- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Canım sonuç pozitif çok şükür elhamdulillah
Canimmm gözün aydın çok sevindimCanım sonuç pozitif çok şükür elhamdulillah
Benim ilk tedavimde salak doktor transfer yapiyor odada dinlenirken osaya geliyor gemsireyle fsh yuksek cikti ona gore diyor madem tutunmayacak ve 1.kalite 3.gun embriyosuydu o zaman ne diye transfer yapiyosun gelde sinirlenme allah iyi doktorlarla karsilastirsin cok dua ettim şukurki suanki doktorum cok bilincliTeşekkur ederim canım guzel dileklerin için
Medicana Selman Laçin di doktorum ama dedigin gibi ilk tedavimi sadece yapmış olmak için yalandan yaptı canım
Dondurulmuşlarimlarla tekrar denememız için yapıyorlar
Transfer günümde ne oldu biliyomusun
Zaten ćok heyecanlı ve duygu yüklüydüm ağlıyordum yavrumu koyucaklar diye
Transferi oldu hemşire elime ultrason kağıdını verdi agliyarak ona bakarken doktor daha oracıkta dediki eğer OLMASSA DİĞER AY GELİRSİN TEKRAR DENERIZ şaştım kaldım
Doktor bey niye öyle diyosunuz ki dedim bişey demedi
Hemşirede benim uzüldügumu aldı elimi tuttu üzülme sen iyi düşün iyi olsun doktor bey kötü bişey demedi dedi
Allah için sen söyle canım öyle bişey denir mi ya hiç
Değerin kaç çıktı canımCanım sonuç pozitif çok şükür elhamdulillah
Ben soracaktim sen sormussunDeğerin kaç çıktı canım
Birçok doktor işini düzgün yapmıyor malesef canımBenim ilk tedavimde salak doktor transfer yapiyor odada dinlenirken osaya geliyor gemsireyle fsh yuksek cikti ona gore diyor madem tutunmayacak ve 1.kalite 3.gun embriyosuydu o zaman ne diye transfer yapiyosun gelde sinirlenme allah iyi doktorlarla karsilastirsin cok dua ettim şukurki suanki doktorum cok bilincli
çok sağol canım hepimizin.. amin inşallahHayırlı olsun inşallah tedavin canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ...
Bende 27 yaşındayım canımmm tüp bebek merkezinde de etrafıma şöyle bi baktım hemen hemen herkes bizim yaşlarda gerçektenKızlar şunu farkettimki hep 20 li yaşlardayiz hepimiz genciz
.nekadar çok düşmüş çocuk sahibi olamama yaşı
Eskiden böyle değildi ya
Ben saniyodumki tedaviye baslamadan önce
bi benimdir heralde 24 yaşında tüp bebek tedavisine başlıyan ama herkesin yaşı çok genç miş
6 senelik evliyiz hiç korunmadikmalesef öyle canım hayatımız stres olmuş yediğimiz içtenmidir doğurganlık yaşı düştü. senin durum ne bizim sebepsiz infertilite artık beklemk istemiyoruz şubat sonu yaptırcaz diye karar aldık. 3 bucuk yıllık evliyim. 2 senedir korunmuyoruz
Kesinlikle öyleBenim doktorum yediklerinizden hava egzoz bunlar cok etkiliyormus bundan 80 yil once erkek spermi milyarcaymis simdi milyona duşmuş hersey etkiliyor ee bide stres cok insanlarin artik birbirine bile tahammulu kalmamis en ufak tartismada cinayet var
Amin canim İnşallahSelam benim ikinci doktor ikinci tedavim başladı dün inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz 2018 hayırlarla gelir :)
Hangi iğneleri kullanmaya başladın canım ben puregon kullanmıştımSelam benim ikinci doktor ikinci tedavim başladı dün inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz 2018 hayırlarla gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?