• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhaba 30 yasındayım 5 yasında 4.tup bebekle 1 oglum var kardesi olması için tedavi oluyoruz ..esim azosperm bendede amh düşüklüğü var bu ayki tüp bebek denememizden negatif aldım :KK43: subatta tekrara deneyecegiz
Merhaba canım
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Bende kasımda yaşadım o duyguyu
Gerçekten berbat bi his allah yardım cin olsun

Dondurulmuş ların var mı sıfırdan mı başlıcaksin

Merhaba canım
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Bende kasımda yaşadım o duyguyu
Gerçekten berbat bi his allah yardım cin olsun

Dondurulmuş ların var mı sıfırdan mı başlıcaksin
sagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum

sagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
Tabi canım umudunu kaybetme tabi bol bol dua et

allahın bildiği vardır canım umutsuzluğa düşme sakın

İnşallah bu son tedavilerimiz olur canım

Herşeyin hayırlısı ...

Nerde yaptiriyosun tedavini canım maşallah 3 emriyo transferi yapmış doktorun benim doktor 2 transfer bile etmedi şimdi değiştircem doktorumu

Keske 3 tane yerine tek tek transfer etseydi doktorunuz. Belki ikinciye tutacakti bu kadar ugrasmiyacaktiniz. Valla cok uzuldum bastan basliyacaginiza. Allah yardimciniz olsun

Keske 3 tane yerine tek tek transfer etseydi doktorunuz. Belki ikinciye tutacakti bu kadar ugrasmiyacaktiniz. Valla cok uzuldum bastan basliyacaginiza. Allah yardimciniz olsun
benim embriyolar 3ü birlikte 4.gün donduruldu .3üde cözüldü içinden en iyi ikisi secilecekti oyuzden 3 aynı anda donduruldu .gebelik elde edilsin diyede 3üüde transfer edildi yumurta rezervim az oldugu için yumurtadan kaynaklı genetik sorun olabilir dedi drum..

benim embriyolar 3ü birlikte 4.gün donduruldu .3üde cözüldü içinden en iyi ikisi secilecekti oyuzden 3 aynı anda donduruldu .gebelik elde edilsin diyede 3üüde transfer edildi yumurta rezervim az oldugu için yumurtadan kaynaklı genetik sorun olabilir dedi drum..
Anladim tatlim.insallah bir dahakine hemen hamile kalirsin

Back