- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
- #1.621
Bugün çok harcadım...
Bugün gezmeye çıktım.
1.65 lira yol parasi
10 lira yükleme yaptım.
1.50 lira dondurma
2 lira nar suyu
10 lira sal
15 lira tunik
25 lira panco
12 lira balık ekmek midye ve gazoz
240 lira kenarda var.
Canim şubat ayi icin 1 gr altin yazarsan sevinirim
Tamam canim.
Hosgeldin canim not ediyorum birikim ve hedefini . Martta da birikimin ile ilgili bilgi veirrsin olur mu
Yazayimmi şimdi yoksa subat 28 e kadar uzerine ekleme yapabilirmisin
Tamam kuzu28 şubata kadar kimse hesabıma para yatırmazyaz gitsin.
Şubat ayı hedefim 2 000 tl kenara atmak altın biraz düşse alırım :)
20 euro hedefimi aldım altın düşüşe geçerse biraz alacagim
Ocak hedefini gerceklestrmismiydin canim sen sanki yazmadın diye aklimda kaldi
Gerçekleştirdim şükür
Selam kızlar bence yaptıklarımızı biraz daha aktif yazalım.
Bende suan 300euro civarındayım ay sonuna kadar 500euro yapmayı planlıyorum. +2000tl kart borcumu ödeyeceğim naksitli para kullanmıstım ödüyorum borcumu.birkaç ay zor geçicek ama birikime devam kızlar pes etmeyelim:)
Selam kızlar 53 dolar aldım bugün
Tamamdir canim hemen yaziyorumBen genel hedefimi yazmamışım. 2018 Sene sonunda 2000 euro olmasını istiyorum birikim
Tamam canim toplu halde yazarim bende en sonM Maleficent2012
13 gr altın 20 euro aldım henüz hedefe ulaşamadım en son birikim tamamlanimca yazarim
canım konu açarsın baktin sıkıntı oluşturuyor kapatılmasını istersin her yoruma çok takılma türlü türlü insan var unutmaKizlar bdv ye konu acicam da korkuyorum yaasiri tepki veriliyor ya bi kere de banlandim ya biri kiskirtti da ne yapsam bilemedim biraz daha mi beklesem erkek arkadasim ile ilgili demistim ya ilişkim bitiyor sanirim diye
Ortak konusma acma sansim yok degil mi burada mesajda ?canım konu açarsın baktin sıkıntı oluşturuyor kapatılmasını istersin her yoruma çok takılma türlü türlü insan var unutma
bilmiyorum cnm belki kızlar biliyordurOrtak konusma acma sansim yok degil mi burada mesajda ?