2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Kusura bakmayın kızlar büyük ihtimalle burada da saçmalayan ben oldum bi dönem boş boş konuşmuştum kendimi suçlu hissediyorum . Sadece bildirim zamanı yazıcam karar aldım duygu sömürüsü yapmıyorum ama şunu da unutmayın ki ilk başta sırf parayla ilgili yazdım yine pek ilgilenilmedi gerek de Yok zaten herkese hayırlı birikimler ne diyim ayın 15 inde yazıcam hoşçakalın
Yanlış anlama ama burda en başında farklı konularda konuşulabiliyordu ama sen biraz daha makara yapmaya yöneliktin ve uslubun çok farklıydı. Ben sayfanın sahibine hiç seninle ilgili bi msj yazmadım bi rahatsızlığım olmadı ama rahatsız olanlar olmuş tabi. Bide bi kez uyarılmana rağmen yine pek bi değişme olmadı. Esasında eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum ama buradaki insanların kafa yapılarına pek uymadı galiba. Sağlık olsun. Yanlış anlamanı istemem. Sadece burda çoğu kişinin böyle düşündüğünü hissettim.

Uzmanlar yatırımlarımızı tek şeye baglamayin falan diyor ya aslında sepet yapmak lazım
Ben 2018 de her ay bir miktar döviz de almaya karar verdim.
Ama çok değil, altın seviyorum ben:)
Bunda yurtdışına gitme isteğim olmasının payı da büyük tabi
USD hesabım vardı bu ay aldiklarim 65 USD olmuş. Bu ay doğum günüm olduğu için nakit akışı fazlaydi:)
Ufak ufak olsun ama olsun birikiyor
1 her zaman 0'dan büyüktür sonuçta:)
döviz hesabında işletim ücreti aliyorlar mi

Uzmanlar yatırımlarımızı tek şeye baglamayin falan diyor ya aslında sepet yapmak lazım
Ben 2018 de her ay bir miktar döviz de almaya karar verdim.
Ama çok değil, altın seviyorum ben:)
Bunda yurtdışına gitme isteğim olmasının payı da büyük tabi
USD hesabım vardı bu ay aldiklarim 65 USD olmuş. Bu ay doğum günüm olduğu için nakit akışı fazlaydi:)
Ufak ufak olsun ama olsun birikiyor
1 her zaman 0'dan büyüktür sonuçta:)
Canım arkadaşım bende öyle yapıcam artık. Azar azar döviz alıcam

Yanlış anlama ama burda en başında farklı konularda konuşulabiliyordu ama sen biraz daha makara yapmaya yöneliktin ve uslubun çok farklıydı. Ben sayfanın sahibine hiç seninle ilgili bi msj yazmadım bi rahatsızlığım olmadı ama rahatsız olanlar olmuş tabi. Bide bi kez uyarılmana rağmen yine pek bi değişme olmadı. Esasında eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum ama buradaki insanların kafa yapılarına pek uymadı galiba. Sağlık olsun. Yanlış anlamanı istemem. Sadece burda çoğu kişinin böyle düşündüğünü hissettim.
Doğru diosun haklısın

kızlar bende altın biriktiriyorum azcik dolar ya da euro yapmak da ıyi mi acaba pek bi kararsız kaldim . ama altın gerçekten kazandırıyor. insan biriktirince daha çok altın almak hedefe ulaşmak istiyor
Bende öyle düşünüyorum altın muhakkak kazandırır ama döviz de almak yatırımı 2 yönde değerlendirmek daha mi iyi olur acaba

Bende öyle düşünüyorum altın muhakkak kazandırır ama döviz de almak yatırımı 2 yönde değerlendirmek daha mi iyi olur acaba
eşim pek taraftar değil kazandırmaz diye. ama şöyle dusunuyorum ayda 10 tl bile döviz alsak 1 yılda biriken kardır. hangimiz markete gidip abur cubur saçma sapan şeye harcamıyoruz

eşim pek taraftar değil kazandırmaz diye. ama şöyle dusunuyorum ayda 10 tl bile döviz alsak 1 yılda biriken kardır. hangimiz markete gidip abur cubur saçma sapan şeye harcamıyoruz
doğru 5 10 tl lik elimde olduğu kadarı ile alayım harcanmadan vs diye diye bir bakmışsın hiç olmayacak bir miktar normalde harcanacak miktar kenarda

günaydın kızlar
ben lisedeyken her hafta sonu harçlıklarımdan artan ile döviz alıyordum
1-5 artık ne kadar gelirse
o zaman lisenin tam karşısında döviz bürosu vardı alıyordum
liseyi bitirdiğimde de iyi bir birikim yapmıştım
onun için küçük az demeden alınan herşey kardır
o yaşta bu düşünce tebriklerr

Günaydınlar herkese :)
Biz de geçen ay kumbaradan çıkan paraya biraz da ekleme yaparak 50 Euro aldık. Bu ay da muhtemelen öyle olacak ama bir süre evde olmadığımız için pek birikmedi gibi :) Belki bu ay açmayız bir dahaki ay açarız :)

Euro yu 4.55 den almıştık. Şimdi baya düşmüş. Bu ay belki arttırabiliriz Euro miktarını.

günaydın kızlar

Bende oyleydim
Para olarak biriktirirdim..
Lisa sonunda elimde birikmis para olmustu.
Zor kosullarda basta anne baba olmafan sadece babanne destegi ile cok sukur.

günaydın kızlar

Ne kadar güzel lisedeyken birikim yapmışsınız. Bende 17 yaşından beri çalışıyorum okurken param artarsa çeyrek almaya çalışıyordum tabi altın ozamanlar bu kadar fırlamamıştı :KK14:

X