2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canim okadar haklisinki herkes para peşinde resmen

Benim doktorumda onlardan biri sonradan anladım 2. Tedavide başka klinikte başlıcam inşallah

2. Doktorum daha merhametli allah korkusu olan birine benziyor bakalım
Canim insallah en kisa surede bebegin olur da seversiniz esinle. Valla biz bir de yurtdisinda yasiyoruz. Kalk, duzenini boz, bir dunya para bayil, ustune ucak bileti ve isyerinden alinan izinleri ekle vs. maddi manevi cok yipratici.
Bir haftadir doktora ulasmaya calisiyorum, raporlarimi mail attim ama tenezzul edip donmedi. Esimin is yerinden izin almasi lazimdi, ucak biletlerimizi almamiz lazimdi, bu sorulara da donmedigi icin kafamiza gore biletlerimizi aldik.
Demek ki okadar cok talep var ki musteri olmak isteyenle bile ilgilenmiyorlar. Sanki bile bile ilk denemesi negatif olsun da ikinciye bakariz basimizin caresine gibi bir tavirlari var.

Sen hangi doktorla gorusuyorsun? Bu ilgisizlik devam ederse ben de degistirmeyi planliyorum. Semra Kahraman ve ekibini arastiriyorum su aralar.

Teşekkur ederim canım guzel dileklerin için

Medicana Selman Laçin di doktorum ama dedigin gibi ilk tedavimi sadece yapmış olmak için yalandan yaptı canım

Dondurulmuşlarimlarla tekrar denememız için yapıyorlar

Transfer günümde ne oldu biliyomusun

Zaten ćok heyecanlı ve duygu yüklüydüm ağlıyordum yavrumu koyucaklar diye
Transferi oldu hemşire elime ultrason kağıdını verdi agliyarak ona bakarken doktor daha oracıkta dediki eğer OLMASSA DİĞER AY GELİRSİN TEKRAR DENERIZ şaştım kaldım
Doktor bey niye öyle diyosunuz ki dedim bişey demedi

Hemşirede benim uzüldügumu aldı elimi tuttu üzülme sen iyi düşün iyi olsun doktor bey kötü bişey demedi dedi

Allah için sen söyle canım öyle bişey denir mi ya hiç

Hoşgeldin canım yumurtalarinmi gelişmedi neden iptal edildi
Hosbuldumm
Yok canim ya adetin 3.gunu gittim tedaviye baslayacagiz diye kontrolde 12mm yumurta goruldu. E2 degerim de yuksek cikinca ilac baslayamam kist olur bu ay dogum kontrol hapi kullan dedi. 16 ocakta adet olucam insallah bi aksilik cikmaz

Cok talihsiz olmus tatlim ya. O kadar uzuldum ki durumuna insallah bu sefer her sey yolunda gider. Doktorun tavri zaten kendini belli etmis. Ne yazik ki ilk denemelerde benim gozlemledigim kadariyla cogu doktor ve klinik boyle.
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin derler ya hakikaten oyle. Bir suru insan var bu problemi ceken ama ne yazik ki bizim doktorlarimizin cogu ticari bakiyor duruma.
Parasini gectim, duygusal olarak cok buyuk bir yikim. Bunun telafisi ne yazik ki yok.

Hosbuldumm
Yok canim ya adetin 3.gunu gittim tedaviye baslayacagiz diye kontrolde 12mm yumurta goruldu. E2 degerim de yuksek cikinca ilac baslayamam kist olur bu ay dogum kontrol hapi kullan dedi. 16 ocakta adet olucam insallah bi aksilik cikmaz
Anladım canım inşallah ocakta bi sorun çıkmaz
allah yardımciniz olsun

Çok doğru canım aynen biz uzüldügumuzle kalıyoruz sadece

İnşallah senin ilk ve son tedavin olur

Ayyyy canımmmm ne güzel söylemişsin öyleee
İnşallah dediğin gibi 12 ocakta müjdeli haberi verebilirim.
Rabbim bu yolda mücadele veren herkesin yardımcısı olsun, hergün dualarımdasınız valla.
1 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek canım

5.gun degilmi kalitelerini biliyormusun ?insallah bu sefer tutar canim 2 tane koydur benim doktorumda o arkadasimla ayni doktorumuz 2 tane koyacak hakkimizda hayirlisi olsun

selam kızlar. tez vakitte hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruz inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin. yaşım 23 tekirdağdağda yaşıyorum sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama.şubatta medıcal park istanbul da ilk tüp bebek denemesi olacak. hakkımızda hayırlısı

5.gun degilmi kalitelerini biliyormusun ?insallah bu sefer tutar canim 2 tane koydur benim doktorumda o arkadasimla ayni doktorumuz 2 tane koyacak hakkimizda hayirlisi olsun
Canim 1 tane si 1.kalitedeymiş
4tanesi farklı kalitedelermiş

Emriyologlar Baska bi açıklama yapmadı

Hayırlı olsun inşallah tedavin canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ...

Verdi anlamadım Ocak 21 de adet olunca gidicem rahim kalınlaşması için ilaç verecekmiş ben kendim korunurdum çünkü bu Doğum kontrol hapları tehlikeli
Merak etmeyin tehlikesi yok doktorunuz bilincli sekilde vermistir benimde ocak adetimde transfer oncesi dogum k.h verecek doktoruma inanilmaz guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…