2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

sımdı baktım 3.74 canım dolar zarar ettım hep 200dolar almıstm

sımdı baktım 3.74 canım dolar zarar ettım hep 200dolar almıstm
İllaki çıkacaktır yine. En son 3.83e kadar çıktı. Bundan önce 3.90ları gördüğü oldu önemli olan panik yapıp zararına bozdurmamak. Ben de çok biliyomuş gibi konuştum ama

24 saat işlem yapılan bankayla çalışmayı düşünüyorum artık. En kısa zamanda heaap açtırıcam

evet bende 25 i ve sonrasını bekliyecegim bu ay insalllah harcanmaz paramız

Merhabalar hanımlar bu topigi yeni gördüm bende birikim yapmak istiyorum katılabilir miyim aranıza ilk defa böyle bir topige katılıyorum ne yapacağımı anlatır mısınız rica etsem

Merhabalar hanımlar bu topigi yeni gördüm bende birikim yapmak istiyorum katılabilir miyim aranıza ilk defa böyle bir topige katılıyorum ne yapacağımı anlatır mısınız rica etsem
Hosgeldin canim onumuzde mart ayi var ya mesela mart ayi icin kendine yerine getirebilecegin bi birikim miktari koyuyorsun ve bunu bana soyluyorsun not ediyorum ayrica 2018 yili hedefini de belirtebilirsin onu da ust kisimdaki listemize not ediyorum daha sonrasinda ise birikimin icin arada bir girerek bilgi veriyorsun:) bu sekilde

Çok teşekkür ederim ben altın alamıyorum yurt dışında yaşıyorum sadece dolar biriktirebilirm
Mart ayı için 100 dolar diyeyim ona yapabilirim azla başlayalım bakalım önce.
2018 içinde 5000 dolar diyeyim

Tamam canim ama şubatin 28 inde mart hedeflerini alicam o zaman tekrar yazarmisin cunku mart listesini o gun yazacagim

Canim şubat ayi icin 1 gr altin yazarsan sevinirim

Merhaba, bende katılmak istiyorum. Bu ay başladım.
Şubat ayı birikimim, 150 euro.
Mart için hedefim : 150 euro daha biriktirmek.

Canim şubat ayi icin 1 gr altin yazarsan sevinirim

Tamam canim.

Merhaba, bende katılmak istiyorum. Bu ay başladım.
Şubat ayı birikimim, 150 euro.
Mart için hedefim : 150 euro daha biriktirmek.

Hosgeldin canim not ediyorum birikim ve hedefini . Martta da birikimin ile ilgili bilgi veirrsin olur mu

M Maleficent2012 bu ayki hedefim gerçekleşmedi. 300 dolar ve 1 gram altın demiştim fakat promosyonlar yatmayınca 153 dolarda kaldım.

Yazayimmi şimdi yoksa subat 28 e kadar uzerine ekleme yapabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…