2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

ben kumbara isini beceremedim malesef ... ama şöyle yapmaya başladım. oğluma verilen harçlıklar için ay ri altın hesap açıp 10. 20 .50 hiç farketmez ne kadarsa hemen onunla altın alıyorum. bu daha iyi oldu.

M Maleficent2012
Maşallah süpersin :) Bizim de iki ayrı kumbaramız var, birisine 1 tl ve üzerini, diğerine ise 1 tl nin altını atıyoruz. Ama ben pek atıyorum denemez :)) Genellikle eşim atıyor:))

Günaydın bu arada herkese :)
Günaydın :) peki sen ne yapacaksın kumbaradan cikan ile ve ne zaman acacaksin :)

ben kumbara isini beceremedim malesef ... ama şöyle yapmaya başladım. oğluma verilen harçlıklar için ay ri altın hesap açıp 10. 20 .50 hiç farketmez ne kadarsa hemen onunla altın alıyorum. bu daha iyi oldu.
Buda süpermiş bir tanıdığım abla da çocuklarına verilen harçlık ile döviz alıyordu bu sayede 3 4 liralar bile birikiyor diyor du yıllar önce söylemişti bunu şimdi baya birikdırmıştır heralde

benim de kumbaram var ama mesela elli TL mi oldu kumbarada hemen hesabıma atıyorum
Eşimin verdiği harçlıkları atardım onları da artık direkt hesaba yatiriyorum
ayri bir birikim hesabı açtım ama adı da kumbara:)
Günlük faiz, altın ya da döviz olarak değerlendirmeye çalışıyorum
Kumbarada boş durmasın :)

Ben gram yapıcam inş. Ne kadar alacağın bilezik acaba? 3000den fazladır herhalde
Kapalıçarşı’da 145 miş maalesef bu kazık ilçede baya farkediyo geçen sefer 90 tl kazıklandım keşke İstanbul’a geri dönsem diyorum bazen yuh yani
Burda 155 say gramını
18 gram 2790 edio
İnternete göre öyle ama bakalım

Ben de önceden kumbaramı hep açar biriktikçe atardım. Şimdi atıyorum unutuyorum. Çok merak ediyorum ne kadar çıkacak ayın sonunda bakalım

C
benim de kumbaram var ama mesela elli TL mi oldu kumbarada hemen hesabıma atıyorum
Eşimin verdiği harçlıkları atardım onları da artık direkt hesaba yatiriyorum
ayri bir birikim hesabı açtım ama adı da kumbara:)
Günlük faiz, altın ya da döviz olarak değerlendirmeye çalışıyorum
Kumbarada boş durmasın :)
Çok mantıklı benim şu borcum bitsin Allah nasip ederse 10 gr alıp vadeli altın hesabı açıcam

Bende merak ettim ne kadar süredir biriktiriyorsun
10 gündür :halay:

4 aydır kumbara biriktiriyorum hep 50 100 birikince ay ortasında açtım. Ocak ayı için bi karar verdim ay sonuna kadar açmıcam. 10 gündür açmadım bakalım 31ine kadar rahat durabilicem mi:KK76:

10 gündür :halay:

4 aydır kumbara biriktiriyorum hep 50 100 birikince ay ortasında açtım. Ocak ayı için bi karar verdim ay sonuna kadar açmıcam. 10 gündür açmadım bakalım 31ine kadar rahat durabilicem mi:KK76:
Ahaha :) inşallah durursun ya bi bak ne kadar birikiyor o sekilde

X