2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Iyi yapmissin canim iarad etmemissin sonucta bebisinle biraz hava almissin :)

Canim şubat ayi icin 1 gr altin yazarsan sevinirim

Canim senin hedefin 2 gr ve doviz sen toplamda 1 gr mi biriktirdin eger hedefimi 28 ine kadar tamamlarim dersen üzüntu işareti koymayacagim

Canlaaar biraz saldı sanki herkes musait oldugunuzda uc bes yazin neler yaptiniz bu ay harcama olarak nasil gecti vs :)
Ben baslayim . Ben bu ay ;
-300 tl telefona
-50 tl güne
-1400 tl annemlerin borcuna
-150 tl sevgililer gunu hediyesine verdim .
- 50 tl kuzenime hediye aldım
- 100 tl borc verdim ayni kisinin 100 tl daha borcu var bana 200 geri alacagim insallah .
- disaridan yemek soyledim eve iki kere .
- kozmetik alisverisim oldu .
60 tl falan param kaldi . 28 ine kadar ve 200 tl borc alan arkadasim geri verdiğinde hemen 1 gram altin alicam bu hafta verecek buyuk ihtimalle normalde bu ay ve onumuzdekk ay birikim yapamayacaktim dediğim gibi ama sukur ki 1 er gram altın alabilicem :))

Selam kızlar bence yaptıklarımızı biraz daha aktif yazalım.
Bende suan 300euro civarındayım ay sonuna kadar 500euro yapmayı planlıyorum. +2000tl kart borcumu ödeyeceğim naksitli para kullanmıstım ödüyorum borcumu.birkaç ay zor geçicek ama birikime devam kızlar pes etmeyelim:)

Tamam canim :))

Masallah canim sana inşallah istedigin miktara gelebilirsin ay sonuna kadar . Borç olunca birikimde zorlaşıyor ama yapacak bisey yok birikim şart az da olsa

Selam kızlar 53 dolar aldım bugün

Ooh super :))

Kızlar bu arada bildirimlerimizi en son şubatın 28 ine kadar yapalim toplam ne kadar birikimimiz olmuş hedefimize ulasmişmiyiz vs bir bakalim . Martın 1 inde yeni listeyi olusturacagim ve yine martın 1 inine kadar subat ayi hakkinda bildirim yapmayanlarin hedefini silmek durumunda kalicam listede hic bir bildirimi olmayip oylesine durmamasi icin . Aktif olanlar listede bulunsun ki yarim yamalak bir liste olmasin . Bol birikimleer :)

Kizlar bdv ye konu acicam da korkuyorum ya asiri tepki veriliyor ya bi kere de banlandim ya biri kiskirtti da ne yapsam bilemedim biraz daha mi beklesem erkek arkadasim ile ilgili demistim ya ilişkim bitiyor sanirim diye

Kizlar bdv ye konu acicam da korkuyorum ya asiri tepki veriliyor ya bi kere de banlandim ya biri kiskirtti da ne yapsam bilemedim biraz daha mi beklesem erkek arkadasim ile ilgili demistim ya ilişkim bitiyor sanirim diye
canım konu açarsın baktin sıkıntı oluşturuyor kapatılmasını istersin her yoruma çok takılma türlü türlü insan var unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…