim lutfen dikkat edelim buna .
Evet subat 50 euro da tamam pazartesi günüm var mart hedefim 100 euro koyabilmek M Maleficent2012

Merhabalar beni de aranıza alır mısınız :)
Daha önce kısa bir süre birikimci hatunlar topiğindeydim ama araya hamileliğim girince çok ayrı kaldım :)
aylık 1000 tl hedeflemek istiyorum ama üstüne de çıkabilirim diye ümit ediyorum tabi benim minnakların ayrı bir masrafı çıkmazsa :)
hoşgeldin cnm gerçekten çok faydalı olacak. M Maleficent2012 seni listemize ekleyecektir

X