- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Merhaba canımmerhaba 30 yasındayım 5 yasında 4.tup bebekle 1 oglum var kardesi olması için tedavi oluyoruz ..esim azosperm bendede amh düşüklüğü var bu ayki tüp bebek denememizden negatif aldımsubatta tekrara deneyecegiz
sagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorumMerhaba canım
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Bende kasımda yaşadım o duyguyu
Gerçekten berbat bi his allah yardım cin olsun
Dondurulmuş ların var mı sıfırdan mı başlıcaksin
Tabi canım umudunu kaybetme tabi bol bol dua etsagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
Nerde yaptiriyosun tedavini canım maşallah 3 emriyo transferi yapmış doktorun benim doktor 2 transfer bile etmedi şimdi değiştircem doktorumusagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
Yok canim bir iki saat geldi daha da gelmesi aksamina da progestan vuruldum . Test icin yarin oglen gidicem:)@Mucizeolsakeske canım nasılsın kahverengi akıntilarin devam ediyo mu hala
kan testi yaptırdın mı
Canım 8.güm bitti
Hadi hayırlısı canım inşallah allah yüzünü güldür bu sefer canımYok canim bir iki saat geldi daha da gelmesi aksamina da progestan vuruldum . Test icin yarin oglen gidicem:)
Insallah canimmm insallahHadi hayırlısı canım inşallah allah yüzünü güldür bu sefer canım
İnşallah allah emeklerini boşa çıkarmazCanım 8.güm bitti
Yarın 9.gün kan vericem Allahın izni ile inş.
centrumda oldu cnm tedavim galiba kalitelerinden dolayı son anda 3 taneye karar verildi ama yinede tutmadıNerde yaptiriyosun tedavini canım maşallah 3 emriyo transferi yapmış doktorun benim doktor 2 transfer bile etmedi şimdi değiştircem doktorumu
Keske 3 tane yerine tek tek transfer etseydi doktorunuz. Belki ikinciye tutacakti bu kadar ugrasmiyacaktiniz. Valla cok uzuldum bastan basliyacaginiza. Allah yardimciniz olsunsagolun evet zor oluyor birsürü emek umut harcanıyor..esimin mikroteseden dondurulmus spermi var bu bıle bizim için artı..malesef embriyo olarak dondurulmus yok..bastan baslayacagız son tedavimde 3tane 6.gün embriyosu transfer edildi ama tutunmadı simdi dr daha az yumurta gördü ama nasıp yınede umudumu kaybetmek istemiyorum
benim embriyolar 3ü birlikte 4.gün donduruldu .3üde cözüldü içinden en iyi ikisi secilecekti oyuzden 3 aynı anda donduruldu .gebelik elde edilsin diyede 3üüde transfer edildi yumurta rezervim az oldugu için yumurtadan kaynaklı genetik sorun olabilir dedi drum..Keske 3 tane yerine tek tek transfer etseydi doktorunuz. Belki ikinciye tutacakti bu kadar ugrasmiyacaktiniz. Valla cok uzuldum bastan basliyacaginiza. Allah yardimciniz olsun
Anladim tatlim.insallah bir dahakine hemen hamile kalirsinbenim embriyolar 3ü birlikte 4.gün donduruldu .3üde cözüldü içinden en iyi ikisi secilecekti oyuzden 3 aynı anda donduruldu .gebelik elde edilsin diyede 3üüde transfer edildi yumurta rezervim az oldugu için yumurtadan kaynaklı genetik sorun olabilir dedi drum..
amin cnm buaradaKeske 3 tane yerine tek tek transfer etseydi doktorunuz. Belki ikinciye tutacakti bu kadar ugrasmiyacaktiniz. Valla cok uzuldum bastan basliyacaginiza. Allah yardimciniz olsun
insallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladim tatlim.insallah bir dahakine hemen hamile kalirsin
Anladım canımcentrumda oldu cnm tedavim galiba kalitelerinden dolayı son anda 3 taneye karar verildi ama yinede tutmadı
Amin tatliminsallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım amin inşİnşallah allah emeklerini boşa çıkarmaz
güzel haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?