Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kızlar iyice sessizlesti burası.

Tempolu bir hafta sonrası çok şükür cuma oldu. Fena halde soğuk alginligi var başağrısı sinüzit olunca kabus gibi hafta oldu. Evde çok iş var bir ucundan başlanması gerekli..
Okul beni çok yoruyor. Çocuklar çok değişti davranış hep sorun.

2 gün uzaklaşmak bile nefes.. kendi cocugumu unutuyorum tahammülüm kalmıyor.
Temizlik yemek çamaşır ödev kontrolleri çocuğu kursa götür. Birkaç kışlık acil alışveriş gerekli oğluma onlari da halletmem gerekli

Selam kızlar iyice sessizlesti burası.

Tempolu bir hafta sonrası çok şükür cuma oldu. Fena halde soğuk alginligi var başağrısı sinüzit olunca kabus gibi hafta oldu. Evde çok iş var bir ucundan başlanması gerekli..
Okul beni çok yoruyor. Çocuklar çok değişti davranış hep sorun.

2 gün uzaklaşmak bile nefes.. kendi cocugumu unutuyorum tahammülüm kalmıyor.
Temizlik yemek çamaşır ödev kontrolleri çocuğu kursa götür. Birkaç kışlık acil alışveriş gerekli oğluma onlari da halletmem gerekli
Geçmiş olsun canim
Ve kendimi bunalmış hissediyorum sürekli iş iş koşturur halde. Bir umutsuzluk mutsuzluk huzursuzluk var yine üzerimde bir an evvel arinmaliyim
Bence çoğumuz o haldeyiz
Kendimi salsam depresyonun dibine vururum
Ama salmıyorum sonra toparlayamam diye
Rabbim feraha çıkarsın hepimizi ülkemizi insallah

Geçmiş olsun canim

Bence çoğumuz o haldeyiz
Kendimi salsam depresyonun dibine vururum
Ama salmıyorum sonra toparlayamam diye
Rabbim feraha çıkarsın hepimizi ülkemizi insallah
Haklısın. Ben de bırakır gibi oluyorum sonra toparliyorum.
Öyle çok iş ve sorumluluk var ki bundan oluyor. İnsan olduğumuzu unutuyoruz robot gibiyiz

Selam kizlar,

hastaligin 3 cü haftasini bitiriyoruz. Ben yeni yeni düzeliyorum, kizim halen biraz öksürüyor ve burnu tikanik. Buralarda bir cok kisi hasta.
Esimin teyzesi kanser olmus. Kadin jic fark etmemis, heryere dagilmis malesef.
Esim haftaya kar yagmazsa cumadan pazertesine kadar gitmegi düsünüyor. Kadin ömür boyu cok cekti kocasindan, sonra ayrilip iki cocugu tek büyütdü okutdu. Tam rahata varcakti. Yine olmadi 😔

Birikim mirikim yapiyoruzda, arada harcayip güzelde yasamak gerek.

Sabah erken kalktik kizi dansa götürdük, ordanda alışveriş yaptık. Kresde meyve alma ve saglikli kahvalti sirasi bizdeydi. Her hafta bir aile cocuklara meyve sebze ve cuma günü icin kahvalti aliyor. Onlarida hal etdik, pazartesi götürcez.

Biz gelene kadar annem sagolsun evi temizlemis. Bi banyo ve mutfak dolaplari kaldi, onuda yarin hal ederim. Bugün tembelik yapcam.

Zula 800 ye cikti, ama esim gercekten türkyeye uçarsa zaten yine eksiye gircez, yinede bukez kesin kararliyim zulayi cikarmiyacam cok cok gerekmezse.

Sizde durumlar nasil?

Selam kizlar,

hastaligin 3 cü haftasini bitiriyoruz. Ben yeni yeni düzeliyorum, kizim halen biraz öksürüyor ve burnu tikanik. Buralarda bir cok kisi hasta.
Esimin teyzesi kanser olmus. Kadin jic fark etmemis, heryere dagilmis malesef.
Esim haftaya kar yagmazsa cumadan pazertesine kadar gitmegi düsünüyor. Kadin ömür boyu cok cekti kocasindan, sonra ayrilip iki cocugu tek büyütdü okutdu. Tam rahata varcakti. Yine olmadi 😔

Birikim mirikim yapiyoruzda, arada harcayip güzelde yasamak gerek.

Sabah erken kalktik kizi dansa götürdük, ordanda alışveriş yaptık. Kresde meyve alma ve saglikli kahvalti sirasi bizdeydi. Her hafta bir aile cocuklara meyve sebze ve cuma günü icin kahvalti aliyor. Onlarida hal etdik, pazartesi götürcez.

Biz gelene kadar annem sagolsun evi temizlemis. Bi banyo ve mutfak dolaplari kaldi, onuda yarin hal ederim. Bugün tembelik yapcam.

Zula 800 ye cikti, ama esim gercekten türkyeye uçarsa zaten yine eksiye gircez, yinede bukez kesin kararliyim zulayi cikarmiyacam cok cok gerekmezse.

Sizde durumlar nasil?
Sizede eşinin teyzesine de geçmiş olsun atlatır insallah
Bu aralar çok duyuyorum kanser ve kalp krizini Allah şifa versin herkese

Oğlumu antrenmana götürdüm getirdim bir de öyle ortalık topladım. Bir şey yapasim yok. Dünden kalan yemekleri yeriz.
Sesim kısık hiç hoş değil bu hastalık. Böyle giderse hafta zor geçer ..

Ayın 15 inde altin düşük olursa taksitle bir Ajda daha alayım diyorum.
İlanlara bakıyorum ev için.. Ferah bir ev istiyorum ara kat.

Sagolun kizlar neyazik ki kötü haberler almaya devam ediyoruz. Eltimin babasida muhtemelen hasta, onun sonuclari haftaya gelcek. Hasta teyzenin kizi 1 yil önce meme kanseri gecirmisdi, kara cigerde leke cikmis. Kiz anneme bakayim derken 😔 umarim onunda sonuclari iyi cikar.
Grip gibi yayildi gitdi bu hastalık.

Oğlumu antrenmana götürdüm getirdim bir de öyle ortalık topladım. Bir şey yapasim yok. Dünden kalan yemekleri yeriz.
Sesim kısık hiç hoş değil bu hastalık. Böyle giderse hafta zor geçer ..

Ayın 15 inde altin düşük olursa taksitle bir Ajda daha alayım diyorum.
İlanlara bakıyorum ev için.. Ferah bir ev istiyorum ara kat.
canim sabada gecmis olsun. Benimde sesim 3 gün öyledi. 3 hafta sürdü düzelmem. Kizda daha bugün yemi yeni daha iyi

Sagolun kizlar neyazik ki kötü haberler almaya devam ediyoruz. Eltimin babasida muhtemelen hasta, onun sonuclari haftaya gelcek. Hasta teyzenin kizi 1 yil önce meme kanseri gecirmisdi, kara cigerde leke cikmis. Kiz anneme bakayim derken 😔 umarim onunda sonuclari iyi cikar.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Geçmiş olsun.
Benim de okuldan arkadaşım bir anda kanser olduğunu öğrendi. Bir anda çöktü. Daha yaşı 45. Nasıl bir illet hastalık sinsice yayılıyor...
Gecmıs olsun canm Rabbim sıfa versın benim de iş yerinden arkadasım hamıleyken öğrendi 29 yasında lenf kanseri oldugunu. Çok sukur hem sag salim dogurdu hem de atlattı 1yıl olacak martta.Allahım sifa versın arkadasına da

Cok gecmıs olsun asmincım Rabbim şifa versn

Ve kendimi bunalmış hissediyorum sürekli iş iş koşturur halde. Bir umutsuzluk mutsuzluk huzursuzluk var yine üzerimde bir an evvel arinmaliyim
Bu mutsuzluk hali inan bende de vardi, benimkinin sebebi dunyanin gidisati diyeyim kisaca, bir iki haftadir biraz daha iyiyim. Sen de toparlarsin kisa surede insallah.

T tatlu A Asmin75 uzuldum arkadas ve akrabalarinizin kanser haberini alinca, Rabbim sifa versin hepsine, her yasta zor ama ozellikle genc yastakilere daha cok uzuluyorum ama simdi bircok kanserin tedavisinde cok yol katledildi, insallah sizinkiler de cok cabuk kurtulur sifa bulurlar. Benim de babamin takipte kalmasi gerekiyor kansere cevirme ihtimali dolayisiyla, ama doktora gitmeyi hic sevmiyor, kavga dovus ikna ediyoruz her seferinde.

Selamlar, listeye bir hasta daha ekleyin, bir haftadir ben de hastayim, gerci artik toparlanma evresine gectim. Yatsan yatamiyorsun oyle bir sey, oksuruk maffetti beni. Isleri ve cocuklari esime devrettim, Cumartesi hep yattim ama Pazar kalktim, yat yat nereye kadar, camasir yikadim, banyolari cifledim, evi supurdum falan.
Gecen konsoloslukta pasoport basvurusu yapmistik, onlar gelmis almaya gidecegim, iki kisi 230 dolar verdik, esimin kardesi de Turkiye`de degistiriyor, o tek kisiye bu kadar vermis nerdeyse, nedense yurtdisindakilere daha ucuz yapmislar pasopart harcini.
Isyerim emeklilikte saglik harcamalari icin kullanabilecegimiz vergi avantajli bir sistem getiriyor, ben de kayit yaptirdim 2025 icin, maasimdan vergisiz duzenli kesilecek, kesilen miktari yatirima yatirabiliyoruz, ben S&P 500 gibi cok riskli olmayan fonlara yatirmayi dusunuyorum, bakalim.

X