2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim ilk tedavimde salak doktor transfer yapiyor odada dinlenirken osaya geliyor gemsireyle fsh yuksek cikti ona gore diyor madem tutunmayacak ve 1.kalite 3.gun embriyosuydu o zaman ne diye transfer yapiyosun gelde sinirlenme allah iyi doktorlarla karsilastirsin cok dua ettim şukurki suanki doktorum cok bilincli

Birçok doktor işini düzgün yapmıyor malesef canım

allah onları bildiği gibi yapsın bizim duygularımizi sömürüyorlar sadece

Benimde ikinci doktorum daha iyi memnunum bakalım...

Kızlar şunu farkettimki hep 20 li yaşlardayiz hepimiz genciz

.nekadar çok düşmüş çocuk sahibi olamama yaşı

Eskiden böyle değildi ya
Ben saniyodumki tedaviye baslamadan önce

bi benimdir heralde 24 yaşında tüp bebek tedavisine başlıyan ama herkesin yaşı çok genç miş

malesef öyle canım hayatımız stres olmuş yediğimiz içtenmidir doğurganlık yaşı düştü. senin durum ne bizim sebepsiz infertilite artık beklemk istemiyoruz şubat sonu yaptırcaz diye karar aldık. 3 bucuk yıllık evliyim. 2 senedir korunmuyoruz

Bende 27 yaşındayım canımmm tüp bebek merkezinde de etrafıma şöyle bi baktım hemen hemen herkes bizim yaşlarda gerçekten

6 senelik evliyiz hiç korunmadik

Eşimde sayı ,hız, hareket, morfoloji bozukluğu var bende bi problem yok şimdilik

anladım canım bu durumu yaşayan anlar ya zaten.allah dermansız hastalık vermesin.çok üzülüyorum artık bizden sonra evlenen herkes doğurdu bile. bende aile olmak istiyorum evimizde bi ses olsun istiyoruz

Benim doktorum yediklerinizden hava egzoz bunlar cok etkiliyormus bundan 80 yil once erkek spermi milyarcaymis simdi milyona duşmuş hersey etkiliyor ee bide stres cok insanlarin artik birbirine bile tahammulu kalmamis en ufak tartismada cinayet var

Kızlar nerelerdesiniz

kısaca kendinizden bahsederseniz listeye ekliyim sizi de

merhaba 30 yasındayım 5 yasında 4.tup bebekle 1 oglum var kardesi olması için tedavi oluyoruz ..esim azosperm bendede amh düşüklüğü var bu ayki tüp bebek denememizden negatif aldım subatta tekrara deneyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…